Jump to content
Guest bobo21

допълнителен вход на касетофона

Recommended Posts

Guest bobo21

Някой да има опит с добавяне на един жак за уокмен към касетофона за включване на външен mp3 плеър примерно?Много лесно стана на Blaupunkt-а на другата ми кола, но си има предвиден AUX вход.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Svetko

Ако си с касетофон - продават едни специални касетки, които прехвърлят към външна 3-ка - поне така ми беше на старата кола

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest bobo21

Това с касетката е вариант, но при положение, че има бутон "CD" на касетофона ми се струва, че не е най-елегантния.

Ако си с касетофон - продават едни специални касетки, които прехвърлят към външна 3-ка - поне така ми беше на старата кола

<{POST_SNAPBACK}>

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest maskata
Отговорено (Редактирано)

, че има бутон "CD"

Трябваше с това да започнеш щом имаш такъв бутон значи имаш и входове за СD виж дали не са отзад буксите каква марка е касетофона! Ако искаш пиши на ЛС и ще се разберем да се видим и ако мога ще ти помогна!

Редактирано от maskata

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest bobo21

Касетофона е фабричния Bose, който е с нестандартни хондовски куплунги.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest maskata

Касетофона е фабричния Bose, който е с нестандартни хондовски куплунги.

<{POST_SNAPBACK}>

Търси кабел които да е екраниран най вероятно той е за вход на CD

Ако можеш ми прати снимка на куплунга и кабелите

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ivan_m

Фабричния има вход, но не можеш да го активираш без оригиналния чейнджер, защото има електронна система за разпознаване! Чувал съм че изработват преходници с чип, който да "излъже" касетофона и да разреши входа. Такива преходници правят и за чейнджери Alpine.Предложението с касетата не е много добро, защото разваля честотните характеристики и изкривява, особено евтините модели които се предлагат.Аз пробвах друго решение:FM модулатор, който има стандартен аудио вход и се захранва от запалката. Качеството е прилично, а освен това може да се използва с всяко УКВ радио.Изпробвах и едно друго устройство: FM модулатор, който има USB вход и МР3 плеер. Просто го включваш в контакта на запалката и включваш към него USB драйв с записани на него МР3. Модела, който пробвах обаче леко шумеше в паузите между песните.Това е подобен модел:http://cgi.ebay.co.uk/MP3-USB-WMA-CD-DVD-C...1QQcmdZViewItem

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Yama
Отговорено (Редактирано)

Абе малко ОФФ... ама имам глупав проблем. Прецаках кабела на чейнджъра и търся нов. Обадих се в пайнър (щото е пайнър чейнджъра) да ги питам за кабел и ми паднаа зъбите - 110 лв за пикливото шнурче :) ! Некой да е чувал за нещо по-тънко... Или да взема да шитна чейнджъра :D ?

Редактирано от Yama

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest cls

Като стана въпрос за ФМ трансмитери.Един приятел точно преди 3 дена се оборудва с това: ЦЪКАко не го отвори ето сайта(цъкате на FM трансмитери) ЦЪКТа той е доволен.Качеството е сравнително добро.Може да се ползва с всеки USB МР3 плейър или с USB пръчка за данни,пълна с МР3-ки.То си разкодирва и просвирва МР3-ките само.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Sasheff

Бобо отиваш в Пан сервиз до ХМС-то в Младост там има един пич забраих му името които изкара AUX на моето BOSE и...... после влючваш каквото искаш

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest bobo21

Супер.

Колко струва тази услуга?

Бобо отиваш в Пан сервиз до ХМС-то в Младост там има един пич забраих му името които изкара AUX на моето BOSE и...... после влючваш каквото искаш

<{POST_SNAPBACK}>

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Hronos

Към колегата Yama

Отиваш на Горубляне /ако си от София/ и търсиш Жоро mp3-ката или Жоро с музиките,там всеки го познава,близо стои до пицарията.

Той ще ти даде кабел за ченджъра колкото дълъг искаш и на прилична цена.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Yama

Към колегата Yama

Отиваш на Горубляне /ако си от София/ и търсиш Жоро mp3-ката или Жоро с музиките,там всеки го познава,близо стои до пицарията.

Той ще ти даде кабел за ченджъра колкото дълъг искаш и на прилична цена.

<{POST_SNAPBACK}>

Благодаря Hronos! Ще го преслушам към края на седмицата:hondarulez:.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...