Jump to content
men4e

Ще купувам Хонда

Recommended Posts

Хах ако има женска Хонда то тя е дел сола, само дето е 160к.с. ама ако си караш как трябва няма проблем. Аз исках на жената да купя такава, ама няма да има пари за сега. Ама не са ли и малко множко парите на посочената от теб?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хах ако има женска Хонда то тя е дел сола, само дето е 160к.с. ама ако си караш как трябва няма проблем. Аз исках на жената да купя такава, ама няма да има пари за сега. Ама не са ли и малко множко парите на посочената от теб?

Предложението е примерно, вписва се в търсенето.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днес покарах малко прелюда дето си го бях набелязал и напрово ........ :punk: Ей ебаси яката кола е тфа, за седалката нямам думи, не исках да ставам от нея. Зад мен обаче никой не може да седне, а зад жената може да се подерат 1-2 кутии цигари, за кфо са ги направили тия задни седалки неможах да разбера. Иначе за ерген човек си е лудница и си е пичеловка :D

:D задните седалки стават наример за полог.чудесно се събират две квачи с яйца.един личен пример.качих мама,после я дърпах да излезе.за мънинки гъзенца става. :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
http://www.car24.bg/11277980990502844Колеги какво можете да ми кажете за тая кола. Прилики и разлики с англииски сивик например. Разход, мощност, комфорт, стабилност, подръжка. Общото взето, който има впечатление от такъв акорд да казва. Коя генерация се води и какъв е тоя двигател 2.0 115 коня.Баща ми утре ще мине да я огледа, ама ако на някой от врачанската група му е близо ще съм му благодарен да я погледне и да драсне става ли не става ли.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...