Jump to content
Guest robir

ангренажен ремък, регулаж...

Recommended Posts

Guest robir

Здравейте, извинявам се предварително за невежеството :hondarulez: не съм много как стоят нещата, за това искам да питам некое друго въпросче. Значи, когато ми сменяха ангренажния ремък имам съмнение, че не са го сложили както трябва. Нали трябва да съвпадат разни зъбчета, белези (Поне от това което прочетох в старите теми във форума). Има ли някакъв начин да разбера дали съвпадат? Може ли да се прави някакъв регулаж?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest joro_bul

а ти от къде си? :censored:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest robir

От София :censored:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest joro_bul

ми иди при Омбре

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest bvo

Те ако не са ти сложили ремъка както трябва вече щеше да ти е заминал двигателе бре!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest robir

Така ли? :censored: Аз не разбирам, за това питам.А ако се разминава с половин или един зъб (или там някаква маркировка) пак ли ще замине?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest bvo
Отговорено (Редактирано)

Споко човече!Майсторите си знаят работата! По принцип такива грешки стават много рядко, точно защото майсторите знаят какво ще стане ако объркат нещо - затова много внимават като ти слагат новия ремък!СПОКО!!!А ако нещо не е наред (объркали са един зъб, например) ти много трудно ще го разбереш по поведението на двигателя!!! Това е!

Редактирано от bvo

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest robir

Аз по принцип нямам особено положително мнение към "майсторите". Понеже видях че към Омбре никой няма забележки, дали той би установил дали има някакво разминаване от 1 зъб примерно?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

ще установи.... знаеш ли колко такива хонди са минавали през него :tooth:неправилно зацепени ремъци, неправилно подредени свещи, всякви такива :drunk:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest vtec

Съжалявам ,че размивам темата,но някой би ли бил така любезен да каже каде е на Омбре новият сервиз?БЛАГОДАРЯ!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

В "Сервизи и Магазини" има важна тема с карта.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...