Jump to content
Guest Plqko

Относно

Recommended Posts

Guest Plqko

Интересува ме ако сложа ZC1 на мястото на моя EW3, пълната инжекция дали става или трябва да се смени и тя.I дали може да се преправи.. Сащо така още какво трябва да сменя задължително.. колектори, делко .. ?? друго ? компютъра ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Целия двигател ;) ZC1-то е двувалка !!! а EW3-ката едно :cool: а и ZC1-то е 16 клапана ( винтила е модерната дума :D ) а другия 12 ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Plqko

Това ми е пределно ясно.Aз ще смена целия двигател .. въпроса е какво друго трябва да се смени освен двигатела колекторите делкото и компютъра

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Ми мисля си че е това , захващането в коша на двата двигателя мисля , че е едно и също , хубаво е да си намериш Стрът Бар или направиш , да провериш дали старите ти амортисьори са достатъчно надеждни , защото ZC1 е по-тежък двигател.Май не спомена , че трябва да се смени скоростната кутия ( не знам дали трябва , някой друг да каже дали са съвместими !!! )Като ти казах за амортисьора се сетих ,че сивик-а отпред е с полу торсионно окачване , нямаш пружина отпред , ако е възможно е хубаво да сложиш , за да бъде по-стабилна !!! Кормилната рейка не знам дали е една и съща !!! Сложна работа , трябва да седнеш с твоя двигател и до него ZC1-то и да сравняваш !!! да гледаш дали пасва или да чакаш някой във форума , който се е занимавал да ти каже :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest HONDA-CRX

Skorostite sa malko po-razli4ni , poprincip stava no triabva da smeni6 i mahovika ! Abe ob6to vzeto mnogo e slojno i 6te se nabuta6 s mnogo pari! Poprincip kupetata sa absolutno ednakvi no ima razlika v dvigatela i skorostite! A i posle triabva da minava6 na KAT ,abe mnogo slojno stava! Po dobre si ia karai s EW3! Tia i s malkia dvigatel varvi!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest joro_bul

трябва ти само гол мотор със скоростите и полуоските и на него мойш да сложиш твойте колектори и ша стане без да сменяш компютър и делко/ малко корекции на захващането на генератора и др. дреболии, но ако слагаш vtec става мноо сложно, макар че имам един съсед с vtec на 1 ген. :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...