Guest greenwather #1 Публикувано 4 Март, 2006 Тази вечер бях на бояна и беше лудница от коли и народ ,за сажаление нямаше представители на лубимата ми марка ,но си оплакнах окото с една невероятно красива кола е не беше сива а червена .... абе мания Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Didko #2 Отговорено 4 Март, 2006 ...невероятно красива колаТя вече се продава от Moto-Pfohe и ако не се лъжа я има изложена в магазина им на бул. Сливница. И на мен ми е любима тая кола още с първия си едишън Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest vodkin #3 Отговорено 4 Март, 2006 Mustang GT - лудница, тия коли "сток" издават ебати звука. Миналото лято бях в щатите и ми изтекоха очите там. какви мустанги такива имаше тунинговани просто стоях, гледах и преглъщах тежко тежко. Никога няма да ги стигнем американците. Междудругото точно тази кола от снимката ли се продава у нас ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Plqko #4 Отговорено 4 Март, 2006 от колко се събират на бояна и кой дни ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest greenwather #5 Отговорено 4 Март, 2006 от колко се събират на бояна и кой дни ? <{POST_SNAPBACK}> до колкото знам Четвъртък,Петък и Събота след 21:00 часа.аз и утре ще мръдна до там към 21:30 поне ми е близко Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest gena_g #6 Отговорено 5 Март, 2006 Аре да се събереме няколко хонди довечера, пък може и ние да се пуснеме (имам предвид хонда вс. хонда).Аз до са не съм се ръчкал, а и много ми се иска да се пробвам с друга д15б2 та да разбера колко зле е моята Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest greenwather #7 Отговорено 5 Март, 2006 Аз съм за Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest sasa #8 Отговорено 5 Март, 2006 И аз съм там Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest radio_manbg #9 Отговорено 5 Март, 2006 21.30 - там съмвпрочем ако нема нещо мое да се мине и към рампата при йелание Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ma4o #10 Отговорено 5 Март, 2006 Аз съм за <{POST_SNAPBACK}> чукни ако е интересно може и аз да намина Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest greenwather #11 Отговорено 5 Март, 2006 Аз съм за <{POST_SNAPBACK}> чукни ако е интересно може и аз да намина <{POST_SNAPBACK}> е са кво да те по добре мини Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest gena_g #12 Отговорено 5 Март, 2006 Аре аз към 10, 10 и нещо ще мина - ще се оглеждам за групичка от хонди Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest didone #13 Отговорено 5 Март, 2006 ще намина и аз Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Plqko #14 Отговорено 5 Март, 2006 Не е като преди като миналата година .. супер гадни коли никой не иска да се пуска.. а и беше ебати ужасното време Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest V-tec #15 Отговорено 5 Март, 2006 От няколко дни минавам от там настина много народ се събира в събота беше ФУЛ от народ и коли Които е решил да ходи няма да е разочарован стига да оцели и деня де Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ma4o #16 Отговорено 5 Март, 2006 един мои приател с едно моторче е минал преди малко и каза че са почнали да се пускат но духало много яко а аз неможах да доида защото ми е изтекал прегледа на колата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Plqko #17 Отговорено 5 Март, 2006 един мои приател с едно моторче е минал преди малко и каза че са почнали да се пускат но духало много яко а аз неможах да доида защото ми е изтекал прегледа на колата <{POST_SNAPBACK}> Минаха 2ма моториста с 2 зелени мотора прес ОМВ-то предполагам че са били те.. А относно за прегледа.. аз карам без такъв и до момента не са ми правили проблеми. Само ме питат защо нямам и аз всеки път ги успивам нещо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest greenwather #18 Отговорено 5 Март, 2006 абре на кой е чения civic 5 генерация дето беше дошъл тази вечер?че от тоя вятър така и неразбрах Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest radio_manbg #19 Отговорено 6 Март, 2006 (Редактирано) абре на кой е чения civic 5 генерация дето беше дошъл тази вечер? че от тоя вятър така и неразбрах <{POST_SNAPBACK}> и аз го видях ама нали трябваше да бягам та не разбрах....дайте ако някой има по-добра инфо да се разбираме кога ще има нещо интересно та да се ходи отборно ииии после отборно да се забиваме при бат Мачо та да го базикаме как хондата с най-спортният дух в клуба не е минала преглед Това в кръга на шегата де да не се засегне някоЙ! беше шоу а мачо ти защо не свиркаш бре щех да мина да те събера..... Редактирано 6 Март, 2006 от radio_manbg Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ma4o #20 Отговорено 6 Март, 2006 абре на кой е чения civic 5 генерация дето беше дошъл тази вечер? че от тоя вятър така и неразбрах <{POST_SNAPBACK}> и аз го видях ама нали трябваше да бягам та не разбрах....дайте ако някой има по-добра инфо да се разбираме кога ще има нещо интересно та да се ходи отборно ииии после отборно да се забиваме при бат Мачо та да го базикаме как хондата с най-спортният дух в клуба не е минала преглед Това в кръга на шегата де да не се засегне някоЙ! беше шоу а мачо ти защо не свиркаш бре щех да мина да те събера..... <{POST_SNAPBACK}> бе аз мислех да мина с червената но при нея нали са пренабити номерата и ме фана шобе от куките да неземе да стане неква инфекция другия път съм там Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest gena_g #21 Отговорено 6 Март, 2006 Аз пък имах некви срещи и докато се освободя стана 11:45 и се отказах , но така като гледам не съм изпуснал кой знае кво Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest mafiaboyzclan #22 Отговорено 7 Март, 2006 абе момчета айде да организираме една мощна среща на Бояна тая седмица! например може да се видиме на входа на НСА /на улицата/ и като се съберем газ към ОМВ! като се изсипеме яко хонди ще е яко не мислите ли ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest greenwather #23 Отговорено 7 Март, 2006 абе момчета айде да организираме една мощна среща на Бояна тая седмица! например може да се видиме на входа на НСА /на улицата/ и като се съберем газ към ОМВ! като се изсипеме яко хонди ще е яко не мислите ли ? <{POST_SNAPBACK}> аз съм ЗА обаче дано да е хубаво времето щото в тоя сняг май само ние ще сме там.ама доколкото слушам към края на седмицата ще е топло така ,че ще е ЯКО Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Demon #24 Отговорено 8 Март, 2006 Тази съм виждал как я конструираха и тестваха в заводите на Форд в USA по Дискавъри, заслужава уважение Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest greenwather #25 Отговорено 8 Март, 2006 Тази съм виждал как я конструираха и тестваха в заводите на Форд в USA по Дискавъри, заслужава уважение <{POST_SNAPBACK}> бате демоне за кво иде реч?че като гледам май си писал за нещо извън темата? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Magnum #26 Отговорено 8 Март, 2006 за мустанга от снимката - имаше предаване по дискавъри за него Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest greenwather #27 Отговорено 8 Март, 2006 за мустанга от снимката - имаше предаване по дискавъри за него <{POST_SNAPBACK}> ааа да бе мноо съм тъп ама още спя и ми е простено. аре кажете ще се правим ли на гъзари като се изсипем в Петък масово на OMVто? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest mafiaboyzclan #28 Отговорено 8 Март, 2006 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ma4o #29 Отговорено 9 Март, 2006 за мустанга от снимката - имаше предаване по дискавъри за него <{POST_SNAPBACK}> ааа да бе мноо съм тъп ама още спя и ми е простено. аре кажете ще се правим ли на гъзари като се изсипем в Петък масово на OMVто? <{POST_SNAPBACK}> като гледам времето в петък може с бобслеи да се пуснем на бояна или с някоя шеина Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest johnyboy #30 Отговорено 9 Март, 2006 Немаш грижи Само трябва да ги нашариме подобаващо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest greenwather #31 Отговорено 9 Март, 2006 кво му е на времето бе Мачо , аз лично съм на банкет в петък ама към 21:30 ще съм на OMV то и ще ви чакам . а ако решите кажете друго място да се съберем и заедно да отидем . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest radio_manbg #32 Отговорено 9 Март, 2006 (Редактирано) само кажете къде и колко часа махнах музиката и 3 коня скочиха на крака впрочем за петък го дават топло Редактирано 9 Март, 2006 от radio_manbg Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest mafiaboyzclan #33 Отговорено 9 Март, 2006 ееее аре да се съберем някъде повечко машини и после да ходим! предлагам до 19ч. в петък всеки да реши кога може да дойде на НСА и просто да си каже след това решаваме че в 21.30 /примерно/ тръгваме към ОМВ и готово. закъснелите, направо там Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest radio_manbg #34 Отговорено 9 Март, 2006 когато и кадето кажете там съм Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Dragi4 #35 Отговорено 9 Март, 2006 Има няква вероятност и гости от Варна да се появят Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest greenwather #36 Отговорено 9 Март, 2006 Има няква вероятност и гости от Варна да се появят <{POST_SNAPBACK}> ще ни е приятно да ви видим аз за мен казах уточнете нещо аз съм за Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest greenwather #37 Отговорено 9 Март, 2006 май както винаги само приказки Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ma4o #38 Отговорено 9 Март, 2006 май както винаги само приказки <{POST_SNAPBACK}> е аз ще доида Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest mafiaboyzclan #39 Отговорено 9 Март, 2006 ДОБРЕ Айде още от сега се заричам че в 21.00ч. /+ - 10 минути/ в петък ще съм на входа на НСА на улицата ако има навитаци ОК ако не оправяйте се Ще ЧАКАМ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ma4o #40 Отговорено 9 Март, 2006 ДОБРЕ Айде още от сега се заричам че в 21.00ч. /+ - 10 минути/ в петък ще съм на входа на НСА на улицата ако има навитаци ОК ако не оправяйте се Ще ЧАКАМ... <{POST_SNAPBACK}> споко там сам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове