lord_of_the_road 3 #1 Публикувано 5 Май, 2010 Колеги, има ли някой, който да работи в транспортна фирма и да му се прави едно хубаво пътуване. Става въпрос за следната работа - трябва да прекарам малко багаж от Измир, Турция до България. Няма значение от кой град - София, Плевен, Казанлък. Осигурявам и нощувка в Измир. Багажът не е много - няколко кашона с лични вещи, спокойно се събира и в лек автомобил. Разстоянието София - Измир е 870 км.Най-важното е да ми се издаде фактура за услугата, а паричките са добри. Ако има някой заинтересуван да пише на лични или да ме намери в скайпа, има го в профила ми. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivofordivo 0 #2 Отговорено 25 Май, 2010 Колеги, има ли някой, който да работи в транспортна фирма и да му се прави едно хубаво пътуване. Става въпрос за следната работа - трябва да прекарам малко багаж от Измир, Турция до България. Няма значение от кой град - София, Плевен, Казанлък. Осигурявам и нощувка в Измир. Багажът не е много - няколко кашона с лични вещи, спокойно се събира и в лек автомобил. Разстоянието София - Измир е 870 км.Най-важното е да ми се издаде фактура за услугата, а паричките са добри. Ако има някой заинтересуван да пише на лични или да ме намери в скайпа, има го в профила ми.още ли се търси транспорт? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lord_of_the_road 3 #3 Отговорено 26 Май, 2010 Ъъъъ, не, изпратих ги момчетата в понеделник за България. Темата може да се заключи. ПС. Извинявам се, че е активна темата, но беше потънала надолу и не съм се сетил да я заключа. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове