Guest ma4o #121 Отговорено 9 Април, 2006 да бе дойдоха и веднага започнаха да снимат номерата на колите <{POST_SNAPBACK}> не е било за реклама или списание сигурно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest greenwather #122 Отговорено 10 Април, 2006 Днес 21 и 30 часа ще ходя горе.Защото куките идват по късно и развалят купона.Някой друг ще идва ли? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ma4o #123 Отговорено 10 Април, 2006 Днес 21 и 30 часа ще ходя горе. Защото куките идват по късно и развалят купона. Някой друг ще идва ли? <{POST_SNAPBACK}> аз минах в дванаисе без дваисе но нямаше никои Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest didone #124 Отговорено 14 Април, 2006 снимки от тая вечер и още My Webpage Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest greenwather #125 Отговорено 14 Април, 2006 яааа........каква ми е яка колицата, мерси Марто за снимките утре ще ходи ли някой от вас на Божурище? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest gena_g #126 Отговорено 16 Април, 2006 яааа........каква ми е яка колицата, мерси Марто за снимките утре ще ходи ли някой от вас на Божурище? <{POST_SNAPBACK}> Ми аз мисля тая вечер да отида да видя за какво става въпрос.Какъв ще е часът за среща ??? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest greenwather #127 Отговорено 16 Април, 2006 яааа........каква ми е яка колицата, мерси Марто за снимките утре ще ходи ли някой от вас на Божурище? <{POST_SNAPBACK}> Ми аз мисля тая вечер да отида да видя за какво става въпрос.Какъв ще е часът за среща ??? <{POST_SNAPBACK}> 21:30 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ma4o #128 Отговорено 16 Април, 2006 яааа........каква ми е яка колицата, мерси Марто за снимките утре ще ходи ли някой от вас на Божурище? <{POST_SNAPBACK}> Ми аз мисля тая вечер да отида да видя за какво става въпрос.Какъв ще е часът за среща ??? <{POST_SNAPBACK}> 21:30 <{POST_SNAPBACK}> и да разкажете как е било Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest gena_g #129 Отговорено 16 Април, 2006 яааа........каква ми е яка колицата, мерси Марто за снимките утре ще ходи ли някой от вас на Божурище? <{POST_SNAPBACK}> Ми аз мисля тая вечер да отида да видя за какво става въпрос.Какъв ще е часът за среща ??? <{POST_SNAPBACK}> 21:30 <{POST_SNAPBACK}> и да разкажете как е било <{POST_SNAPBACK}> Да разкажат тея дето са били мене нещо ме фана мързела Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest didone #130 Отговорено 16 Април, 2006 бяхме само аз и Дани от наште всичко друго беше vw-та и опелии си тръгнахме щот беше скука Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest greenwather #131 Отговорено 25 Април, 2006 абе тая вечер освен мен някой ще дойде ли? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ma4o #132 Отговорено 26 Април, 2006 аз ще мина днес може след срещата при мен да се вдигнем всички Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest GT 4G #133 Отговорено 26 Април, 2006 Към 22:30 ще мина, най-сетне да се запозная с някой съклубар! Дано наистина се съберат хора тая вечер. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest GT 4G #134 Отговорено 26 Април, 2006 Нямаше никой! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest greenwather #135 Отговорено 26 Април, 2006 ами много ясно всички бяха при Мачо на седмична среща утре живот и здраве Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest GT 4G #136 Отговорено 26 Април, 2006 (Редактирано) ами много ясно всички бяха при Мачо на седмична среща утре живот и здраве <{POST_SNAPBACK}> Аз понеже закъснях за Ма4о, а той спомена по-горе, че може после да се съберете на ОMV и за това отидох направо там! Нищо, другият път, но чак след 2 седмици, че съм в командировка! Редактирано 26 Април, 2006 от GT 4G Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest greenwather #137 Отговорено 29 Април, 2006 днес 29.04 някой ще се качва ли на Бояна? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest paRADOx #138 Отговорено 29 Април, 2006 днес 29.04 някой ще се качва ли на Бояна? <{POST_SNAPBACK}> Абе аз досега бях навън с Хондарата и сега се прибирам от Божурище.Ти защо не беше там да се дръпнем...лекичко?! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest greenwather #139 Отговорено 29 Април, 2006 ами ела на утрешмата среща горе на Бояна и ще се дръпнем ако искаш и сега можем да се видим на Бояна Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ma4o #140 Отговорено 29 Април, 2006 днес беше е....си студа и като минах през бояна беше празно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest greenwather #141 Отговорено 29 Април, 2006 аз бях и беше весело Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest greenwather #142 Отговорено 30 Април, 2006 Довечера в 21:30 ще се съберем горе който иска да дойде да заповяда Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest greenwather #143 Отговорено 5 Май, 2006 абре хора някой ще се качва ли горе аз мисля сега да отида. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове