Jump to content
Guest Krelion

Вода в багажника

Recommended Posts

Guest Krelion

Всеки път като завали,багажника ми се мокри,и се стича към резервната гума.Прегледах уплътненията,но изглеждат доста добре.Нямам идея от къде може да влиза. ;) Някой сбкъсквал ли се е сподобен проблем(карам купе обаче)?Влиза не пвече от 50 грама вода, но пък за кратко време.... :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest joro_bul

от уплътнението на някой от двата стопа :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

Имаш ли шибедах?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Policman

Колегата е прав,виж уплатненията на стоповете!Аз имах такъв проблем и беше от там! :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Velichkov

Да колегите са прави, но също така може ниакаде да се е отлепил прозореца и от там да влиза вода.На колата на баштата се оказа от прозореца!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Krelion

Имаш ли шибедах?

<{POST_SNAPBACK}>

Не нямам,ще проверя стоповете,мерси колеги,като го открия ще пиша от къде е...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest joro_bul

фляааш в багажното и си взимаш един як прожектор- фенер, :D но преди това махаш стелките и квото има вътре - абе до ламарина :) и светваш фенера а от вън един брачет или брачетка, :P:P пали маркуча от чюшмата и полива ли полива - докато протече от някъде:Pуспех :D и глей да не те забравят вътре :P или ша си задушен или удавен, ако е второто поне ша разбереш от де тече , ама ние няма да разберем :P;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Krelion

фляааш в багажното и си взимаш един як прожектор- фенер,  :D но преди това махаш стелките и квото има вътре - абе до ламарина  :P и светваш фенера а от вън един брачет или брачетка,  :P  :D пали маркуча от чюшмата и полива ли полива - докато протече от някъде:P

успех :P 

и глей да не те забравят вътре :) или ша си задушен или удавен, ако е второто поне ша разбереш от де тече , ама ние няма да разберем :P  ;)

<{POST_SNAPBACK}>

:P Хе-хе,мерси за съвета :P;);)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest johnyboy

Това не е майтап. Това е най-сигурния начин да си решиш проблема! Е, освен ако не си над 100 кила :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Krelion

около 115 съм :P:P Но ще се побера вътре не е проблем.Още не съм го направил защото все още вали :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Може и да ти хвърля вода от някоя дупка на дъното на самия багажник !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest APOLON

Всеки път като завали,багажника ми се мокри,и се стича към резервната гума.Прегледах уплътненията,но изглеждат доста добре.Нямам идея от къде може да влиза. :angry: Някой сбкъсквал ли се е сподобен проблем(карам купе обаче)?Влиза не пвече от 50 грама вода, но пък за кратко време.... :P

<{POST_SNAPBACK}>

Карам civic 1.4 iS D14A4 имам същия проблем. И при мен се пълни багажника с малко вода, но немога да разбера защо само при резервната гума се събира малко вода, а всичко друго е сухо ???? :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

Вероятно се стича там, защото е най-ниско. Иначе идва от друго място.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest no1else

И мойта страда от същото "заболяване" пълни се при резервната гума. Водата идва от стоповете и се стича там, но още не съм я ровил да я правя. Мой приятел има 4Г седан и неговата се пълнеше оттам.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest paRADOx

И мойта страда от същото "заболяване" пълни се при резервната гума. Водата идва от стоповете и се стича там, но още не съм я ровил да я правя. Мой приятел има 4Г седан и неговата се пълнеше оттам.

<{POST_SNAPBACK}>

Карам 4ген. Седан - абсолютно същият проблем имам, и сега благодарение на вашите съвети(особено на този с маркуча и фенера), ще се опитам да го отстраня.Благодаря!Ще пиша, когато има резултат! :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

<{POST_SNAPBACK}>

моита 5та ген. има този проблем :P но забелязах ,че капе от дупките на пласмасата кадето излизат задните колани :) а от каде влиза :angry: ще триабва да разглобя пласмасата за да разбера :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest delineator

Всеки път като завали,багажника ми се мокри,и се стича към резервната гума.Прегледах уплътненията,но изглеждат доста добре.Нямам идея от къде може да влиза. :) Някой сбкъсквал ли се е сподобен проблем(карам купе обаче)?Влиза не пвече от 50 грама вода, но пък за кратко време.... :D

<{POST_SNAPBACK}>

Карам civic 1.4 iS D14A4 имам същия проблем. И при мен се пълни багажника с малко вода, но немога да разбера защо само при резервната гума се събира малко вода, а всичко друго е сухо ???? :D

<{POST_SNAPBACK}>

Леле, това е няква епидемия по Хондите. И мойта е 1.4iS с абсолютно същия проблем!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Renzo_80

И аз имах същия проблем,но аз имам шибидах и маркуча,които е за оттичане на водата се беше измъкнал и течеше вътре,а не отвън кадето трябва.А които има шибидах и се окаже че проблема е там трябва да разглоби цялата кола отвътре.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ikurtev

Всеки път като завали,багажника ми се мокри,и се стича към резервната гума.Прегледах уплътненията,но изглеждат доста добре.Нямам идея от къде може да влиза. :) Някой сбкъсквал ли се е сподобен проблем(карам купе обаче)?Влиза не пвече от 50 грама вода, но пък за кратко време.... :D

<{POST_SNAPBACK}>

Карам civic 1.4 iS D14A4 имам същия проблем. И при мен се пълни багажника с малко вода, но немога да разбера защо само при резервната гума се събира малко вода, а всичко друго е сухо ???? :D

<{POST_SNAPBACK}>

Леле, това е няква епидемия по Хондите. И мойта е 1.4iS с абсолютно същия проблем!

<{POST_SNAPBACK}>

вие ме притеснихте, май ще трябва да погледна, дали и пре мен няма такова нещо. само при резевната гума ли е мокро? по мокетчето на пода на багажника съвсем нищо ли не се усеща да е мокро?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest civic1.5
:) Фенове дано да сам ви полезен, вси4ки Хонди имат клапа за излишния въздух когато затваряме вратите, тази клапа се намира отляво като я гледате от зад лошото а 4е когато вали дъжд гумата хварля водата то4нотам и тя пропуска и се пални макар и малко клапата е под задната броня :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest joro_bul
Отговорено (Редактирано)

<{POST_SNAPBACK}>

Карам 4ген. Седан - абсолютно същият проблем имам, и сега благодарение на вашите съвети(особено на този с маркуча и фенера), ще се опитам да го отстраня.Благодаря!Ще пиша, когато има резултат! :)

<{POST_SNAPBACK}>

ми едно време с рекса имах теч от стоповете и сега с 4ген. седан също :D , та от опит го казвам това с маркуча от чюшмата :D

освен ако нямате изгнили вежди :D

Редактирано от joro_bul

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...