Jump to content
Guest honda bassmbass

може ли

Recommended Posts

Guest honda bassmbass

става ли да взема двигател от хонда автоматик и да се сложе с нормална скоростна кутия?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Hronos

Принципно става но дай повече жокери все пак.Твоя е ясно 1.3 но какъв си намерил и това все пак на твойто купе ли мислиш да го монтираш или каде.Дай още инфо.Ако те мързи да пишеш няма как да ти помогнем.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest honda bassmbass

Принципно става но дай повече жокери все пак.

Твоя е ясно 1.3 но какъв си намерил и това все пак на твойто купе ли мислиш да го монтираш или каде.

Дай още инфо.Ако те мързи да пишеш няма как да ти помогнем.

<{POST_SNAPBACK}>

двигатела е d16z6 sohc 125кс добар ли е да го вземам ли да го сложа на мойта.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

Бе той 4е е добър спор няма ама въпроса е дали има6 идея с кво се хва6та6.Тряат ти мотор скорости полуоски ECU резервоар с бензинова помпа магистрали за горивото друга инсталация и о6те куп не6та

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO

и о6те куп не6та

И точно тия нещица могат да ти разкажат играта

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest greenwather

Бе той 4е  е добър спор няма ама въпроса е дали има6 идея с кво се хва6та6.

Тряат ти мотор скорости полуоски ECU  резервоар с бензинова помпа магистрали за горивото друга инсталация и о6те куп не6та

<{POST_SNAPBACK}>

абе Драгич пича може да е маниак бре :drunk:

иначе си абсолютно прав .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

По принцип аз много се кефя на хора които влагат усилия нерви и мангизи в не6то си,секи си е маниак по своему.Но нали знае6 колко интусиасти е имало с мераци за слагане на двигатели и про4ие......и понеже са нямали никва идея за кво иде ре4 се отказват бързо.Та колкото пи4а е по-наясно какъв му е филма толко по-добре.:drunk:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest greenwather

По принцип аз много се кефя на хора които влагат усилия нерви и мангизи в не6то си,секи си е маниак по своему.Но нали знае6 колко интусиасти е имало с мераци за слагане на двигатели и про4ие......и понеже са нямали никва идея за кво иде ре4 се отказват бързо.

Та колкото пи4а е по-наясно какъв му е филма толко по-добре.

:fun:

<{POST_SNAPBACK}>

Ами то според мен всички в тоя форум сме болни от Хонда болест ,дано да е за добро и аз навремето задавах такива въпроси ,но поне направих нещо е разбира се с помощ иначе само щях да си гледам тъпо :drunk::tooth:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest honda bassmbass

намерих я цяла кола само че е блъсната.има си всичко махам моя слагам тоз.кав е проблема.толкова много ли е сложно.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Hronos

Щом имаш цялата кола ще се справиш,а и каквото ти затрябва ще го имаш под ръка.Действай че с т,ва 1.3 си като пистов мотор.Намери си някой мераклия майстор обаче с дебели нерви.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest joro_bul
Отговорено (Редактирано)

и здрав кръс, че кат знам колко пъти се навеждах, лягах ставах - ужас -------всяко чудо за три дена и ако си упорит и земе че стане на първата минута си забравил за кръс, гъз крака,ръце, мозък - хе хе ако ти е останъл от всичко това успех :tooth:п.п. от опит :drunk:

Редактирано от joro_bul

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...