kraichev 21 #1 Публикувано 3 Юни, 2010 здравейте колеги карам хонда сивик японска 1.5 90 коля двигател d15b2 та като карам дърпа леко на ляво и при тръгване по някога нещо съвсем леко тропа отпред та днес отидох на стенд маистора ми каза че десния тампон на носача е тръгнал да си ходи бяхме двамата под колата и ми показа че има лек луфт почна да ми обяснява как сам да си сваля носача и да го носля някъде самоче не мисля че мога да направя това сам моля ако има някои колега от пловдив които е правил този ремонт или просто знае да ми каже къде да отида да ми го оправят благодаря предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kraichev 21 #2 Отговорено 4 Юни, 2010 никои нищо ли не знае по моята тема ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kraichev 21 #3 Отговорено 6 Юни, 2010 никои нищо ли не знае по моята тема ?0887 460986 - Евгени Армейков... ул.Поп Златан11. Както каза един колега... "винаги имат много работа и ше трябва да почакаш,но като те видат,че си с хондела може и да превариш някой"благодаря колега а някои някаква цена няма ли да каже ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
W-POWERRRRR 3 #4 Отговорено 6 Юни, 2010 цената ще ти я кажат в сервиза Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове