Arsov 5 #1 Публикувано 12 Май, 2010 Продавам изпускателен колектор от 5г Прелюд Ф20А4 - стоковия. Колектора е без меката връзка. Всичко друго е налично. С него давам и една дълга мека връзка. Продавам и надписа "Prelude" от задната броня (цена по договаряне). Цена на колектора: 50лв 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Arsov 5 #2 Отговорено 22 Май, 2010 Буквите са продадени. Колектора вече се продава за 40лв. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Arsov 5 #3 Отговорено 30 Май, 2010 UP Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Arsov 5 #4 Отговорено 14 Юни, 2010 Хайде колеги.Колекторчето е много запазено. Без кривини, пукнатини и т.н. И за 40лв ще го дам. Просто не ми се иска да го разкарвам с мен като напускам квартирата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Arsov 5 #5 Отговорено 5 Август, 2010 Временно не се продава. До края на лятото съм насело След 1ви Октомври отново е на пазара Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове