Jump to content
todiefor

Honda Civic (англичанка) или Nissan Almera N15

Recommended Posts

Здравейте на всички! Бих искал да ви помоля, да дадете мнението си, относно избора между тези два автомобила. Спрях се на японски автомобил, заради здравината им. Нямам нужда от "бегачка", а от сигурен и удобен семеен автомобил от среден клас. Имам наблюдения върху Алмерата, даже я карах малко и ми допадна много. За тях чух, че хеч-а се прави в Япония, а повечето седани в Англия. Не знам вярно ли е, и доколко това има значение за качеството им. Хондата ми допада повече на външен вид, но нямам преки наблюдения. Моля, да споделите вашата гледна точка и да ме посъветвате в избора. Благодаря предварително!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей градски.Наистина който и от двете коли да вземеш няма да сбъркаш.За Нисана не мога да ти кажа много ,тъй като нямам преки впечетления.Наскоро ходихме с един познат на стадиона да гледаме една N15 сива беше ,1998година с всички екстри,внос от Австрия ,за 3000 лв я даваше човека. За Civica ,какво да ти кажа.Имам го от декември миналата година и досега само масла и ремъци съм сменил.Мотора мърка като коте и аз да ти кажа до момента не бях карал по икономичен автомобил!Сравнение с Нисана ,Сивика има по голямо купе а и е доста по комфортно!Доста от частите по купето и окачването са съвместими с Ровър 400,тъй по това време Honda и Rover разработват заедно автомобилите !Основни минуси са:увиснал таван,разбито каре на полуоската,чупливи дръжки на вратите,слаби фарове,по скъпи ламарини сравнение с 'японките'Хубаво е преди покупка дасе огледат за тези неща преди покупката,както и за ръжди по веждите особенно ако колата е от Австрия или Германия!А за двигателите ,какво да кажа,както каза един колега;"просто са много идиотоустойчиви на чупене"

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...