Jump to content
marshon

Масло Мотул

Recommended Posts

Здравейте колеги. Искам да си взема масло мотул, обаче чувам слухове, че имало и доста ментета сред тези масла и сега въпросът ми е следния:.. Разрових се малко из интернет и видях, че в София има един магазин (фирма) който е "Официален вносител за България на Мотул". Фирмата се казва МОТУЛ & МАТАДОР. Може ли да им се вярва, че маслото което предлагат не е фалшификат и има някои който е пазарувал от там ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Я дай адрес на тази фирма:) Мисля,че е до мойта работа и точно от там си пазарувам маслото.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
+1 :) Купих си туба 5 литра от него, маслото е хубаво и е на добра цена.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

...Може ли да им се вярва, че маслото което предлагат не е фалшификат и има някои който е пазарувал от там ?

Аз си взимам маслото от там. За някои масла излиза зверски по-скъпо (спрямо да речем от UK), за други е почти наравно. Примерно 8100 Eco-nergy 5W30 в UK е поне 2 пъти по-евтино, докато 8100 X-lite 0W30 е почти колкото и в чужбината. Досега 5 пъти съм взимал 8100 Eco-nergy 5W30 и съм доволен, освен от цената, разбира се. Понеже за настоящата ми смяна реших да пробвам естерно, не си заслужаваше цялото упражнение с вноса и си го взех от тук (почти същите пари). Та общо взето, да доволен съм.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Я дай адрес на тази фирма:) Мисля,че е до мойта работа и точно от там си пазарувам маслото.

МагазиниСофия, ул. Оборище 92София, ж.к.Овча Купел 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

...Може ли да им се вярва, че маслото което предлагат не е фалшификат и има някои който е пазарувал от там ?

Аз си взимам маслото от там. За някои масла излиза зверски по-скъпо (спрямо да речем от UK), за други е почти наравно. Примерно 8100 Eco-nergy 5W30 в UK е поне 2 пъти по-евтино, докато 8100 X-lite 0W30 е почти колкото и в чужбината. Досега 5 пъти съм взимал 8100 Eco-nergy 5W30 и съм доволен, освен от цената, разбира се. Понеже за настоящата ми смяна реших да пробвам естерно, не си заслужаваше цялото упражнение с вноса и си го взех от тук (почти същите пари). Та общо взето, да доволен съм.
Значи да разбирам че нямаш увеличаване в шума на двигателя през периода в който го използваш ... защото явно аз много съм се набутал с маслото с което съм в момента() защото от както съм с него двигателя ми работи по-шумно... и не искам да се набутвам втори път така ...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добре де а тия Проспийд не го ли внасят те официално?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

К'во увеличение на шума, мърка като коте. Не казвам, че MOTUL са НАЙ-НАЙ-, просто аз това използвам и на двигателя му е добре. Предполагам с всяко едно качествено масло положението ще е същото.

Иначе за твоята MOTUL препоръчват или 8100 X-cess 5W40 или 6100 Synergie+ 10W40.

Публикувано изображение

Четири литра от второто са ти 76.88 лв. (цените може да гледаш от страницата на Prospeed, те са дилъри)

Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

К'во увеличение на шума, мърка като коте. Не казвам, че MOTUL са НАЙ-НАЙ-, просто аз това използвам и на двигателя му е добре. Предполагам с всяко едно качествено масло положението ще е същото.

Иначе за твоята MOTUL препоръчват или 8100 X-cess 5W40 или 6100 Synergie+ 10W40.

Публикувано изображение

Четири литра от второто са ти 76.88 лв. (цените може да гледаш от страницата на Prospeed, те са дилъри)

Публикувано изображение

Мерси за инфото колега! :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

'Бе с тоя MOTUL най-'ногу да си прецакаш двигателя, ето го новия хит: POLYTRON! Дет' се вика, сравнен с него "MOTUL-ът е като телефон с шайба, сравнен с GSM". :):D:)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

'Бе с тоя MOTUL най-'ногу да си прецакаш двигателя, ето го новия хит: POLYTRON! Дет' се вика, сравнен с него "MOTUL-ът е като телефон с шайба, сравнен с GSM". :) :) :D

:D:):lol: Мисля да си ползвам Мотул :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колеги незнам дали ще стане като реклама, (ако е така да се изтрие мнението ми) че 60% от тези предупреждения са от този сорт! продавам и внасям масла мотул от чужбина и по точно от Франция! цените са доста по приемливи и разумни (от 25% до 40% по евтино за единична бройка от проспеед)! маслото е оригинално! за повече информация на лични :hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...