wink 18 #1 Публикувано 8 Май, 2010 Колеги проблема е следния:проверих поне на 5 места какъв трябва да ми е номера на свещите!В ngksparkplugs.com и hondapartsnow.com ги дават ZFR5F-11,в ngk.co.uk:BKR6E-N-11,в ЕРС: BKR6E-11 Колата е Сивик купе 6-та Д16У8,какви да сложа аджеба? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sebulba 215 #2 Отговорено 8 Май, 2010 NGK - BKR5E - 11. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
wink 18 #3 Отговорено 8 Май, 2010 Мерси колега,още някой ще потвърди ли? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pitbuls 21 #4 Отговорено 8 Май, 2010 това ти стига Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chris_barnes 1296 #5 Отговорено 8 Май, 2010 Така като гледам на сайта йм и 2та варианта са възможни за твоя двигател. Доколкото видях характеристиките йм са идентични. По-важното е да си намериш Японски свещи, а не Френски... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
wink 18 #6 Отговорено 8 Май, 2010 Така като гледам на сайта йм и 2та варианта са възможни за твоя двигател. Доколкото видях характеристиките йм са идентични. По-важното е да си намериш Японски свещи, а не Френски...Дай предложение от къде да си взема Японски Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
LAMER 82 #7 Отговорено 8 Май, 2010 (Редактирано) Казват, че денсото, на Косер, е оригинално, японско. Дали е вярно, не знам, но е факт, че колата ми заработи по-добре с тях. П.С. Не забравяй, да отрегулираш междуелектродното разстояние - това, че са нови, не означава, че са с подходяща хлабина. Редактирано 8 Май, 2010 от LAMER 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове