berty 0 #1 Публикувано 4 Юни, 2010 Здравейте!!Имам проблем с инсталацията не ми работят уредите тоест ел.стуклата,ел.огледалата,лампата в купето,шибидаха,централното!! и като ми загре колата и като искарам от скорост ми гасне ако може някой да ми помогне ако има снимка на вратите без кори,или ако има схемите или някакув съвет!моля помогнете!вчера си я купих и не и разберам още за това ви моля!благодаря ви за отделеното внимание! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
paRADOx 1011 #2 Отговорено 4 Юни, 2010 Здравейте!!Имам проблем с инсталацията не ми работят уредите тоест ел.стуклата,ел.огледалата,лампата в купето,шибидаха,централното!! и като ми загре колата и като искарам от скорост ми гасне ако може някой да ми помогне ако има снимка на вратите без кори,или ако има схемите или някакув съвет!моля помогнете!вчера си я купих и не и разберам още за това ви моля!благодаря ви за отделеното внимание! Като за начало, защо не си провериш бушоните?Освен това, би ли пояснил за кой модел Прелюд става въпрос? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
жоро74 0 #3 Отговорено 5 Юни, 2010 всичко на куп???кофти,виж първо бушоните но щом е на куп....! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
prelude_2.3 21 #4 Отговорено 5 Юни, 2010 В следствие на какво се появи този проблем? Правил ли си нещо по колата или не. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
berty 0 #5 Отговорено 6 Юни, 2010 не нищо не съм правил по колата така я купих била е с десен волан и сега е с ляв 92г. е прелиуда!и бушоните съм проверил! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
berty 0 #6 Отговорено 6 Юни, 2010 нещо май не са свързани нещата по вратите и май липсват някой неща Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове