Jump to content
Guest rockboy

Проблем с таблото!

Recommended Posts

Guest rockboy

Здравейте, аз съм горд притежател на не чак толкова нова хондичка, но съм млад шофьор и още се уча, затова реших да се посъветвам с Вас! Вчера възникна следния проблем - както си карах Хондата 87 (3ген.) и изведнъж спряха да работят мигачите! Отбих от пътя за да видя какво става, давам ляв мигач, няма никой, давам десен, пак няма никой, включвам аварийните - ВСИЧКО РАБОТИ!?!?!?! :censored: Качих се в колата и продължих, след известно време забелязах, че е спрял да работи и оборотомерът! :blink: И за капак като се прибрах, реших още веднъж да пробвам с аварийните и ОООП и те отказаха, а преди това поне те работеха! И така сега по таблото работи само скоростомерът и светлините за смукач и дълги! :D ИМАТЕ ЛИ НЯКАКВА ИДЕЯ КАКВО Е СТАНАЛО?Предварително благодаря :P:o:)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o
Отговорено (Редактирано)

алтернатора не ти зарежда :censored: днес запалили???щото акомолатора би трябвало да е паднал :blink:и добре дошъл при нас :o

Редактирано от ma4o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest rockboy

Добре заварил!Пали си без проблем, само, че продължават проблемите, даже днес си я карах!Някакви идей какво мога да направя?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

пич :censored:ако си от София :blink: мини през Омбре :o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest rockboy
Отговорено (Редактирано)

От София съм, ама незнам какво е това Омбре! :censored::blink: А и то идеята ми не е да я оправя някой друг, а на мен си ми е мерак да разбера как става :o Но ако е прекалено сложно, ще се наложи да мине през квалифициран ремонт! :)

Редактирано от rockboy

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest greenwather
Отговорено (Редактирано)

здравей и добре дошъл. това Омбре е човек дето е нещо като цар на Хондите . :censored:пич според мен някаде ти се губят токовете ама така наизуст не мога да ти отговоря точно трябва да го видя.

Редактирано от greenwather

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest AccordION

Случва се, на моята блока с бушоните е в краката ми, та на кутията има схема кой бушон за какво е (при мен варират от 10-20 А) та погледни клемите на бушона, гнездото му както и да не би да е за смяна. Има аналогични по ампераж от съседните бушони та извади някой от там и го пробвай за да си сигурен, ама не да извадиш примерно тоя на алтермнатора

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest joro_bul

влез в темата/сервизи и магазини/ там пише кой е Омбре и къде се намира, кат го напрайш тва упражнение, палиш 3ген. и напрао при него :thumbs1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest shestia
Отговорено (Редактирано)

Колега, добре дошъл! Какво си пипал по тоците че така всичко да ти гърми, да не си слагал музика или пък нещо да си сменял?! По принцип според мене някъде ти изтичат тоци и ти дава на късо. В случая или ходиш на добър жичкаджия или хващаш един мултицет и се опитваш сам да решиш проблема!

Случва се, на моята блока с бушоните е в краката ми, та на кутията има схема кой бушон за какво е (при мен варират от 10-20 А) та погледни клемите на бушона, гнездото му както и да не би да е за смяна. Има аналогични по ампераж от съседните бушони та извади някой от там и го пробвай за да си сигурен, ама не да извадиш примерно тоя на алтермнатора

<{POST_SNAPBACK}>

Най-напред смени изгорелите бушони за да тръгне всичко както казва колегата, и после търсиш къде и при какви случаи има ток! :thumbs1: Редактирано от shestia

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest rockboy

МЕРСИ ЗА ОТГОВОРИТЕ! ОПРАВИХ СЕ ВЕЧЕ, ПРОБЛЕМЪТ БЕШЕ В НЯКОЛКО БУШОНА! :worthy:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found