marshon 14 #1 Публикувано 30 Май, 2010 Здравейте колеги. Искам да си взема масло мотул, обаче чувам слухове, че имало и доста ментета сред тези масла и сега въпросът ми е следния:.. Разрових се малко из интернет и видях, че в София има един магазин (фирма) който е "Официален вносител за България на Мотул". Фирмата се казва МОТУЛ & МАТАДОР. Може ли да им се вярва, че маслото което предлагат не е фалшификат и има някои който е пазарувал от там ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Civic 16v 1 #2 Отговорено 30 Май, 2010 Я дай адрес на тази фирма Мисля,че е до мойта работа и точно от там си пазарувам маслото. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BENJI_CRX 8 #3 Отговорено 30 Май, 2010 Ето колега http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=40706&st=0 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chris_barnes 1296 #4 Отговорено 30 Май, 2010 Ето колега http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=40706&st=0+1 Купих си туба 5 литра от него, маслото е хубаво и е на добра цена. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
user 127 #5 Отговорено 30 Май, 2010 ...Може ли да им се вярва, че маслото което предлагат не е фалшификат и има някои който е пазарувал от там ?Аз си взимам маслото от там. За някои масла излиза зверски по-скъпо (спрямо да речем от UK), за други е почти наравно. Примерно 8100 Eco-nergy 5W30 в UK е поне 2 пъти по-евтино, докато 8100 X-lite 0W30 е почти колкото и в чужбината. Досега 5 пъти съм взимал 8100 Eco-nergy 5W30 и съм доволен, освен от цената, разбира се. Понеже за настоящата ми смяна реших да пробвам естерно, не си заслужаваше цялото упражнение с вноса и си го взех от тук (почти същите пари). Та общо взето, да доволен съм. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
marshon 14 #6 Отговорено 30 Май, 2010 Я дай адрес на тази фирма Мисля,че е до мойта работа и точно от там си пазарувам маслото.МагазиниСофия, ул. Оборище 92София, ж.к.Овча Купел 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
marshon 14 #7 Отговорено 30 Май, 2010 ...Може ли да им се вярва, че маслото което предлагат не е фалшификат и има някои който е пазарувал от там ?Аз си взимам маслото от там. За някои масла излиза зверски по-скъпо (спрямо да речем от UK), за други е почти наравно. Примерно 8100 Eco-nergy 5W30 в UK е поне 2 пъти по-евтино, докато 8100 X-lite 0W30 е почти колкото и в чужбината. Досега 5 пъти съм взимал 8100 Eco-nergy 5W30 и съм доволен, освен от цената, разбира се. Понеже за настоящата ми смяна реших да пробвам естерно, не си заслужаваше цялото упражнение с вноса и си го взех от тук (почти същите пари). Та общо взето, да доволен съм.Значи да разбирам че нямаш увеличаване в шума на двигателя през периода в който го използваш ... защото явно аз много съм се набутал с маслото с което съм в момента() защото от както съм с него двигателя ми работи по-шумно... и не искам да се набутвам втори път така ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Slade 21 #8 Отговорено 30 Май, 2010 Добре де а тия Проспийд не го ли внасят те официално? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
user 127 #9 Отговорено 30 Май, 2010 К'во увеличение на шума, мърка като коте. Не казвам, че MOTUL са НАЙ-НАЙ-, просто аз това използвам и на двигателя му е добре. Предполагам с всяко едно качествено масло положението ще е същото. Иначе за твоята MOTUL препоръчват или 8100 X-cess 5W40 или 6100 Synergie+ 10W40. Четири литра от второто са ти 76.88 лв. (цените може да гледаш от страницата на Prospeed, те са дилъри) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
marshon 14 #10 Отговорено 31 Май, 2010 К'во увеличение на шума, мърка като коте. Не казвам, че MOTUL са НАЙ-НАЙ-, просто аз това използвам и на двигателя му е добре. Предполагам с всяко едно качествено масло положението ще е същото. Иначе за твоята MOTUL препоръчват или 8100 X-cess 5W40 или 6100 Synergie+ 10W40. Четири литра от второто са ти 76.88 лв. (цените може да гледаш от страницата на Prospeed, те са дилъри) Мерси за инфото колега! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
user 127 #11 Отговорено 31 Май, 2010 'Бе с тоя MOTUL най-'ногу да си прецакаш двигателя, ето го новия хит: POLYTRON! Дет' се вика, сравнен с него "MOTUL-ът е като телефон с шайба, сравнен с GSM". Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
marshon 14 #12 Отговорено 1 Юни, 2010 'Бе с тоя MOTUL най-'ногу да си прецакаш двигателя, ето го новия хит: POLYTRON! Дет' се вика, сравнен с него "MOTUL-ът е като телефон с шайба, сравнен с GSM". :) Мисля да си ползвам Мотул Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Maximalnia 0 #13 Отговорено 22 Юни, 2010 колеги незнам дали ще стане като реклама, (ако е така да се изтрие мнението ми) че 60% от тези предупреждения са от този сорт! продавам и внасям масла мотул от чужбина и по точно от Франция! цените са доста по приемливи и разумни (от 25% до 40% по евтино за единична бройка от проспеед)! маслото е оригинално! за повече информация на лични Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове