Jump to content
SEZER

Най-бързата кола в България

Recommended Posts

Поздравявам колегите които взеха участие вчера на писта Лесново, особено на пловдивския Дел Сол, който стигна до 2ро място в клас Б!А ето я и официално най-бързата драг кола в България:ЦъкПървата 9 секундна кола на 1/4 миля (402 метра) е VW Golf II с двигател VR6, който успя да подобри рекорда на Skyline-а от Божурище! Имайте в предвид, че пистата беше с лен наклон нагоре! Терминалната скорост с която голфа финишира е 235 км. Успех на колегите в следващия кръг и нека докажем, че Хонда е по-добра от Голф 2ка : )

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ШШШ. човече ;) Няма как да стане да го докажем :D Голфа върви зверски и не виждам Бг хонда дето да го направи този резултат. Просто фирмите незнайно защо не се занимават с хонди. Най-вероятно им е доста по-скъпо, като почнеш от самата кола до частите и т.н. Базова направа на голф 2 с вр6 сигурно е 3-4 хиляди , а само за някакъв базов модел на хонда със задно може сам да се сетиш за каква цифра става на въпрос. Направили са го Голфа спор няма. Евала на хората :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Всичко става само мерак да има! Просто не се е случил някой който да инвестира в някоя хонда, но си прав че инвестицията ще е доста повече от голф-а. Факт е че има много 9 секундни хонди, една от които е в съседна Сърбия.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Евала много се радвам, че най псое се мина под 10 сек на 400м браво :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Винаги има и по-бърз.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Всичко става само мерак да има! Просто не се е случил някой който да инвестира в някоя хонда, но си прав че инвестицията ще е доста повече от голф-а. Факт е че има много 9 секундни хонди, една от които е в съседна Сърбия.

Колега не се заяждам и не искам да обидя никого.Вече така ще ми почват постовете, че стана мазало в тоя форум.Ма просто исках да кажа, че не сичко става само мерак да има, щот мерак колко искаш има, проблема е $$$$$$$.Ма да ти кажа и без тфа Хондите станаха много, пък цените не им падат, та ако некоя Хонда даде 9ка сички ше си маанат БМВ-тата и Голфовете и ше си земат Онди и сам се сещаш кфо ше стане.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Нали знаете, че което не става с пари става с много пари ;):D Мерак всеки има ама пари .... Е има и обратните случай има пари пък не го пали на вършина ;)

men4e, не намесвай други марки в такива изречения че както каза ще стане "мазало" :D;)

Редактирано от teror1sta

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

за Нисанът имаше статия миналата година или може би по-миналата, не си спомням вече, попадна ми случайно и я прочетох цялата и беше си доста интересно. Момчето си разказваше всичко, как я е взел, какво и е правил и т.н. Мисля, че списанието беше Макси тунинг ако не ме лъже паметта. Колеги ако някой има инфо как са го направили Голфа да сподели, интересно си е все пак, какво да сложили, какво са подменили, колко пари... Ясно, е че едва ли голфаджията ще има акаунт във Хонда форумът, но може някой да го познава и да има вътрешна информация.Поздрави :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мерси колега, тъкмо се чудех какви може да са характеристиките на тоя Голф. Разгледах сайтът на колегите, интересни за нещата, имат четири проекта досега....Поздрави :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Най-интересното е, че Ariel Atom е бил посмачкан от колата. Това дава наистина реален за мен резултат - мани 400те метра, това и аз го мога /в кръга на шегата и хумора/ но на писта, срещу кола направена само за такова каране... пф, няма какво да говорим, тази кола наистина е добра! :angry:Айде, честито и другата година 8-ци :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...