nickoo 0 #1 Публикувано 10 Май, 2010 Здравейте. Днес гледах в с.Труд в един салон една Хонда Акорд 2000г. 2.0 147кс има доста забележки. Карах е нещо не ми хареса много вървенето. Момчето от салона каза, че Акорда почва да върви след 4500 оборота. Доста е натиснах педала опря в ламарината. Изцеждах до 6000 оборота и не останах впечатлен от колата. Дават е за 5500лв. Искам да питам нормално ли е да е спъната или аз очаквам нещо повече. Имах Мондео 2.0 136кс. вървеше по същия начин да не и по добре. И според вас кой модел е по добър 95-98 или 99-02г. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
logoH 12 #2 Отговорено 11 Май, 2010 До колко пари търсиш акорд ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
HEMA ABAHTA 3 #3 Отговорено 11 Май, 2010 Здравей, Аз карам акорд 99 г. с двигател f20b6 2.0 147коня. Не знам какво си очаквал или очакваш, но това не е кола да късаш голфаджии по светофарите.Чак пък спъната малко пресилено или просто тази която си карал е на последни 200 метра. Доволен съм много от акорда и досега не съм срещал човек които има или е имал и да се оплаква. Ако имаш въпроси на лична даже може да те повозя ако си от София Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Борислав 23 #4 Отговорено 11 Май, 2010 Аз също карам такава и съм с автомат типтроник и колата си върви прелично но за тази цена незнам каквакола искаш да земеш. Освен някоя барака на много километри незнам какво ще намериш но всеки си знае. И акорда е супер здрав автомобил и точно този двигател. Имам я от три години и ако ти кажа че само профилактика съм и правил незнам дали ще ми повярваш. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nickoo 0 #5 Отговорено 12 Май, 2010 Добре съединителя отделя много горе може и за това да не върви много. А цената е такава предполагам защото задния стоп е счупен. отпред ги няма халогените. съединителя е за смяна. И други дребни забележки които дразнят. Казах ви, че колата съм е гледал в с.Труд. За тези които не знаят там продават каруци от моргите в Италия. Продължавам да търся. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ogi_accord 0 #6 Отговорено 12 Май, 2010 В Пловдив може да видиш още в автосалона до Метро и до SPSа.В тия двата салона има по един Accord.Аз си купих преди няколко месеца от Труд за 8000 лв. Доволен сам много от колата.Успех в търсенето. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове