Guest HONDA #1 Публикувано 2 Март, 2006 Да ви питам какво мислите за CRX Del Sol 95-6-7г ??? има някви модели гледам по 1.6л 160 коня ба*му ма*ата какво е това ? 160 коня на 850 кг купе ?!?! дали си заслужава да се вземе такова нещо ??? аз съм само с приятелка демек несемеен така че двуместна ме урежда та се чудя ?! някой карал ли е такова ? как върви ?? да знам...а и др които се интересуват за такава покупка...мерси ви за вниманието Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Dragi4 #2 Отговорено 2 Март, 2006 Тея 850 кг как ги измисли ама.Над 1100 кг тежи....Върви добре,гъзарска кола,трудно продаваема...Ако си готов да похар4и6 10-12К за тарга ти си човека Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest HONDA #3 Отговорено 2 Март, 2006 Ми почти съм готов...и за килата брато знам от доста места в интернет...865кг а и е двуместна какво ще му тежи 1100 кг ?! немам идея а ти карал ли си такова чудо...е едва ли е било 160 коня де...ма...впечетления има6 ли някви !?! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest benji_crx #4 Отговорено 2 Март, 2006 CRX лош нЕма Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest DjSprite #5 Отговорено 2 Март, 2006 Колега то4но 1430кг. ...сещай се защо сам ... мога да ти пратя снимка на табелката която е занитена на шасито даи само адрес ...4е тук не мога да я сложа ........а това 4е върви спор нема ....само дето са доста редки тиа с 160 коня Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest paRADOx #6 Отговорено 2 Март, 2006 CRX лош нЕма <{POST_SNAPBACK}> Обаче друг CRX като твоят...НЯМА!Велик е! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Dragi4 #7 Отговорено 2 Март, 2006 Ми почти съм готов...и за килата брато знам от доста места в интернет...865кг а и е двуместна какво ще му тежи 1100 кг ?! немам идея а ти карал ли си такова чудо...е едва ли е било 160 коня де...ма...впечетления има6 ли някви !?! <{POST_SNAPBACK}> Е 6том в интернет пи6е така е,ба6 такова "чудо" не съм карал де....ма имам впе4атления от 160 коня.Батко Спрайт има6е интерес (реален )към такава кола поне него го послу6ай)))))))) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest HONDA #8 Отговорено 2 Март, 2006 (Редактирано) добре де...последно го гледах че е 1135кила...и харчел 7.6 л на 100 ? възможно ли е ? е тука пише некви неща също... http://www.delsolclub.nl/delsolclub/pagina.../SOLvsS2000.htm а тука има мноо яко клип4е демек как се прибира покрива на ЦРХ-а най долу в дясно лявото клип4е уникално е ебаси красотата... Редактирано 2 Март, 2006 от HONDA Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Krelion #9 Отговорено 3 Март, 2006 По мои данни колата тежи 1043,3 кг,и 1349 с пътници и багаж!Но все пак темата е дали е хубава:Еми първо е Хонда второ е ЦРХ....какво повече искаш? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Magnum #10 Отговорено 6 Март, 2006 абе не е CRX това ... ще ме извиняват феновете на делсол, лично мнение ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest F18 Hornet #11 Отговорено 6 Март, 2006 Жив CRX си е ,и 1200 кила ги има като нищо-един познат заралия имаше такава -с големия матор-още помня звука -дълго време беше без никво гърне -то не бе трещене не бе чудо -голяма пукотевица .. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest bobi_honda #12 Отговорено 11 Март, 2006 абе не се здържах ве4е и я качих на кантара.на табелката наистина пише 1430 но това явно е напълно заредена;хора полезен товар пълен резервоар и т.н.значи показа 1100кг без да съм свалял музиката.освен това моята е и с климатик. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Hronos #13 Отговорено 11 Март, 2006 И все пак си тежичка.2-ра генерация съм я теглил със резервна гума и някакво гориво в резервоара напълно оборудвана, и е 930 кг. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ludemir #14 Отговорено 12 Март, 2006 колега ако има6 вазможност купувай,това 4удо тук там стъпва,стига да може6 да го кара6.уникална машина.много красива- ходи и намазване.истинско НЛО- и HONDA на това отгоре. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове