Jump to content
Guest tsolo georgiev

Съвместими ли е монтайа на?

Recommended Posts

Guest tsolo georgiev

Здравейте колеги :o Имам питане относно един ъпгреит на Хонда сивик 97г.Мога ли да интегрирам двигател, скорости,полуоски от сивик 93г.с мотор Д16З6 В-тек на сивик 97г. с мотоп Д14А4 .....И ако може, какво трябва да се направи? трябва ли да се реже нещо...и въобще има ли сходство в монтажа.....Махам единия, слагам другия.... :blink: Предварително благодаря :censored:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

едва ли трябва да режеш нещо, но може да се вкараш в приключение с този swapOBD (On Board Diagnostic) са различни, така че ще трябва да смениш компютъра, и доста кабели покрай него.по принцип двигателите са еднакви на 5та и 6та генерация - има и двигатели, които се срещат само в едната генерация, но има и такива, дето са същите. Не знам дали тампоните на двигателя са същите обаче.ако разполагаш с двете коли, мисля, че ще може да се направи.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest tsolo georgiev

едва ли трябва да режеш нещо, но може да се вкараш в приключение с този swap

OBD (On Board Diagnostic) са различни, така че ще трябва да смениш компютъра, и доста кабели покрай него.

по принцип двигателите са еднакви на 5та и 6та генерация - има и двигатели, които се срещат само в едната генерация, но има и такива, дето са същите. Не знам дали тампоните на двигателя са същите обаче.

ако разполагаш с двете коли, мисля, че ще може да се направи.

<{POST_SNAPBACK}>

Благодаря колега за информацията,която ми предостави за този суап.

Наистина не звучи просто цялото това прехвърляне , по принцип искам да го направя само че се колебая за този (малкия в-тек 125коня) повече ми се иска да взема големия 160 коня,но засега такуж няма на хоризонта.....Ако имасх някукжи идеи относно 160к.с моля сподели :drunk:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...