Guest greenwather #41 Отговорено 9 Март, 2006 ДОБРЕ Айде още от сега се заричам че в 21.00ч. /+ - 10 минути/ в петък ще съм на входа на НСА на улицата ако има навитаци ОК ако не оправяйте се Ще ЧАКАМ... <{POST_SNAPBACK}> споко там сам <{POST_SNAPBACK}> то добре ама аз съм на парти на фирмата в Паркхотела обаче ще се измъкна и ще доида е няма да съм облечен подходящо ами в костюм ама кво да се прай освен ако не минем всички хонди до нас да се преоблека ,че ебати и пишман racera ще съм с вратовръзка така ,че да ме изчакате при НСА Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest radio_manbg #42 Отговорено 10 Март, 2006 Дани планът е следният....Гледал си реклама на М-тел дето даваха некво якенце без ръкави ...... деистваме по същата схема и с костюма и с панталона току виж дизанер си станал Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest gena_g #43 Отговорено 11 Март, 2006 Айде ако не вали тая вечер в 23:00ч. на входа на НСА и да се понасяме към ОМВто !?!?!?!?!? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ma4o #44 Отговорено 11 Март, 2006 несериозна работа беше снощи но поне 4ри хондета се събрахме но за жалост на бояна беше пустуш тази вечер ще мина пак кам 21:00ч Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest gena_g #45 Отговорено 11 Март, 2006 несериозна работа беше снощи но поне 4ри хондета се събрахме но за жалост на бояна беше пустуш тази вечер ще мина пак кам 21:00ч <{POST_SNAPBACK}> 21:00ч. е супер рано, няма смисъл Аз за снощи не бях разбрал правилно и в 21:36ч. бях пред НСА, чаках до 22:00ч. след което отидох до бояна и едва към 23:00ч. почнаха едва едва да се събират, но аз си тръгнах, защото беще мокро и се говореше, че стартове няма да има, а и бях сам Затова предлагам ако не вали тая вечер в 23:00ч. пред входа на НСА и от там към бояна. Айде тея дето са 100% сигурни че ще идват да си кажат, че не ми се ходи пак сам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest radio_manbg #46 Отговорено 11 Март, 2006 Така какво стана вчера :в 21.00 бях на НСА и Мачо беше там (и той се ръчкаше) в 21.08 дойде Мафията и тримцата се ръчнахме към ОМВтам дойде още една Хондичка 4-та ген. За съжаление не разбрах кой беше макар че си лафихме...Към 21.40 с Мафията слезнахме към Военна Рампа(нема такава глупост)....gena_g - мисля че те видях некъде на бул. България по посока бояна.... ама докато се усетя да свирна и......на военна рампа бяхме до към 11.00 след което ушатите доидоха и май след това всичко се е пренесло на ОМВ...По принцип първо всичко е на ОМВ след това на Рампата така че кажете какво праим??? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest gena_g #47 Отговорено 11 Март, 2006 По принцип първо всичко е на ОМВ след това на Рампата така че кажете какво праим??? <{POST_SNAPBACK}> Ми айде който е навит в 23:00ч. тази вечер пред входа на НСА и тогава ще го решим, мене лично не ме кефи рампата и бих предпочел бояна, но мнозинството (ако има такова) ще си каже тежката дума - айде който ще идва да казва Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest gena_g #48 Отговорено 11 Март, 2006 Айде бе хора - никой ли няма да идва ??? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest greenwather #49 Отговорено 11 Март, 2006 е аз ще дойда щото вчера се изложих бех на банкет и неможах ама днес съм ЗА Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest gena_g #50 Отговорено 11 Март, 2006 Е начи в 11ч. ви чакам на НСА Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest greenwather #51 Отговорено 11 Март, 2006 абе не е ли късно 11 ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest gena_g #52 Отговорено 11 Март, 2006 абе не е ли късно 11 ? <{POST_SNAPBACK}> Не, защото стартовете едва ли ще почнат по-рано от 12ч.Няма смисъл да чакаме 2 часа на студа. Но дайте все пак да се разбереме нещо на 100%, че не ми се разкарва напразно п.п. - и все пак, в 11ч. мисля, че е най-добре Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest greenwather #53 Отговорено 11 Март, 2006 абе не е ли късно 11 ? <{POST_SNAPBACK}> Не, защото стартовете едва ли ще почнат по-рано от 12ч.Няма смисъл да чакаме 2 часа на студа. Но дайте все пак да се разбереме нещо на 100%, че не ми се разкарва напразно п.п. - и все пак, в 11ч. мисля, че е най-добре <{POST_SNAPBACK}> е то май само двамата ще сме Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest gena_g #54 Отговорено 11 Март, 2006 е то май само двамата ще сме <{POST_SNAPBACK}> май да - нищо, важен е ентусиазма, ако кажеш че идваш, там съм Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest raldo #55 Отговорено 11 Март, 2006 там дойде още една Хондичка 4-та ген. За съжаление не разбрах кой беше макар че си лафихме...Аз бях Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest greenwather #56 Отговорено 11 Март, 2006 е последно кой ще се съберем?и каде ?защото аз живея на 10минути пеша от бояна а нещо ме мързи да ходя чак до НСА и после да се втъщам обратно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest gena_g #57 Отговорено 11 Март, 2006 е последно кой ще се съберем? и каде ? защото аз живея на 10минути пеша от бояна а нещо ме мързи да ходя чак до НСА и после да се втъщам обратно. <{POST_SNAPBACK}> Е то се е видяло че други хора май няма да идват, та ако искаш да се срещнеме направо на бояна в 11:30ч. ??? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest radio_manbg #58 Отговорено 11 Март, 2006 там дойде още една Хондичка 4-та ген. За съжаление не разбрах кой беше макар че си лафихме... Аз бях <{POST_SNAPBACK}> хехе извинявай ама каквато съм блейка не разбрах какво стана..... Хора днес ще пропусна че треа да се пие иоще нещо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest greenwather #59 Отговорено 11 Март, 2006 ok 11:30 na Bojana Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest gena_g #60 Отговорено 11 Март, 2006 ok 11:30 na Bojana <{POST_SNAPBACK}> ОК. Супер - тръгвам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ma4o #61 Отговорено 11 Март, 2006 аз бях там към 10:05 но имаше 10тина коли и си тръгнах Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest greenwather #62 Отговорено 11 Март, 2006 ами ние Мачо се разбрахме за 11:30 а не за 10:05 да беше звъннал преди това бяхме в романса Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ma4o #63 Отговорено 12 Март, 2006 ами ние Мачо се разбрахме за 11:30 а не за 10:05 да беше звъннал преди това бяхме в романса <{POST_SNAPBACK}> и как беше предполагам както в 10:05 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest greenwather #64 Отговорено 12 Март, 2006 ами ние Мачо се разбрахме за 11:30 а не за 10:05 да беше звъннал преди това бяхме в романса <{POST_SNAPBACK}> и как беше предполагам както в 10:05 <{POST_SNAPBACK}> nне беше като в 10:05 бяхме 5-6 човека хондаджий и си лафихме а някой се и дърпаха Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest gena_g #65 Отговорено 13 Март, 2006 nне беше като в 10:05 бяхме 5-6 човека хондаджий и си лафихме а някой се и дърпаха <{POST_SNAPBACK}> Даааааааа, сразих един меган 1.6 90к.с., ма колко зор видях докато го минааааа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest greenwather #66 Отговорено 13 Март, 2006 nне беше като в 10:05 бяхме 5-6 човека хондаджий и си лафихме а някой се и дърпаха <{POST_SNAPBACK}> Даааааааа, сразих един меган 1.6 90к.с., ма колко зор видях докато го минааааа <{POST_SNAPBACK}> и аз бях там и ти се кефих Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest gena_g #67 Отговорено 13 Март, 2006 и аз бях там и ти се кефих <{POST_SNAPBACK}> мерси, мерси дано следващият път да сме повече хондьовци, а и ти може да покажеш на народа що е то vtec и има ли то почва у нас !?!?!?!? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest greenwather #68 Отговорено 13 Март, 2006 и аз бях там и ти се кефих <{POST_SNAPBACK}> мерси, мерси дано следващият път да сме повече хондьовци, а и ти може да покажеш на народа що е то vtec и има ли то почва у нас !?!?!?!? <{POST_SNAPBACK}> как беше отстрани като си тръгвах? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest gena_g #69 Отговорено 13 Март, 2006 как беше отстрани като си тръгвах? <{POST_SNAPBACK}> беше шумно и бързо - красота Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest didone #70 Отговорено 13 Март, 2006 като сребърен куршум Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest greenwather #71 Отговорено 13 Март, 2006 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ma4o #72 Отговорено 13 Март, 2006 като гледам времето маи и този петък няма да стане хубава збирка на бояна Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest greenwather #73 Отговорено 13 Март, 2006 като гледам времето маи и този петък няма да стане хубава збирка на бояна <{POST_SNAPBACK}> за жалост . тая година и по точно тая зима ми писна .ебаси и ГЛОБАЛНОТО ЗАТОПЛЯНЕ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ma4o #74 Отговорено 13 Март, 2006 като гледам времето маи и този петък няма да стане хубава збирка на бояна <{POST_SNAPBACK}> за жалост . тая година и по точно тая зима ми писна .ебаси и ГЛОБАЛНОТО ЗАТОПЛЯНЕ <{POST_SNAPBACK}> идва отново ледниковия период Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest greenwather #75 Отговорено 13 Март, 2006 като гледам времето маи и този петък няма да стане хубава збирка на бояна <{POST_SNAPBACK}> за жалост . тая година и по точно тая зима ми писна .ебаси и ГЛОБАЛНОТО ЗАТОПЛЯНЕ <{POST_SNAPBACK}> идва отново ледниковия период <{POST_SNAPBACK}> абе ти се смееш ама не си много далече от истината .от затоплянето се топят полярните шапки ,който от своя страна пускат яко сладка вода в северния ледовид океан а от там се ебава гълфстрима а той промени ли се си е майката .да му мислят скандинавците а по темата ако е готино времето ,което ме съмнява, горе сме. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ma4o #76 Отговорено 13 Март, 2006 като гледам времето маи и този петък няма да стане хубава збирка на бояна <{POST_SNAPBACK}> за жалост . тая година и по точно тая зима ми писна .ебаси и ГЛОБАЛНОТО ЗАТОПЛЯНЕ <{POST_SNAPBACK}> идва отново ледниковия период <{POST_SNAPBACK}> абе ти се смееш ама не си много далече от истината .от затоплянето се топят полярните шапки ,който от своя страна пускат яко сладка вода в северния ледовид океан а от там се ебава гълфстрима а той промени ли се си е майката .да му мислят скандинавците а по темата ако е готино времето ,което ме съмнява, горе сме. <{POST_SNAPBACK}> бре много научно го даваш естествено ,че сме горе Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest greenwather #77 Отговорено 17 Март, 2006 абе днес някой ще ходи ли горе? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ma4o #78 Отговорено 17 Март, 2006 аз минах сега от там но както си и мислех в този дъжд нямаше никои е..ти и гадното време Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest greenwather #79 Отговорено 18 Март, 2006 аз минах сега от там но както си и мислех в този дъжд нямаше никои е..ти и гадното време <{POST_SNAPBACK}> днес няма да вали Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ti6o #80 Отговорено 18 Март, 2006 Абе вие двамата телефони или icq нямате ли си? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове