Jump to content
Guest d15b2

Въпрос

Recommended Posts

Guest d15b2

Здравейте често гледам по тунинг сайтовете че на хондите 5 ген, хечбек а и седан често им заглаждат задния капак, дукпата къето е номера и го смъкват на бронята, та мисля и аз да го направя, въпроса ми е нали номерата ги слагат с един нит във кат. Та мога ли да си премеся номеа долу без да ходя в кат?видях и една на живо така направена ма хич не се и сетих да питам мом4ето. А и могат ли да се заядат 4е не е осветен ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda

Имам познат който е направил това за което говориш:

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Ще го разпитам точно за какво става дума, но предполагам че НЯМА проблеми :plane: Най-много КАТаджиите като те спрат да се заядат с теб.

Мен ако ме питаш - НЕ го прави това "зазидване" на дупката за номера ;) Автомобила си е по-красив като си е в оригиналния вид. Поне Аз мисля така, пък ти ако си решил че иначе ти харесва повече - така да бъде ;) Въпрос на вкус ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf

М да...Тва е тоя селски сивик...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest d15b2

Да точно за това говоря.Не знам аз се двоумя но да си призная на мен ми харесва, видях и един на които пак е смъкнат номера долу на бронята но си е във дупка. А има и един бял във варна на които са му махнали и дръжките на вратите.А на вас защо не ви харесва?не че искам да ви убеждавам просто съм любопитен

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Victor

Като стана дума за махане на дръжки на врати, ето решението на колегата darkosi:

Публикувано изображение

Честно казано и аз не си падам по такива извращения, най-вече заради това, че според мен колата си е най-красива в оригиналния си вид (което изключва всякакво боядисване на дръжки на врати, лайсни и спойлери, Санде! :o ).

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Martinez

Един много глупав въпрос: какточно се отварят вратите? :o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest jamie

Един много глупав въпрос: какточно се отварят вратите? :o

С машинка за централно.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda

За този ли СИВИК говориш :D :

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

:o

И Аз съм съгласен донякъде с Виктор (ама това със спойлера, дръжките, прагове и лайсни в цвета на купето НЕ съм съгласен с теб ;):D:D:D Всичко трябва да е в един цвят ;) ) - оригиналния вид на автомобила си е най-хубав. Със "зазидена" дупка за рег. номер отзад колата си губи чара според мен. Някак си....изглежда прекаело.....празно ! Виж, на СИВИК 4-а генерация хечбек и отива номера да е на бронята отдолу (между стоповете надписа "CIVIC" е много готин), но на 5-a генерация... Поне на мен НЕ ми харесва.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest d15b2

Да този е сивикаа иначе лично на мен ми харесва, много по изчистено е такае едва ли ще си махна и дружките но....а иначе всеки си има право на мнениена мен не ми харесва когато махнат дупката за номера и стоповете които са на вратата на багажника, тогава вече става празно, но ина4е ми харесва.пак ви казвам това си е мое мнение :o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf

Малеее за кви селски тунинзи се заприказва не е истина...Тва с предния капак е толко грозно, че... Прилича ми на Кадет!А за оня синия дето е изправил ръба на калника... По голфаджииски "екстри" както и с изправянето на задния капак трудно може да се видат!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest k_u_d_o_s

Точно днес се разправяхме с едно аверче за тия врати без дръжки и до барчето паркира точно тоя Сивик - Това с вратите много кефи(без дръжки) но ина4е отзад наистина е голфаджийско и като цяло на мен такъв тунинг ми идва малк опретруфен ......мнение :o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest darcosi

gospodi pichove ;) vie me otchaiahte :D mai netriabva da idvam po srestite :( i az mrazia tipovete s golfovete no tva za vratite ne go vidiah ot golf prosto taka mi hrumna verno che e malko selsko no e po izchistenoa kato stava duma za tuning niakoi znaeli ot kade moga da si nameria gotina predna bronia ne takiva prestavki nastavki deto gi slagat po kadetite i golfovete :( a niakoia proizvedena izvun BG.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest benji_crx

abe vie mai naistina neste v chas :D .horata si pravqt kolite kakto iskat za da se otkroqva ot standartnite a dokolkoto civica si e mnogo hubav .tva si e moe mnenie po tova moje da se razbere che edin chovek si obicha kolata i naliva kinti v neq . neznam na koi e civica no evalarkata mnogo si e hubav ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

А ако питате мене през на всеки в живота трябва да има една кола , за която той е полагал бая повечко грижи от нормалното.В случая тунинзи , подобрения и така нататак.Аз същи харесвам базовите модели , но ако ми се отдаде възможност и събера достатъчно пари със сигурност ще ги вложа в някаква манящина.Всичко е въпрос на личен избор,има хора които просто не им се дават пари за тунинзи и такива неща , но има такива които гледат само това да правят ( но понякога се случва да се олеят :D ) Такя че уважавайте чуждото мнение и погледнете и от тяхната страна ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda

Такя че уважавайте чуждото мнение и погледнете и от тяхната страна :D

;) Напълно съм съгласен.PS: ако има любопитни, какви още модификаций са правени по този СИНИЯ хечбек - нека видят останалите му СНИМКИ :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest THUNDER

d15b2, виждам, че въпроса ти се превърна по-скоро в дискусия "ЗА или ПРОТИВ" да го наречем "заличаването на дръжките" и "цял капак", та ме засърбя да дам СВОЕТО мнение, а то е:ЗА - колата изглежда по-индивидуална, по-стремителна и изчистена ! Колкото до "аналогиите" с Голф-ове и т.н. - за мен това са си мнения на момчетата, ТОВА НЕ Е ЗАПАЗЕНА МАРКА на тези автомобили за Бога! А просто един световно разспространен начин за индивидуализиране на автомобила. Точка от мен :D А накрая и на въпроса ти: утре ще се чуя със собственика на 5gen Civic-a VTi (който съм обявил тук за продаване), тъй като той допреди 1-2 месеца имаше 5gen Civic 1.6 SOHC VTEC с точно такъв тунинг. Ще разбера кой и къде го е правил и ще ти пиша (а може и да дойдеш при мен в офиса).See ya!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...