Guest edikoisi #1 Публикувано 4 Март, 2006 момчета имам проблем с тропащ повдигач някои пробвал ли е някви добавки да млъкне .немисе отваря мотора сега сменях гарнитурата на главата .дано да има някав начин......благодаря Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ZnipeR #2 Отговорено 4 Март, 2006 момчета имам проблем с тропащ повдигач някои пробвал ли е някви добавки да млъкне .немисе отваря мотора сега сменях гарнитурата на главата .дано да има някав начин......благодаря <{POST_SNAPBACK}> пич тоа мотор не е с хидравлика, най вероятно вътре джегъркат щифтовете на кобилиците за ветека, или хлабав клапан Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Hronos #3 Отговорено 4 Март, 2006 Незнам колко компетентен майстор ти е сменял гарнитурата на главата но след като не е разбрал че е механичен реглажа на клапаните,най вероятно е затворил капака на клапаните без да ти ги регулира изобщо. Отиди при някой който разбира да ти регулира клапаните. Според мен просто не са регулирани след като ти е сменена гарнитурата на главата. А на майстора дето ти е сменял гарнитурата му кажи да си купи Водомер. Ако те пита защо му отговори:Щото си гола вода. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest edikoisi #4 Отговорено 4 Март, 2006 проблема с маисторите ми е много голям ама тука просто няма маистори за нищо .......колата като загрее шума изчезва ...но мен ме дразни мисалта че го има.....ако смятате че е само до реглав ще изчака до лятото в БГ...благодаря за информацията Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest edikoisi #5 Отговорено 4 Март, 2006 а за реглажа само капака на клапаните ли се сваля ?не ми се сменя пак гарнитура малко е дарво Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Hronos #6 Отговорено 5 Март, 2006 Само капака се сваля.Не е лошо да си регулираш клапаните преди лятото защото както имаш клапани с големи хлабини,така може и да имаш и без никакви хлабини.Или с една дума -Пренатегнати,от което пък много лесно може да ти прегори клапан.Като се смени гарнитура на глава задължително се регулират клапаните след което.Колега вземи си и ти един Водомер да си имаш за всеки случай. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest edikoisi #7 Отговорено 5 Март, 2006 все пак благодаря.. за водомера Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Didko #8 Отговорено 5 Март, 2006 .......колата като загрее шума изчезва ... <{POST_SNAPBACK}> 99.99% хлабави клапани! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest darcosi #9 Отговорено 5 Март, 2006 (Редактирано) проблема не е в клапанитеако чуваш едно цъкаме при палене на студен мотор и после млъква това са втек успокоителите(vtec lost motion) износениса и нямат оправия с времето ще почнат постояно да щракатрешението е новибултрако 130лв парчетов хонда USA 30 или 35$ е парчетоили може да се ползват успокоители от Н22 след 2000+ който са по 7.3$ в USA8 на брой са ако имаш питания пиши ми ЛСааа забравих не се сменят лесно свалят се валовете и втек механизма за 1-2часа работа Редактирано 5 Март, 2006 от darcosi Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове