men4e 0 #41 Отговорено 14 Юли, 2010 Хах ако има женска Хонда то тя е дел сола, само дето е 160к.с. ама ако си караш как трябва няма проблем. Аз исках на жената да купя такава, ама няма да има пари за сега. Ама не са ли и малко множко парите на посочената от теб? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vesivanova 1069 #42 Отговорено 14 Юли, 2010 Хах ако има женска Хонда то тя е дел сола, само дето е 160к.с. ама ако си караш как трябва няма проблем. Аз исках на жената да купя такава, ама няма да има пари за сега. Ама не са ли и малко множко парите на посочената от теб?Предложението е примерно, вписва се в търсенето. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
жоро74 0 #43 Отговорено 14 Юли, 2010 Днес покарах малко прелюда дето си го бях набелязал и напрово ........ Ей ебаси яката кола е тфа, за седалката нямам думи, не исках да ставам от нея. Зад мен обаче никой не може да седне, а зад жената може да се подерат 1-2 кутии цигари, за кфо са ги направили тия задни седалки неможах да разбера. Иначе за ерген човек си е лудница и си е пичеловка задните седалки стават наример за полог.чудесно се събират две квачи с яйца.един личен пример.качих мама,после я дърпах да излезе.за мънинки гъзенца става. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
men4e 0 #44 Отговорено 17 Юли, 2010 http://www.car24.bg/11277980990502844Колеги какво можете да ми кажете за тая кола. Прилики и разлики с англииски сивик например. Разход, мощност, комфорт, стабилност, подръжка. Общото взето, който има впечатление от такъв акорд да казва. Коя генерация се води и какъв е тоя двигател 2.0 115 коня.Баща ми утре ще мине да я огледа, ама ако на някой от врачанската група му е близо ще съм му благодарен да я погледне и да драсне става ли не става ли. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове