Jump to content
Guest edikoisi

свещи

Recommended Posts

Guest edikoisi

имали голяма разлика в свещите на д16з6 и б16а2 защото имам денсо иридиум от старата и не знам дали да ги сложа на новата свещите за 2000км и си стоят в гаража

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest cls

B16A2: NGK BKR6EN-11, DENSO K20PR-L11(DENSO IRIDIUM POWER IK22)D16Z6: NGK BKR6EN-11, DENSO K20PR-L11(DENSO IRIDIUM POWER IK22)Значи да-можеш да ползваш старите си свещи.И НГК и ДЕНСО дават еднакви свещи за двата двигателя.Справка <-ЦЪК

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MVM
Отговорено (Редактирано)

Най - добрите свещи за D16Z6 са NGK ZFR5J-11 интересното е каде в БГ ги има ! ето проверетеhttp://www.ngksparkplugs.com/BKR6 казват ,4е не е добьр избор интересно :)Ето това са свещите за D16Z6 : http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Honda-Civic...sspagenameZWDVW

Редактирано от MVM

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest cls

Най - добрите свещи за D16Z6  са NGK  ZFR5J-11    интересното е каде в БГ ги има !

ето проверете

http://www.ngksparkplugs.com/

BKR6 казват ,4е не е добьр избор интересно  :)

Ето това са свещите за D16Z6 :

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Honda-Civic...sspagenameZWDVW

<{POST_SNAPBACK}>

Незнам кое е най-добро тази информация е от Аутодата 2005.

Там пише за D16Z6 BKR6EN-11 - незнам дали е оптималният избор.

А той човека и без това каза,че ще слага иридиево денсо.

Целта просто беше да се разбере дали двата мотора са с еднакви свещи.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest NCN

Ами някой може ли да ми каже каква е разликата м/у ей тези NGK-а:BCPR6E-11 - BKR6EIX :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest greenwather

Ами някой може ли да ми каже каква е разликата м/у ей тези  NGK-а:BCPR6E-11    -    BKR6EIX  :)

<{POST_SNAPBACK}>

ми едните са за нормален двигател а другите за витек

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest NCN

Ами някой може ли да ми каже каква е разликата м/у ей тези  NGK-а:BCPR6E-11    -     BKR6EIX  :)

<{POST_SNAPBACK}>

<{POST_SNAPBACK}>

Кои за кой двигател е?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest greenwather

Ами някой може ли да ми каже каква е разликата м/у ей тези  NGK-а:BCPR6E-11    -     BKR6EIX  :huh:

<{POST_SNAPBACK}>

<{POST_SNAPBACK}>

Кои за кой двигател е?

<{POST_SNAPBACK}>

bkr6eix са свещи за vtec мойте в момента са такива другите са за нормален двигател.на теб за каква кола ти трябват?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Didko

bkr6eix са свещи за vtec мойте в момента са такива другите са за нормален двигател.на теб за каква кола ти трябват?

<{POST_SNAPBACK}>

Стига бе! Аз съм с BKR и съм с D13 :huh: На капачката на ремъка си ги пише ...или освен ако капака ми не е от някой VTEC?! :D:D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest NCN
Отговорено (Редактирано)

Питам защото по спецификация на NGK за моята дават -BCPR6E-11а лат о питах в Проспийд ми предложиха - BKR6EIX. Та защо в Проспийд ми дадоха такъв отговор?И още един въпрос: Разликата м/у NGK и Denso освен в цената каква е?А и още едно питане: това че иридиумите свещи повишават мощноста с 2-5% - важи ли за всички свещи ако изобщо важи?

Редактирано от NCN

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest greenwather

didko за твоята кола наистина са bkr6 .Oбаче колегата е с 4 генерация а за нея дават bcpr6e-11 a защо са ти предложили други свещи ами елементарно бре щот са скъпи 22,20лв. е парчето и си им се видял ПЛАЩАЧ :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest NCN

didko за твоята кола наистина са bkr6 .Oбаче колегата е с 4 генерация а за нея дават bcpr6e-11 a защо са ти предложили други свещи ами елементарно бре щот са скъпи 22,20лв. е парчето и си им се видял ПЛАЩАЧ  :)

<{POST_SNAPBACK}>

A каква е цената на BCPR6E-11?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest greenwather

didko за твоята кола наистина са bkr6 .Oбаче колегата е с 4 генерация а за нея дават bcpr6e-11 a защо са ти предложили други свещи ами елементарно бре щот са скъпи 22,20лв. е парчето и си им се видял ПЛАЩАЧ  :)

<{POST_SNAPBACK}>

A каква е цената на BCPR6E-11?

<{POST_SNAPBACK}>

ми незнам точно ама доста по ефтино е .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf

Абе пичове специална тема съм постнал зарад такива кат вас, но няма кои да прочете!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest joro_bul

8-10лв.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest NCN
Отговорено (Редактирано)

BCPR 6E-11 - NGK: Имат ли нещо общо с иридиум?Каква е разликата м/у IK20 и IQ20?Кое е за предпочитане BCPR 6E11 - NGK или IQ20 - Denso?Благодаря! :P;):D:P:D

Редактирано от NCN

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest nikicar

BCPR 6E-11 - NGK: Нямат нищо общо с иридиум , нормални свещи са IK20 = IQ20 - има разлика само в означенията , но на практика са едни и същи свещиКое е за предпочитане BCPR 6E11 - NGK или IQ20 - Denso?За мен е за предпочитане Иридиевите свещи , но все пак цената е също определящ фактор .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest NCN

BCPR 6E-11 - NGK: Нямат нищо общо с иридиум , нормални свещи са

IK20 = IQ20 - има разлика само в означенията , но на практика са едни и същи свещи

Кое е за предпочитане BCPR 6E11 - NGK или IQ20 - Denso?

За мен е за предпочитане Иридиевите свещи , но все пак цената е също определящ фактор .

<{POST_SNAPBACK}>

Много ти благодаря!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...