Guest arsen #1 Публикувано 2 Март, 2006 Здравейте колеги вижте каква чаша на хонда си направих.Като за първи опит мисля че стана добре.Ето и снимки на чашатаhttp://www.snimka.bg/album.php?album_id=24588 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest dj_mi6o #2 Отговорено 2 Март, 2006 като за пръв път добре, но има много по-културни и гот начини Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Didko #3 Отговорено 2 Март, 2006 Ако това е сполучливо, незнам на кое ще кажеш НЕсполучливо Ето тази: струва 6 лв. Жалко че са свършили белите с червен надпис HONDA, но те бяха на същите пари и са къде къде по-биващи. Аз се радвам на една от тях Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO #4 Отговорено 2 Март, 2006 Жалко че са свършили белите с червен надпис HONDA, но те бяха на същите пари и са къде къде по-биващи. Аз се радвам на една от тях <{POST_SNAPBACK}> И аз Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ma4o #5 Отговорено 2 Март, 2006 Ако това е сполучливо, незнам на кое ще кажеш НЕсполучливо Ето тази: струва 6 лв. Жалко че са свършили белите с червен надпис HONDA, но те бяха на същите пари и са къде къде по-биващи. Аз се радвам на една от тях <{POST_SNAPBACK}> от каде искам и аз Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO #6 Отговорено 2 Март, 2006 от каде искам и аз Ето от тук Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ma4o #7 Отговорено 2 Март, 2006 х10 мерси Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest dj_mi6o #8 Отговорено 3 Март, 2006 Благодаря Ви много момчета - и аз ще се възползвам от адресчето! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest zangara #9 Отговорено 3 Март, 2006 Мерси много и от мен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Ognyan #10 Отговорено 6 Март, 2006 от каде искам и аз Ето от тук <{POST_SNAPBACK}> Да намериш още бели с червен надпис Запазвам една от сега! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове