FuckHonda 20 #1 Публикувано 26 Май, 2010 (Редактирано) Някой може ли да изтегли фона на този САЙТ, че е мега ненормален и колата и мацката и да ми го прати на yokozunata@abv.bg или скайп yokozunata Мерси предварително Редактирано 26 Май, 2010 от yokozuna™ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tsurko 39 #3 Отговорено 26 Май, 2010 (Редактирано) Някой може ли да изтегли фона на този САЙТ, че е мега ненормален и колата и мацката и да ми го прати на yokozunata@abv.bg или скайп yokozunata Мерси предварително Заповядай http://jdmjunkee.com/blog/wp-content/theme...e/images/bg.jpg P.S. Сори, не видях, че са ме изпреварили. Редактирано 26 Май, 2010 от tsurko Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
FuckHonda 20 #4 Отговорено 26 Май, 2010 (Редактирано) Благодаря много ! Нов Уолпепър си имам вече А ако не е тайна как става номера Редактирано 26 Май, 2010 от yokozuna™ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tsurko 39 #5 Отговорено 26 Май, 2010 (Редактирано) Благодаря много ! Нов Уолпепър си имам вече А ако не е тайна как става номера Най-лесно - кликаш върху картинката (долния й десен ъгъл) с десен бутон и избираш View Background Image (това е с Firefox, но сигурно и IE има такава опция). И е твояА това Сивик 7ма генерация купе ли е? Редактирано 26 Май, 2010 от tsurko Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chris_barnes 1296 #6 Отговорено 26 Май, 2010 Благодаря много ! Нов Уолпепър си имам вече А ако не е тайна как става номера Ако ползваш Мозила, цъкваш с десния бутон и избираш View Image, или в конкретния случай View Background Image Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
FuckHonda 20 #7 Отговорено 26 Май, 2010 А това Сивик 7ма генерация купе ли е?Да ! и е мега яка View background image мерси на всички Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vex 13 #8 Отговорено 26 Май, 2010 Аз пък си мислех че е Integra (DC5) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ShEfA 70 #9 Отговорено 26 Май, 2010 Интегра е, да. А мацката в лицето е като смачкана Иначе останалото в комбинация с колата.. пфф Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
FuckHonda 20 #10 Отговорено 26 Май, 2010 верно било интегра пък мацката кой ти гледа face-a Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tiankata 7 #11 Отговорено 26 Май, 2010 (Редактирано) ето още една снимка за десктопа ти няма мацка, ама е яка. civic -typeR sedan Редактирано 26 Май, 2010 от tiankata Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
FuckHonda 20 #12 Отговорено 26 Май, 2010 тенк'с Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
aλexandro 12 #13 Отговорено 26 Май, 2010 Изглежда че "Интеграта" е с ляв волан... ще да е Acura RSX тогава !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tiankata 7 #14 Отговорено 26 Май, 2010 !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
prozium 30 #15 Отговорено 26 Май, 2010 Интегра е, да. А мацката в лицето е като смачкана Иначе останалото в комбинация с колата.. пфф То може да не е мацка !!! в оная част на света не знаеш кога ще попаднеш на ladyboy :X Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове