Jump to content
Guest Snais

Питане =)

Recommended Posts

Guest Snais

Здравейте преди месец си взех един Сивик искам да попитам коя генерация е защото чета и нямам представа коя е моя Колата е 97 година 1.6 16V Втек 126 P.S. И съответно да кажете някви мнения за двигателя Благодаря предварително =))

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest greenwather
Отговорено (Редактирано)

Здравейте преди месец си взех един Сивик искам да попитам

коя генерация е защото чета и нямам представа коя е моя

Колата е 97 година 1.6 16V Втек 126 P.S.

И съответно да кажете някви мнения за двигателя

Благодаря предварително =))

<{POST_SNAPBACK}>

честито колата ти е 6 генерация :hondarulez: мисля че е англичанка според описанието ти Редактирано от greenwather

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Snais

мерси за информациата шото е срамота питат ме хората аз гледам тъпо англииска е да това поне знам

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest greenwather

мерси за информациата шото е срамота питат ме хората аз гледам тъпо англииска е да това поне знам

<{POST_SNAPBACK}>

ми дай някакви снимки

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Snais

попринцип съм качил уж ама нещо не излиза незнам защо =))няква информация да дадеш ти за тази кола некви слаби места знам ли ??

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest zag

попринцип съм качил уж ама нещо не излиза незнам защо =))

няква информация да дадеш ти за тази кола некви слаби места знам ли ??

<{POST_SNAPBACK}>

Здрасти,

и аз съм със същата кола. Повече инфо може да намериш ей тук: auto.ru - D16Y2 или в АутоДата ако го имаш.

Кво имаш предвид със слаби места. Всяка кола след n-км си иска своето. Сменяш всичко дето тропа, трака и нерабти както трябва в началото и после караш и се размазваш :hondarulez:

Вече ставаме 4-ма с такива коли във форума или поне толкова сме се намерили досега :-) Ако искаш може да се разберем някъде и да се видим на по бира и да огледаме колите :thumbs1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dj_mi6o

<{POST_SNAPBACK}>

Хонда и слаби места??? :thumbs1: Не мисля- освен след време малките ръждички на задните вежди! Човече честито! Запомни едно,което ще ти кажат всички тук - НЕ ЗАБРАВЯЙ НИКОГА - ТИ КАРАШ ХОНДА :hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Snais

Значи това може само да ме радва =)) че няма грижи с хонда а имам и друг въпрос =)) направи ми впечатление че като мина през някакъв наклон на пътя ми дърпа волана в съответната посока в която е наклона каръл съм и други коли ,а само хондата така дърпа дали е някъв проблем или просто си е така ???

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Snais

<{POST_SNAPBACK}>

Здрасти,

и аз съм със същата кола. Повече инфо може да намериш ей тук: auto.ru - D16Y2 или в АутоДата ако го имаш.

Кво имаш предвид със слаби места. Всяка кола след n-км си иска своето. Сменяш всичко дето тропа, трака и нерабти както трябва в началото и после караш и се размазваш :censored:

Вече ставаме 4-ма с такива коли във форума или поне толкова сме се намерили досега :-) Ако искаш може да се разберем някъде и да се видим на по бира и да огледаме колите :blink:

<{POST_SNAPBACK}>

а ти от колко време караш твоята как е разхода при теб и вървежа съответно и какво си сменял по нея и от къде ти е внос колата?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest My Honda

нормално е, волана е доста чувствителен. Ще свикнеш, само го дръж здраво :censored:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Policman

Това "дърпане" по наклона на пътя се получава обикновено при по-широки гуми,така че не се притеснявай нормално е! :tooth: И изборът ти за кола е много добър,честито!!!:drunk:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dj_mi6o

Прекалено много се притесняваш за Хондичката си. Като имаш по-сериозен проблем момчетата тук ще ти помагат кой с кво инфо може.Квото и да е ще се запознаеш и с човека на име Омбре.Но не се коси вече просто карай и се наслаждавай! И несе давай на никви други марки на пътя. :drunk:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...