Jump to content
spezov

B16a1 във 6 генерация сивик

Recommended Posts

Имам едно питане към колегите в форума. Какви са разликите в тампоните и има ли такива който ще си паснат и какво още се преправя за да влезне в коша на 6 ген. благодаря предварително

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

И аз чакам отговор защото и аз съм решил да сменям мойта моторетка с някоя Б 16-ка или Б 18-ка , но отговор уви още няма : (

Редактирано от SEZER

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отговор няма защото много малко хора са правили такъв суап - даже не знам дали има човек във форума, който гое правил. Тоя двигател е от 4 ген ВТ и се намира сравнително рядко. @spezov - ако си намерил конкретна бройка на супер изгодна цена напълно те разбирам. Ако просто искаш Б серия бих те посъветвал да използваш двигател от 5 или 6 ген, защото се монтират по-лесно (доколкото знам).Иначе намерих тампони за суап (б16а1) в ибей - http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Honda-Civic...sQ5fAccessoriesуспех!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега не само сам намерил ами съм го и зел вече и ще се мисли интересува ме поне някой от тампоните пасва ли ? :lol: най вече този от ляво шофиорския

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Задният тампон трябва задължително да е от сивик 6г. вти .Ако искаш да няма преправяния .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Стана двигателя от ЦРХ а амаа от сега ви казвам не се захващайте .. нищо не пасва нито тампони нито прътове на скоростите нищичко :)П.П и полуоските и те не паснаха :)

Редактирано от spezov

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

сори за спама колега в голема дилема си се вкарал ама мерака граници няма успех за напред малко снимков матерял направи една тема прелична да има инфо тук за този суап :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Като се прибера ще пусна 1 темичка макар че се бях зарекал вече да не правя такива неща. Но нека разнообразя малко :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Като се прибера ще пусна 1 темичка макар че се бях зарекал вече да не правя такива неща. Но нека разнообразя малко :D

http://forums.hondabg.com/index.php?showto...mp;#entry448630Стара тема но вече бях обещал :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...