Guest greenwather #1 Публикувано 4 Март, 2006 Искам най-сърдечно да благодаря на колегите който помогнаха това да се случи а именно OMBRE ,1NET и Дидо .заслужаваше си даването на една камара пари. Не мога да си позная колата . ВЪРХА Е и още един път МНОГО ,МНОГО ВИ БЛАГОДАРЯ . а на колегата 1net ще кажа това което навремето DEMONA бе казал 1net братле, ти си един от хората, които не са спрели да ме изумяват в клуба, аз се надявам ентосиазма ти никога да не стихне и да продължаваш все в същия дух . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest TheDevilTwin #2 Отговорено 4 Март, 2006 Браво, браво! Хвала на такива българи И все пак може ли някакво разяснение, какъв е точно ВиТЕК-а? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest greenwather #3 Отговорено 4 Март, 2006 Браво, браво! Хвала на такива българи И все пак може ли някакво разяснение, какъв е точно ВиТЕК-а? <{POST_SNAPBACK}> едновалов Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest joro_bul #4 Отговорено 4 Март, 2006 айде чакаме снимките Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest greenwather #5 Отговорено 4 Март, 2006 айде чакаме снимките <{POST_SNAPBACK}> coming soon Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Demon #6 Отговорено 4 Март, 2006 Вече обещавам да не се закачам с теб ако се засечем някъде по улиците честито Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest didone #7 Отговорено 4 Март, 2006 браво вече съм го виждал много яко Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest radio_manbg #8 Отговорено 5 Март, 2006 ееее разгеле де......Еваларка и от мен... Айде вече Емо няма да се оплаква Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ma4o #9 Отговорено 5 Март, 2006 браво няма да се закачам вече с теб Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest greenwather #10 Отговорено 5 Март, 2006 браво няма да се закачам вече с теб <{POST_SNAPBACK}> хе-хе Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest 1net #11 Отговорено 5 Март, 2006 Закачайте се докато не се е научил да стартира че тая негова щайга със много изпускащ съединител с тежка туба и крило, в мойте ръце даде 0-100 за 8.56секНе ми се мисли като оправи съединителя и изхвърли крилото Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest joro_bul #12 Отговорено 5 Март, 2006 на последък щайгите от 4 ген. седан са на мода и мноо вървят Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest greenwather #13 Отговорено 5 Март, 2006 така изглежда на пътя 4г. седан а като сложа колекторите и сменя цялата генерация до края на Април живот и здраве ? малий не ми се мисли Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest radio_manbg #14 Отговорено 6 Март, 2006 така изглежда на пътя 4г. седан а като сложа колекторите и сменя цялата генерация до края на Април живот и здраве ? малий не ми се мисли <{POST_SNAPBACK}> ми седи тежка заради шофьора - трябва чат пат колело това онова че нещо си занемарил тренировките то само бира и щембе не става... на тези с 4g по конкретно на двамата бързи..... те си знаят кой са .... ще им кажа че ако колата ми не беше толкова мързелива и се захване с фитнес щеше да е друго а то кво само пиене бате - земи тука тея 10 литра 95 ..... слаба работа некъв ментак.... земи след 50км още 10 литра 98 и после що е бавна е то и ваще да беха такива алкохолици и те немаше да вървят.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Demon #15 Отговорено 6 Март, 2006 Закачайте се докато не се е научил да стартира че тая негова щайга със много изпускащ съединител с тежка туба и крило, в мойте ръце даде 0-100 за 8.56сек Не ми се мисли като оправи съединителя и изхвърли крилото <{POST_SNAPBACK}> и тубата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Magnum #16 Отговорено 6 Март, 2006 честито, евала изпревари ги емо и демона Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest greenwather #17 Отговорено 7 Март, 2006 честито, евала изпревари ги емо и демона <{POST_SNAPBACK}> сега съм си поръчал и някой други неща ,но за сажаление ще дойдат в България чак началото на месец Май обаче пък с тях ще стане МАНИЯ http://bgphoto.net/photos/7112/o632773426695312500.jpg Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Founder #18 Отговорено 8 Март, 2006 Хвала на такива ИЗРУДИ като тебе Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest PROKURORA #19 Отговорено 8 Март, 2006 priqtelu kolko pari4ki sa kolektorite,za6toto smqtam i az da si pora4vam,gore dolu nqkakva orientirova4na cena? ina4e evala za tova koeto si napravil Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest mihho #20 Отговорено 8 Март, 2006 мале мале ...то ше стане страшно с тия изрудиики ...евалата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest joro_bul #21 Отговорено 8 Март, 2006 greene стига бе - мани тая тема от форума, че ми запали чергата - почвам да мисля само за суапи и не моя да спя нощо време Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest greenwather #22 Отговорено 8 Март, 2006 greene стига бе - мани тая тема от форума, че ми запали чергата - почвам да мисля само за суапи и не моя да спя нощо време <{POST_SNAPBACK}> AМИ ВИЖ ПЪТЕКАТА Е ПРОКАРАНА сега всичко вече е по лесно само кинти трябват Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest greenwather #23 Отговорено 8 Март, 2006 (Редактирано) да ви се похваля преди малко се сдобих без да искам със СТРЪТ БАР горен преден на RACTIVE и нямам търпение да си го монтирам утре .ебаси кефа Редактирано 8 Март, 2006 от greenwather Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Dragi4 #24 Отговорено 8 Март, 2006 http://www.honda-tech.com/zerothread?id=1357693И аз не мога да спя спокойно и съм в няква схема Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest greenwather #25 Отговорено 8 Март, 2006 http://www.honda-tech.com/zerothread?id=1357693 И аз не мога да спя спокойно и съм в няква схема <{POST_SNAPBACK}> пожелавам ти успех дано да проработи схемата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest edikoisi #26 Отговорено 8 Март, 2006 извинявамсе за вапроса но можели да обясните какво точно сте направили... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest greenwather #27 Отговорено 8 Март, 2006 извинявамсе за вапроса но можели да обясните какво точно сте направили... <{POST_SNAPBACK}> в смисъл? аз или Драгича? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Magnum #28 Отговорено 9 Март, 2006 http://www.honda-tech.com/zerothread?id=1357693 И аз не мога да спя спокойно и съм в няква схема <{POST_SNAPBACK}> истината е някъде там въпреки че според мен В20В блок с В16А глава е по-добрата комбинация. Пък и В20В блок може да се внесе много по-лесно от К20-ка. И само се заменя блока и си готов Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Demon #29 Отговорено 9 Март, 2006 извинявамсе за вапроса но можели да обясните какво точно сте направили... <{POST_SNAPBACK}> Пича е сложил Vtec глава от Z6 на D16A6 двигател. Колата му е Хонда Сивик седан 4 генерация. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest joro_bul #30 Отговорено 9 Март, 2006 4 ген. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest gena_g #31 Отговорено 12 Март, 2006 greeenwather, сори ама сайта в който уплоудвам снимките неще да зацепи Дай некъв мейл ако искаш ??? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Dragi4 #32 Отговорено 12 Март, 2006 http://www.honda-tech.com/zerothread?id=1357693 И аз не мога да спя спокойно и съм в няква схема <{POST_SNAPBACK}> истината е някъде там въпреки че според мен В20В блок с В16А глава е по-добрата комбинация. Пък и В20В блок може да се внесе много по-лесно от К20-ка. И само се заменя блока и си готов <{POST_SNAPBACK}> Абсолютно както казва Дарко слагай Б20 и излита6 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest greenwather #33 Отговорено 12 Март, 2006 малко снимки Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest greenwather #34 Отговорено 18 Март, 2006 (Редактирано) днес бях при DEVILTUNING и си намерих крило което е супер и тежи около 1 кг. а не кат мойто 25 така ,че както казва Емо като си махне крилото .............. Редактирано 18 Март, 2006 от greenwather Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest PROKURORA #35 Отговорено 18 Март, 2006 евала братле,карай си я със здраве и безаварийно от мен.наслаждавай се Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове