Guest d15b2 #1 Публикувано 25 Април, 2004 Здравейте често гледам по тунинг сайтовете че на хондите 5 ген, хечбек а и седан често им заглаждат задния капак, дукпата къето е номера и го смъкват на бронята, та мисля и аз да го направя, въпроса ми е нали номерата ги слагат с един нит във кат. Та мога ли да си премеся номеа долу без да ходя в кат?видях и една на живо така направена ма хич не се и сетих да питам мом4ето. А и могат ли да се заядат 4е не е осветен ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda #2 Отговорено 25 Април, 2004 Имам познат който е направил това за което говориш: Ще го разпитам точно за какво става дума, но предполагам че НЯМА проблеми Най-много КАТаджиите като те спрат да се заядат с теб. Мен ако ме питаш - НЕ го прави това "зазидване" на дупката за номера Автомобила си е по-красив като си е в оригиналния вид. Поне Аз мисля така, пък ти ако си решил че иначе ти харесва повече - така да бъде Въпрос на вкус Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf #3 Отговорено 25 Април, 2004 М да...Тва е тоя селски сивик... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest d15b2 #4 Отговорено 26 Април, 2004 Да точно за това говоря.Не знам аз се двоумя но да си призная на мен ми харесва, видях и един на които пак е смъкнат номера долу на бронята но си е във дупка. А има и един бял във варна на които са му махнали и дръжките на вратите.А на вас защо не ви харесва?не че искам да ви убеждавам просто съм любопитен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Victor #5 Отговорено 26 Април, 2004 Като стана дума за махане на дръжки на врати, ето решението на колегата darkosi: Честно казано и аз не си падам по такива извращения, най-вече заради това, че според мен колата си е най-красива в оригиналния си вид (което изключва всякакво боядисване на дръжки на врати, лайсни и спойлери, Санде! ). Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Martinez #6 Отговорено 26 Април, 2004 Един много глупав въпрос: какточно се отварят вратите? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest jamie #7 Отговорено 26 Април, 2004 Един много глупав въпрос: какточно се отварят вратите? С машинка за централно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda #8 Отговорено 26 Април, 2004 За този ли СИВИК говориш : И Аз съм съгласен донякъде с Виктор (ама това със спойлера, дръжките, прагове и лайсни в цвета на купето НЕ съм съгласен с теб Всичко трябва да е в един цвят ) - оригиналния вид на автомобила си е най-хубав. Със "зазидена" дупка за рег. номер отзад колата си губи чара според мен. Някак си....изглежда прекаело.....празно ! Виж, на СИВИК 4-а генерация хечбек и отива номера да е на бронята отдолу (между стоповете надписа "CIVIC" е много готин), но на 5-a генерация... Поне на мен НЕ ми харесва. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest d15b2 #9 Отговорено 26 Април, 2004 Да този е сивикаа иначе лично на мен ми харесва, много по изчистено е такае едва ли ще си махна и дружките но....а иначе всеки си има право на мнениена мен не ми харесва когато махнат дупката за номера и стоповете които са на вратата на багажника, тогава вече става празно, но ина4е ми харесва.пак ви казвам това си е мое мнение Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf #10 Отговорено 26 Април, 2004 Малеее за кви селски тунинзи се заприказва не е истина...Тва с предния капак е толко грозно, че... Прилича ми на Кадет!А за оня синия дето е изправил ръба на калника... По голфаджииски "екстри" както и с изправянето на задния капак трудно може да се видат! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest k_u_d_o_s #11 Отговорено 26 Април, 2004 Точно днес се разправяхме с едно аверче за тия врати без дръжки и до барчето паркира точно тоя Сивик - Това с вратите много кефи(без дръжки) но ина4е отзад наистина е голфаджийско и като цяло на мен такъв тунинг ми идва малк опретруфен ......мнение Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest darcosi #12 Отговорено 26 Април, 2004 gospodi pichove vie me otchaiahte mai netriabva da idvam po srestite i az mrazia tipovete s golfovete no tva za vratite ne go vidiah ot golf prosto taka mi hrumna verno che e malko selsko no e po izchistenoa kato stava duma za tuning niakoi znaeli ot kade moga da si nameria gotina predna bronia ne takiva prestavki nastavki deto gi slagat po kadetite i golfovete a niakoia proizvedena izvun BG. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest V-tec #13 Отговорено 26 Април, 2004 Аз знам . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest benji_crx #14 Отговорено 27 Април, 2004 abe vie mai naistina neste v chas .horata si pravqt kolite kakto iskat za da se otkroqva ot standartnite a dokolkoto civica si e mnogo hubav .tva si e moe mnenie po tova moje da se razbere che edin chovek si obicha kolata i naliva kinti v neq . neznam na koi e civica no evalarkata mnogo si e hubav Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Tino #15 Отговорено 27 Април, 2004 А ако питате мене през на всеки в живота трябва да има една кола , за която той е полагал бая повечко грижи от нормалното.В случая тунинзи , подобрения и така нататак.Аз същи харесвам базовите модели , но ако ми се отдаде възможност и събера достатъчно пари със сигурност ще ги вложа в някаква манящина.Всичко е въпрос на личен избор,има хора които просто не им се дават пари за тунинзи и такива неща , но има такива които гледат само това да правят ( но понякога се случва да се олеят ) Такя че уважавайте чуждото мнение и погледнете и от тяхната страна Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda #16 Отговорено 27 Април, 2004 Такя че уважавайте чуждото мнение и погледнете и от тяхната страна Напълно съм съгласен.PS: ако има любопитни, какви още модификаций са правени по този СИНИЯ хечбек - нека видят останалите му СНИМКИ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest THUNDER #17 Отговорено 27 Април, 2004 d15b2, виждам, че въпроса ти се превърна по-скоро в дискусия "ЗА или ПРОТИВ" да го наречем "заличаването на дръжките" и "цял капак", та ме засърбя да дам СВОЕТО мнение, а то е:ЗА - колата изглежда по-индивидуална, по-стремителна и изчистена ! Колкото до "аналогиите" с Голф-ове и т.н. - за мен това са си мнения на момчетата, ТОВА НЕ Е ЗАПАЗЕНА МАРКА на тези автомобили за Бога! А просто един световно разспространен начин за индивидуализиране на автомобила. Точка от мен А накрая и на въпроса ти: утре ще се чуя със собственика на 5gen Civic-a VTi (който съм обявил тук за продаване), тъй като той допреди 1-2 месеца имаше 5gen Civic 1.6 SOHC VTEC с точно такъв тунинг. Ще разбера кой и къде го е правил и ще ти пиша (а може и да дойдеш при мен в офиса).See ya! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове