Jump to content
Guest mafiaboyzclan

Продажба D16Z6

Recommended Posts

Guest mafiaboyzclan

абе момчета не знам дали на темата и е тука мястото ама аз да питам...

и така! понеже винаги е имало интерес към моето автомобилче, което вероятно сте мяркали на месечните ни срещи в софия, се чудех каква цена да му обявя в пространството. знам че само аз си знам какво и е дереджето ама въпросът ми е принципен! просто имам нужда от странично и безпристрастно мнение на истински хондажии :P иначе аз цена за себе си си имам!!!

иначе казано колата е пребоядисана миналото лято, тунинга и е ОК, моторетката също, кожа, клима, всичко ел. - джамове, стъкла и шибедах, възд. възглавница, автопилот, аларма за 200 $ - смърт за крадеца с комфорт функция, салона е американско изпълнение с готините подглавници /минимални забележки по кожата/, сменени задни тампони - всички, нови свещи NGK с кабели, ново делко и подсилен алтернатор /за да деяни на яка музика/, летите джанти се оказаха мноого здрави /взети са миналата година нови от Маргел/, 4 летни гуми и две зимни /и тях съм ги взимал нови миналата година/, имам и зверска музика ама мисля да не я давам, но ако има желаещи ще я прежаля, абе гледам си колата с голям кеф нали съм зарибен и аз ама ми се ще нещо по-якичко. то човешкото око е ненаситно :censored: и моето включае ;)

колата е 92г и разполага със 125 диви и щастливи кончета, цветът е курвенско червено :blink: , а марката е Honda Civic /тая "грозната" с лепенките ALPINE на вратите :D /

само снимки няма щот са ми на компа и не знам как да ви ги пусна :o

и ако още не сте излезли от темата щот ви е писнало да четете "глупости", моля ви, драснете по някой ред защото дилемата ми е ГОЛЯМА :) !

повтарям пак!!! нужни са ми само безпристрастни и ориентировъчни мнения!!! който смята да приказва празни приказки и да си чеше езика, моля в Off Topic раздела!!!

БЛАГОДАРЯ В ПРЕДВАРЕНИЕ НА ОТЗОВАЛИТЕ СЕ!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest greenwather

прати ми снимките на greenwather@abv.bg да ти ги постна

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest gena_g

Е така както я описа, машината е направо перфектна (как си мечтая и аз за една такава), защо ще я продаваш ??? - тя си е достатъчно мощна, пък ако искаш много мощна, слагай турбината и излитай, ама след време и с тази мощност ще свикнеш и пак ще търсиш нещо повече.Аз ако имах такава машина не бих я продал - дори и да го направиш, дано следващата да е по-добра :censored: Успех !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest mafiaboyzclan

абе аз не съм се пуснал тука да се фукам и да гъзарея или пък просто да си чеша езика! наистина ме вълнува какви парички да и търся, а иначе което си е така си е така! не съм преувеличил с нищо, а че има и забележки е ясно все пак колата е на 14 годинки :censored: идеята е човек да върви напред /ако го влече, и има възможност/,а не да тъпче на едно място!!!прогреса треа да се уважава, а и новото си е ново нали ??? :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest shestia
Отговорено (Редактирано)

То и аз се сещам за една грозна, а снимки има в интернет! :censored:

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Според мене 6-7 можеш да и вземеш, вече оттам нататък колега зависи колко още ще искаш да я пазариш! :blink:

Редактирано от shestia

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda

Принципно 6 и малко отгоре е добра цена !PS: Знам автомобила какво представляваше преди 4 години в един от предишните си собственици (Боби с авто музиките, ако го знаеш...), въпреки че той доста пари и усилия хвърли за да я поднови по техническата част, няма нищо общо с това което е сега, но това са други теми... Незнам Ти кой подред собственик си на возилото (в смисъл дали си я купил от Боби или си я купил от хората които са я купили от него) - не че има някакво значение де - просто си говорим :fun: Евала за грижите (ако са твои де) които е получила тая кола - изглежда по коренно различен начин, от снимките е доста лачена. :drunk::tooth:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest mafiaboyzclan

по принцип познавам всички от боби насам :drunk: иначе съм и трети подред след него! била е на алармаджии и жичкаджии, все мераклии хора, ама аз май съм се старал най-много за външен вид като се има в предвид че само това и куцаше :tooth:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

колата ти е много хубава, за съжаление сега е много слаб сезон за продажба на кола, по-скоро изчакай месец - два, за да не я подариш на някого (ако можеш естествено) :drunk:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest mafiaboyzclan

аз изопщя не бързам!!! нито съм закъсал за кинти, нито пък гледам да се отърва!!! просто смятам че всяка кола трябва да си има цена, ей така, ако изкочат мераклии да не почвам тепърва да смятам наум :drunk:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

Всеки продава за толкова за колкото му трябват :drunk:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest greenwather

Всеки продава за толкова за колкото му трябват :tooth:

<{POST_SNAPBACK}>

:drunk:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

според мен ;) 6000-6500лв :P можеби ще можеш да и вземеш ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest tinki
Отговорено (Редактирано)

според мен ;) 6000-6500лв :P можеби ще можеш да и вземеш ;)

<{POST_SNAPBACK}>

а тва си е добра цена лошото е че трудно някой ще оцени кво си вложил в нея Редактирано от tinki

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest mafiaboyzclan

абе аз си мислех нещо около 6 800 - 6 700! поне да съм си на парите :P обаче като му дойде времето...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...