Jump to content
Guest roadracer

Honda Civic 1.5i

Recommended Posts

Guest roadracer

Колеги , случайно някой да има някво ИНФО за ТАЯ кола ??? :cool: Да и е правил оглед някой ? Споделете с мен ! Моля ! :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest greenwather

Колеги , случайно някой да има някво ИНФО за ТАЯ кола ??? :D

Да и е правил оглед някой ? Споделете с мен ! Моля ! :huh:

<{POST_SNAPBACK}>

бе нямам инфо ама ми изглежда доста запазена а и цената си я бива :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest joro_bul

лично съм я оглеждал в габрово щото е кат мойта и на цвят, даже я предложих на един приятел да я вземе, но първо треа да се отърве от 626. ако я харесваш като кола според мен си заслужава. за инфо влез в кой кво кара и виж мойта - 6 г. я карам и нямам ядове с нея, а ако тря да я продавам за по малко от 3500лв. не бих я дал :huh:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest roadracer

Миси за вниманието ! :huh:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Ognyan

Много малко ми се струват парите - колата е с газово, напълно обслужена, ала-бала... Газовата за D15B2 е ~400лв, ангренажен ремък = 100-130 със смяната, новите гуми са по поне 70лв бройката, застрраховката е 200-300лв (сигурно изтича след 2месеца), маслото ти е 40-140лв, значи за колата иска под 1500лв реално. За 1500 един пич си беше купил лятото седан 4генерация D15b2 с газова, много удряна отпред и почти неоправена, той я почна по малко с реставрацията...Освен това 150000км - колата е на 17 години, това прави < 10000км/година, аз като скромен шофьор за 6месеца съм минал 13000, прави сметката дали е наистина на 150ккм тая кола.И накрая, вече им дойде времето на четвъртите генерации и всички, които познавам плачат сериозно за подмяна на половината купе и ДВГ - миналата седмица говорихме с raldo, той е изпосменил половината ДВГ и предница, моята от две седмици е с нови спирачни дискове (>200лв) и след месец влиза при тенекеджията (до тук съм сменил съединител и всичките гърнета), 1net не го броим щото неговата редовно се подновява, greenwather мина през тенекеджия преди няколко месеца, другите с 4ген ще ме прощават, че не се сещам, ама с тези бяхме на масата миналата седмица...Бе огледай я колата, по мое мнение 4ген в дорбо състояние никой няма да ти продаде за тея пари.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest roadracer

Препокриваш мойте мисли...и на мен ми се стори ниска цената ...и за това реших да се консултирам с колегите...не съм я оглеждал още,щото нямам време да скоча до Габрово.Принципно търся 4г.седан за баща ми/дърт хонда-фен/...така че ако мернете някъде нещо свястно...свиркайте на Роудрейсъра :thumbs1: Оги и на теб МЕРСИ за вниманието ! :hondarulez: Ако имам някво развитие спрямо тая кола ше драсна 2 реда !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest joro_bul

иди я огледай - пребоядисвана е цялата ама е направена добре и също са я поизкърпили тук там, така че има поне 3/4 г каране докато се появят дупки по ламарината :hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest roadracer

А маторя мъркаше ли.... :hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest joro_bul
Отговорено (Редактирано)

аха нормално си бачкаше маторя :hondarulez: ама тва беше преди 3 месеца

Редактирано от joro_bul

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest roadracer

Пичове намерих още една колица...ама за Тати е голяма бегачка :cool: и затова реших да ви я покажа ,ако не сте я мяркали...може някой съклубар да търси нещо ТАКОВА !Може някой вече да я е оглеждал...цената и годината са доста приемливи...ама как е на "живо" един господ знае ;):blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iceman1234

Пичове намерих още една колица...ама за Тати е голяма бегачка  :cool:  и затова реших да ви я покажа ,ако не сте я мяркали...може някой съклубар да търси нещо ТАКОВА !

Може някой вече да я е оглеждал...цената и годината са доста приемливи...ама как е на "живо" един господ знае  ;) ;)

<{POST_SNAPBACK}>

Що мощна бре! :( Взимаш я и менкате моторите на твоята и тая и сте готови. Бърза и нова кола за теб и по-улегнала кола за баща ти! :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...