Jump to content
Guest Tino

Писта Калояново !

Recommended Posts

Guest Tino

Незнам ,ще поспът тука кои в кола кои в мотел и така,но както кажите. :cool:

<{POST_SNAPBACK}>

Пистата по благоприятна атмосферна обстановка отваря следващата събота и неделя :blink: никой на никого няма да се сърди ако отиде и види как стоят нещата ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest VTEC Inside

Как ми се идва ама за състезаване едва ли ще стане ама като компромисен вариант може и някой от София да ме качи при себе си за компания :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

имам 2 забележкипърво на 2ри април е формула1 в Австралия. До 9 сутринта ще е, колкото и експедитивно да се вдигнем, едва ли ще успеем до 10 да дойдем, 160 км са.после, разгледах картата на пистата - тя не е симетрична. така че има значение кой от коя страна тръгва.не знам как е там организацията, но си мисля не може ли двете коли да стартират от старта, но с половин обиколка разлика? не мисля, че е толкова сложно да се реализира - може би със засичането на времето да има някакъв проблем. Но едва ли, все пак там се организират официални състезания.

Как ми се идва ама за състезаване едва ли ще стане ама като компромисен вариант може и някой от София да ме качи при себе си за компания

разбира се! идваш при омбре да гледаме формулата, или ако не ти се гледа/става толкова рано, идваш по-късно, към 8. все някой ще те вземе при него. особено ако му дадеш някое левче за превоза :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

имам 2 забележки

първо на 2ри април е формула1 в Австралия. До 9 сутринта ще е, колкото и експедитивно да се вдигнем, едва ли ще успеем до 10 да дойдем, 160 км са.

после, разгледах картата на пистата - тя не е симетрична. така че има значение кой от коя страна тръгва.

не знам как е там организацията, но си мисля не може ли двете коли да стартират от старта, но с половин обиколка разлика? не мисля, че е толкова сложно да се реализира - може би със засичането на времето да има някакъв проблем. Но едва ли, все пак там се организират официални състезания.

Как ми се идва ама за състезаване едва ли ще стане ама като компромисен вариант може и някой от София да ме качи при себе си за компания

разбира се! идваш при омбре да гледаме формулата, или ако не ти се гледа/става толкова рано, идваш по-късно, към 8. все някой ще те вземе при него. особено ако му дадеш някое левче за превоза ;)

<{POST_SNAPBACK}>

Казвам , че две коли стартират едновременно , защото съм присъствал на състезание и точно такава е била процедурата , със сигурност след 5 обиколки една кола ще може да достигне другата , но за една обиколка или две според мен е невъзможно , или е възможно ако едната от двете се завърти на някой завой или кара с дръпната ръчна :) В такъв случай , вече изоставащия колегялно би трябвало да пусне колата която го достига ;) и предлагам да се даде пак възможност на завъртялия се да направи още един старт със същата или с друга кола :punk:

А за Формулата , ами нали ви казвам предлагам опознавателни обиколки да има до 12 без нещо !!! а след 3 боиколки според мен е достатъчно да се опознае пистата , да се пробва и т.н. В 12 започва състезанието :P все пак като за първи път толкова , тя пистата няма да изчезне , друго такова състезание ще има и за напред ( поне ще се радвам :P ) и може да се направи на два дена , мартитунинг предложи да има и преспиване ;) не е проблем да се организира хотел или нещо от сорта ;) но по нататак , за толкова кратак период не е невъзможно , но за мене непосилно :worthy:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest frisko

Незнам ,ще поспът тука кои в кола кои в мотел и така,но както кажите. :angry:

<{POST_SNAPBACK}>

Някой беше казал,че лудите са на изчезване ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest didone

Ако може да се съберем в събота на пистата и да се видим кво-що сме и колко сме,сички да се разберем за неделя как ще протече състезанието и на 02.04.2006г.направо почваме от рано с гонките........ :angry:

<{POST_SNAPBACK}>

то не е зле ама тук в София на 1-ви мисля че беше откриването на сезона на Божурище ;);)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Hronos

Кой кадето си реши колега,ако ти е интересно на Божурище отиваш там.Аз лично ще гледам Ф-1 и ако има време след това ще решавам за Калояново.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest street_fighter

Аидеееее колеги!!!! в Неделя е откриването,очаквам сериозни....да се съберем един път

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...