Jump to content
Guest PTR

Сервиз за Хонда

Recommended Posts

Guest PTR

Здравейте, От почти година карам Хонда Сивик 1994г. От няколко месеца имам проблем с електрониката, който в Габрово не могат да оправят. Появява се грешка в компютъра, която блокира запалването. След нулиране на тази грешка всичко е наред. Само, че никои до сега не можа да намери причината за това и то се повтаря.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MVM

как нулираш тая грешка ?

Редактирано от MVM

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest IvoSi

Здравейте,

От почти година карам Хонда Сивик 1994г. От няколко месеца имам проблем с електрониката, който в Габрово не могат да оправят. Появява се грешка в компютъра, която блокира запалването. След нулиране на тази грешка всичко е наред. Само, че никои до сега не можа да намери причината за това и то се повтаря.

<{POST_SNAPBACK}>

Според мен най-близкия, до Габрово, фирмен сервиз на Хонда е в Пловдив.

Интересна анкета, само аз ли не мога да я разбера :hondarulez:

Редактирано от IvoSi

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iSpider

Здравейте,

От почти година карам Хонда Сивик 1994г. От няколко месеца имам проблем с електрониката, който в Габрово не могат да оправят. Появява се грешка в компютъра, която блокира запалването. След нулиране на тази грешка всичко е наред. Само, че никои до сега не можа да намери причината за това и то се повтаря.

<{POST_SNAPBACK}>

Има един сервиз , на много забутано място е, в Поповци има едно стръмно отклонение вдясно когато си в посока Севлиево и след това нагоре нагоре - не знам кой може да го обясни :hondarulez: .

Само не съм сигурен дали човека е по електрониката, иначе за нещата които е правил по колата съм доволен.

Не живея вече в Габрово постоянно, но сега на 03.03 и 04.03 ще съм там и може да ти го покажа ако не си намерил нещо (и без това са ми обещали предна решетка и имам път).

само ако обичаш ми напомни с "ЛС" към четвъртък че забравям :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ZERO

има 2-3ма дето са гласували даже :hondarulez::P:P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Honda-Z

има 2-3ма дето са гласували даже :D  :D  :D

<{POST_SNAPBACK}>

:D Ми нали трябва да му уважиме анкетата на колегата, как иначе? :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

има 2-3ма дето са гласували даже :D  :D  :D

<{POST_SNAPBACK}>

:D Ми нали трябва да му уважиме анкетата на колегата, как иначе? :)

<{POST_SNAPBACK}>

ех не уцелих правилния отговор :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Policman

Обясни какъв е проблема с колата? :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest d15b2

малко :( ама да попитам вярно ли е че в габрово имало някаква мопга само за японски коли?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PTR

И аз не знам точно какъв е проблема. Първият път угасна и не искаше да запали. Гледа я един майстор. Каза ми, че Имало грешка в компютъра. След като я изчистил всичко е на ред. След три дни ми направи същия номер. Пак я гледа този майстор и пак ми я върна оправена. Наложи ми се да пътувам до Търново . На връщане ми светна индикация на таблото че има проблем с електрониката. Прибрах се. На другия ден тръгнах да я карам на сервиза тя пак угасна на сред пътя. Обадих се на майстора и той я запали като извади горната дюза за запалването. Предложи ми да смени главата на инжекциона ( или нещо такова ) , но не беше сигурен че ще се оправи. Аз отказах. Около нова година пътувах до Плевен. Пак ми светна тази индикация. Аз извадих куплонга на дюзата за запалване и така се прибрах. След нова година я карах на друг майстор. Той пак нулира PC. Слад два дни колата пак не палеше. Карах я на трети майстор. Той направи същото като ми каза,че са праВИЛИ диагностика на всички кабели, връзки. След три дни проблема се повтори. Закарах я на четвърти майстор. Той също е занулил грешката. За сега всичко е добре, но не знам до кога. Те не могат да намерят преичината за ПОЯВА НА ТАЗИ ГРЕШКА.Това на кратко е моята одисея.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PTR

малко :) ама да попитам вярно ли е че в габрово имало някаква мопга само за японски коли?

<{POST_SNAPBACK}>

Не знам

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest scyberboy

Не знам ама тва ми мирише на Главно Реле ( Main Relay ).... Виж потърси из старите теми, много добре е обяснено как да го намериш, как да видиш каква грешка ти дава и т.н. После пиши пак :)п.с. и на мене един 'майстор' искаше да ми сменя дюзата на моноинжекциона на 4 ген. ( проблема си беше само от главното реле ) !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

по-добре провери каква грешка дава компютъра преди да го рестартираш. така ще разбереш къде е проблема

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Собственикът на затънтения Хонда сервиз в околностите на Габрово се казва Стойно и отговаря на GSM: 0899827836 .Моята препоръка е да му се обадиш когато отново ти се появи проблема / не по рано/ за да може да ти провери кода на грешката. Гарантирам за него че е най-добрия Хонда майстор в региона.Успех!П.П. Що за анкета е това ?????!!!!!!

Редактирано от hondю

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest policeman

Пичове,гледайте от кога са тия теми бре :blink: !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пичове,гледайте от кога са тия теми бре :blink: !

Не с лошата г-н Полицай :dry:моя грешка :huh:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...