CLERO 8 #1 Публикувано 31 Май, 2010 въпроса ми е амортесьорите и пружините от 6 ген. стават ли на 5 ген. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PazzO 3 #2 Отговорено 31 Май, 2010 И на мен ще ми е интересно да го чуя защото на 5тата окачването е по твърдо и за завои е мед, 6така по ми носеше Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CLERO 8 #3 Отговорено 31 Май, 2010 кажете де спешно ме интересува Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rulemaker 130 #4 Отговорено 31 Май, 2010 1 към 1 са 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CLERO 8 #5 Отговорено 2 Юни, 2010 добре нов въпрос кой пружини са по твърди и свалят повече като височина червените или жълтите и имали проблем да ги комбинирам с стокови газови амортесьори Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rulemaker 130 #6 Отговорено 2 Юни, 2010 По принцип жълтите би трябвало да са по-твърди, но понякога цвета им не означава нищо. Що се отнася до карането със сток амортесьори - много е относително, тук всеки си има свое мнение Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
saro_crx 0 #7 Отговорено 6 Юни, 2010 Зависи как искаш да ти вози колата,аз съм с FK пружини и амортесиори купени от BOSS`HOGG нови и ми вози твърдичко,ама няма мърдане от пътя,а ако искаш само да я свалиш си вземи понижаващи или по евтиния вариянт,които някои използват-кръц някоя навивка и си надолу.за 5 и 6 ген,както ти казаха колегите са 1към 1. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове