stomanata 2 #1 Публикувано 13 Май, 2010 До колкото прочетох в Закон за застраховането оценките на щетите по ГО се правят поEUROTAX SHWAKE( или там както се пише...)Да може някой да ми каже цена на преден ляв фар и също в швакето цените с интервал (от-до) ли са описаниили как, че застрахователите си позволяват да лаеират и да лъжат хората? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalos 37 #2 Отговорено 13 Май, 2010 Колега напиши за каква кола питаш, година на производство и т.н. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stomanata 2 #3 Отговорено 13 Май, 2010 CR-V 1999г. Пропуснал съм Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
toyo 8 #4 Отговорено 21 Май, 2010 Колега, цената на фара в Eurotax Schwake e 212,92 euro. Като ти получаваш като обезщетение овехтената ,в твоя случай с коефициент 0,5 стойност.Или 212,92 x 1,95583 = 416,43 лв. => 416,43 x 0,5 = 208,21 лв. - Това е стойността която би следвало да получиш за самият детайл като върху нея се надчислява и стойността на технологичното време за сваляне /поставяне и други необходими операций.Надявам се да съм ти дал нужният отговор колега Поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalos 37 #5 Отговорено 22 Май, 2010 колега тойо, има ли някъде онлайн каталог за Eurotax Schwake ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stomanata 2 #6 Отговорено 3 Юни, 2010 Много благодаря. Повече от полезна е информацията.Знам, че стъклените части нямат стареене, а някой беше споменал че и пластмасовите нямат стареене, ноявно не е така... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове