Guest greenwather #81 Отговорено 18 Март, 2006 Абе вие двамата телефони или icq нямате ли си? <{POST_SNAPBACK}> я пък го тоз Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest didone #82 Отговорено 18 Март, 2006 днес няма да вали <{POST_SNAPBACK}> ако не вали - а като гледам сега и слънце изгря ще дойда Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ma4o #83 Отговорено 18 Март, 2006 аз пак като минах нямаше повече от две коли верно ,че е раничко още ако ходи някои по късно да разказва Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest gena_g #84 Отговорено 19 Март, 2006 Абе вие двамата телефони или icq нямате ли си? <{POST_SNAPBACK}> Много ясно че си имат, ама така като четат и другите може някой да се излъже и да дойде Аре след час съм там, надявам се да видя някой съклубар Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest greenwather #85 Отговорено 19 Март, 2006 някой знае ли колко коня е citroen c2 vtr ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest raldo #86 Отговорено 19 Март, 2006 VTR мисля е 110,а VTS e 125. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest greenwather #87 Отговорено 19 Март, 2006 (Редактирано) VTR мисля е 110,а VTS e 125. <{POST_SNAPBACK}> mersi колега еи сега се връщам от бояна и на един такъв му съдрах задника за първи път се дърпах и съм много горд от себе си само не знам колко кила е аз съм 1000 ама той? Редактирано 19 Март, 2006 от greenwather Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest didone #88 Отговорено 19 Март, 2006 поне 2 метра пред него вървеше в началото после не видях , ама пича с C2-то повече не се появи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ma4o #89 Отговорено 19 Март, 2006 поне 2 метра пред него вървеше в началото после не видях , ама пича с C2-то повече не се появи <{POST_SNAPBACK}> ее що не ми звънахте щях да доида Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest iceman1234 #90 Отговорено 20 Март, 2006 Колеги незнам как се справят сток VTS-ките, но вчера тренираше едно пистово Саксо на пистата в Калояново и се представяше ... много добре, чесно - смятам че само с пипната VTI-ka може някой да му се опре. Ето едно клипче за да подкрепя думите си: Saxo VTS Имаше и друго интересно нещо - имаше си пилотка Саксото - Е. Стратиева! И то кадърна! Ако на някой са му интересни хавите около пистата - има още клипове и снимки Калояново 19.03.06 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest didone #91 Отговорено 20 Март, 2006 поне 2 метра пред него вървеше в началото после не видях , ама пича с C2-то повече не се появи <{POST_SNAPBACK}> ее що не ми звънахте щях да доида <{POST_SNAPBACK}> то бяхме само с Дани и още 5-6 коли Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest greenwather #92 Отговорено 21 Март, 2006 (Редактирано) тази вечер пак бях да зяпам и кво да ви кажа ,имаше един черен прелюд от последните на който собственика му за мен е напълно изтрещял само го върти и троши и всички му се смеят . Колата е с Пазарджишка регистрация ,черна .Ей на такива не трябва да се дават ХОНДИ а на всичкото отгоре се дърпа с един Кадет и Кадета го отнесе като циганин медарка . хондата е 2.0 1999жалко ,че е попаднала в такива ръце Редактирано 21 Март, 2006 от greenwather Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Harvester_of_Sorrow #93 Отговорено 24 Март, 2006 Само ще кажа че тоя пич с Прелюда е бил ебаси тъпака Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest greenwather #94 Отговорено 24 Март, 2006 (Редактирано) http://store3.data.bg/gushterov/ ето едно готино клипче клипа се казва the big burnне са ли хахави всички тези идиоти според вас? Редактирано 24 Март, 2006 от greenwather Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ma4o #95 Отговорено 24 Март, 2006 тази вечер пак бях да зяпам и кво да ви кажа ,имаше един черен прелюд от последните на който собственика му за мен е напълно изтрещял само го върти и троши и всички му се смеят . Колата е с Пазарджишка регистрация ,черна . Ей на такива не трябва да се дават ХОНДИ а на всичкото отгоре се дърпа с един Кадет и Кадета го отнесе като циганин медарка . хондата е 2.0 1999 жалко ,че е попаднала в такива ръце <{POST_SNAPBACK}> и пак не звънна Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest greenwather #96 Отговорено 24 Март, 2006 абе ти ще ме побъркаш ,ние бяхме три коли и изобщо не се бяхме разбирали нищо . просто там се засякохме ама беше бая студено и аз отидох на ресторант с жената . иначе като е сухо времето всяка вечер след 21:00 е пълно с коли.той некъв пич искаше да се дърпаме с някво бмв ама то само 80-90 коня и аз сметнах ,че е безмислено да се юркам с него. само да си арча бензина и без друго не е ефтин Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ma4o #97 Отговорено 24 Март, 2006 утре съм там Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest greenwather #98 Отговорено 24 Март, 2006 и аз живот и здраве Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest didone #99 Отговорено 25 Март, 2006 и аз че тая вечер не можах Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest paRADOx #100 Отговорено 25 Март, 2006 Абе за какви коли иде реч там на тези дърпания?А Кадета, дето е дръпнал Хондата, GSI 2.0 16V ли е - защото май го знам тоя, и работата при него е СЕРИОЗНА!?!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest dj_mi6o #101 Отговорено 25 Март, 2006 Колеги незнам как се справят сток VTS-ките, но вчера тренираше едно пистово Саксо на пистата в Калояново и се представяше ... много добре, чесно - смятам че само с пипната VTI-ka може някой да му се опре. Ето едно клипче за да подкрепя думите си: Saxo VTS Имаше и друго интересно нещо - имаше си пилотка Саксото - Е. Стратиева! И то кадърна! Ако на някой са му интересни хавите около пистата - има още клипове и снимки Калояново 19.03.06 <{POST_SNAPBACK}> Е хе хе хе - Е.Стратиева си я бива, а колкото до нейното Саксо,ако става въпрос за спортната й кола е здравичка. Не сте ли ходили да я видите тая мацка как дърпа по състезанията. тя си е от семейство на състезатели.Гледал съм интервюта с нея.На писта София миналата година се представи доста добре. Така че наистина Хондичката трябва да е от по-живичките! Въпреки че винаги съм казвал - не е важна толкова колата , а задкормилното устройство (шофьора). Според мен един crx и добри умения са достатъчни!! от много време вече тренирам стартиране и треа да ви кажа че научиш ли се незабелязано да откраднеш от старта - готов си. Аз съм се дърпал с опел gsi 150 коня па кво??? на 400м -смешен го направих (мойта хонда е 1.5/90/VEi) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest roadracer #102 Отговорено 25 Март, 2006 от много време вече тренирам стартиране и треа да ви кажа че научиш ли се незабелязано да откраднеш от старта - готов си. Аз съм се дърпал с опел gsi 150 коня па кво??? на 400м -смешен го направих (мойта хонда е 1.5/90/VEi) ...Хе хеее...бая трениноровки си направил....тоз човек с опела изобщо тръгна ли ....! Сега да не земеш да се засегнеш нещо ! Лаф да има ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest greenwather #103 Отговорено 25 Март, 2006 Абе за какви коли иде реч там на тези дърпания?А Кадета, дето е дръпнал Хондата, GSI 2.0 16V ли е - защото май го знам тоя, и работата при него е СЕРИОЗНА!?!! <{POST_SNAPBACK}> бе какви gsi та те гонят няква измислица беше червена. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest gena_g #104 Отговорено 26 Март, 2006 от много време вече тренирам стартиране и треа да ви кажа че научиш ли се незабелязано да откраднеш от старта - готов си. Аз съм се дърпал с опел gsi 150 коня па кво??? на 400м -смешен го направих (мойта хонда е 1.5/90/VEi) <{POST_SNAPBACK}> Сподели с нас по-неопитните как се прави тва със старта, та да не се излагаме на бояна Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest paRADOx #105 Отговорено 26 Март, 2006 (Редактирано) от много време вече тренирам стартиране и треа да ви кажа че научиш ли се незабелязано да откраднеш от старта - готов си. Аз съм се дърпал с опел gsi 150 коня па кво??? на 400м -смешен го направих (мойта хонда е 1.5/90/VEi) <{POST_SNAPBACK}> Сподели с нас по-неопитните как се прави тва със старта, та да не се излагаме на бояна <{POST_SNAPBACK}> Абе Вие май хванахте момчето на бъзик?!...Защо пък да не бие GSI? И аз съм къртил "мощни коли", например едно GTI.И който ми каже, че колата му не вървеше, или че не е бил добър шофьор, просто не е бил там за да види, и няма право да говори. Редактирано 26 Март, 2006 от paRADOx Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest radio_manbg #106 Отговорено 26 Март, 2006 колеги ето така се чувствам...Накратко вчера бях на бояна и имаше доста коли обаче нещото което ме уби е че двигателя ми има табела d14z1 доколкото разбрах това е 75 кобили... мам****** не върви за толкова бре..как да е днес някой ще скача ли нагоре или??? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ma4o #107 Отговорено 26 Март, 2006 колеги ето така се чувствам... Накратко вчера бях на бояна и имаше доста коли обаче нещото което ме уби е че двигателя ми има табела d14z1 доколкото разбрах това е 75 кобили... мам****** не върви за толкова бре.. как да е днес някой ще скача ли нагоре или??? <{POST_SNAPBACK}> аз следмалко тръгвам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Dragi4 #108 Отговорено 26 Март, 2006 от много време вече тренирам стартиране и треа да ви кажа че научиш ли се незабелязано да откраднеш от старта - готов си. Аз съм се дърпал с опел gsi 150 коня па кво??? на 400м -смешен го направих (мойта хонда е 1.5/90/VEi) <{POST_SNAPBACK}> Сподели с нас по-неопитните как се прави тва със старта, та да не се излагаме на бояна <{POST_SNAPBACK}>[/quoteDOHC 2.0 16V 150HP 6е та прави да умирга6 и 6та преско4и 2 пъти на 400 м повярвай ми.Ако е била 8 клапанова може и да я дръпне6 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest slus4o #109 Отговорено 26 Март, 2006 от много време вече тренирам стартиране и треа да ви кажа че научиш ли се незабелязано да откраднеш от старта - готов си. Аз съм се дърпал с опел gsi 150 коня па кво??? на 400м -смешен го направих (мойта хонда е 1.5/90/VEi) <{POST_SNAPBACK}> Човече аз веднъж застанах на един от светофарите по бул. "България" и какво да видя от дясно през една кола имаше таказ машина Астра-GSI, машината ми беше добре загряла и си викам ще се пробвам обаче не я настъпах на макс признавам си само до 4500-5000 е и бях на ГАЗ , като стана зелено оня направо излетя бе хора, все едно не беше спирал въобще , аз като бях с 80 ония сигурно разминаваше 100-110, но дори и да бях дал максималното ускорение на бензин пак леко се съмнявам че може да се изпревари такова чудовище все пак са си 150 коня ебаси Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest greenwather #110 Отговорено 26 Март, 2006 :P колеги ето така се чувствам... Накратко вчера бях на бояна и имаше доста коли обаче нещото което ме уби е че двигателя ми има табела d14z1 доколкото разбрах това е 75 кобили... мам****** не върви за толкова бре.. как да е днес някой ще скача ли нагоре или??? <{POST_SNAPBACK}> нищо бе имаш си як външен вид Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest paRADOx #111 Отговорено 27 Март, 2006 :D колеги ето така се чувствам... Накратко вчера бях на бояна и имаше доста коли обаче нещото което ме уби е че двигателя ми има табела d14z1 доколкото разбрах това е 75 кобили... мам****** не върви за толкова бре.. как да е днес някой ще скача ли нагоре или??? <{POST_SNAPBACK}> Споко колега!Тя и моята се води 90к.с., но за мен си е 120к.с.Пък и ми дреме на. . . . . кой какво ми говори, нали аз я карам=>само аз си знам колко върви. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest gena_g #112 Отговорено 27 Март, 2006 от много време вече тренирам стартиране и треа да ви кажа че научиш ли се незабелязано да откраднеш от старта - готов си. Аз съм се дърпал с опел gsi 150 коня па кво??? на 400м -смешен го направих (мойта хонда е 1.5/90/VEi) <{POST_SNAPBACK}> Сподели с нас по-неопитните как се прави тва със старта, та да не се излагаме на бояна <{POST_SNAPBACK}> Абе Вие май хванахте момчето на бъзик?!...Защо пък да не бие GSI? И аз съм къртил "мощни коли", например едно GTI.И който ми каже, че колата му не вървеше, или че не е бил добър шофьор, просто не е бил там за да види, и няма право да говори. <{POST_SNAPBACK}> Аз поне не се бъзикам ако верно знае некви техники дето вършат работа, моля да казва Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest dj_mi6o #113 Отговорено 27 Март, 2006 от много време вече тренирам стартиране и треа да ви кажа че научиш ли се незабелязано да откраднеш от старта - готов си. Аз съм се дърпал с опел gsi 150 коня па кво??? на 400м -смешен го направих (мойта хонда е 1.5/90/VEi)...Хе хеее...бая трениноровки си направил....тоз човек с опела изобщо тръгна ли ....! Сега да не земеш да се засегнеш нещо ! Лаф да има ! <{POST_SNAPBACK}> Тук нямя място за сърдене. Да тръгна, но неуспешно ,бавен е на страта,Хондата се истрелва просто в сравнение с него.Значи говора ти за Кадет GSI , с Астра се пробвах но беше и с чип и раздвижни валове и си ме отупа яко . За старта имах предвид че гледам в коляното на този който дава сигнал за старт-в момента в който то трепне вече съм почти пуснал съединителя,т.е.-ръцете му се движат надолу а аз вече съм търгнал,другите тръгват когато ръчичките са му долу вече.Откраднал си старта и си голямо предимство вече,а наистина не се забелязва Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest dj_mi6o #114 Отговорено 27 Март, 2006 Момчета вие по състезания на рали не ходите ли?????Нали старите майстори казват че занаят се краде!Това за старта го научих от един приятел който вече е около 5-6 години на сцената на ралитата. Ако някой е бил на писта София миналата година? В Х3-коя беше втората Лада зад Мичкин? най-грозната в историята-това е наш - Jiko Racing Team От него се уча-не съм професионалист и аз като вас все питам,бутам се,мъча се и т.н., но за стартирането наистина е така.Старт се краде Абсолютно рязкото пускане на съединителя също е малко загуба, изпомпването на колата до край също. Аз си мислех преди-рязко пускане на съединителя,газ до ламарината-е да ама като ми пукне леко инжекцията и вече съм изгубил преднината . Тук стана като в София - всяка неделя се събираме на нашето летище.Аз обаче напоследък отсъствам - в бокса съм Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest greenwather #115 Отговорено 27 Март, 2006 (Редактирано) ясно в Неделя на Калояново ще го знам туй с краденето на старта Редактирано 27 Март, 2006 от greenwather Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest dj_mi6o #116 Отговорено 28 Март, 2006 ясно в Неделя на Калояново ще го знам туй с краденето на старта <{POST_SNAPBACK}> УСПЕХ! , и после дай инфо за резултати!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Magnum #117 Отговорено 28 Март, 2006 ясно в Неделя на Калояново ще го знам туй с краденето на старта <{POST_SNAPBACK}> от хондаджии ли ще крадеш бе, кеуеме! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest greenwather #118 Отговорено 28 Март, 2006 ясно в Неделя на Калояново ще го знам туй с краденето на старта <{POST_SNAPBACK}> от хондаджии ли ще крадеш бе, кеуеме! <{POST_SNAPBACK}> Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest greenwather #119 Отговорено 9 Април, 2006 баси куките ,развалиха ни купона тази вечер не ги е срам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest didone #120 Отговорено 9 Април, 2006 (Редактирано) да бе дойдоха и веднага започнаха да снимат номерата на колите Редактирано 9 Април, 2006 от didone Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове