Guest ma4o #1 Публикувано 26 Февруари, 2006 в каталога на Сиджи си намирам снимки на колата която тои не я е правил и вобще не съм стъпвал при него колата ми е правена при Любо според мен това изобщо не е коректно нетриабва да си преписваш труда на другите снимките в галерията на Сиджи http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/sgtuning0...ing06/my_photos Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Plqko #2 Отговорено 26 Февруари, 2006 Трябва да вземеш някакви мерки!А иначе споко личи си че не е правена там Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ma4o #3 Отговорено 26 Февруари, 2006 Трябва да вземеш някакви мерки! А иначе споко личи си че не е правена там <{POST_SNAPBACK}> то на снимката отзад се вижда от дясно лепенката на фенклуба а от ляво лепенката на Любо-Дилов Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest V-tec #4 Отговорено 26 Февруари, 2006 Гадория Ma4о много хора така си преписват чужди неща .И за кво са я изтъпанчили там се едно могат да ги направят . До колкото си спомням Любо не е оставял какъвто и да е било калъп там. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Demon #5 Отговорено 27 Февруари, 2006 (Редактирано) Сиджи ги прави тези неща от много одавна. Както си беше лепнал, че работи от името на известна световна тунинг фирма, а те не бяха чували никога за него.Наистина е много грозно и некоректно да си правиш реклама с труда и името на други хора! Мачо, според мен имаш сериозни основания да го държиш отговорен за това което е направил.п.п. Между другото повечето коли не са правени от него. Това са снимки свалени от интернет и са правени в чужбина. Дажe регистрациите на автомобилите не са български. Предполагам, че може да се похвали само с изпълненията на автомобилите снимани до гаража му, a те се разпознават от далече Редактирано 27 Февруари, 2006 от Demon Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest surr3a1 #6 Отговорено 27 Февруари, 2006 Идеята е било да покаже модел, а не кола според мен.Ако стои зад това може и да мине... ама се пак не е добре де...или трябва да има голям надпис, че това е само за модел и не е правено от него! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ma4o #7 Отговорено 27 Февруари, 2006 Сиджи ги прави тези неща от много одавна. Както си беше лепнал, че работи от името на известна световна тунинг фирма, а те не бяха чували никога за него. Наистина е много грозно и некоректно да си правиш реклама с труда и името на други хора! Мачо, според мен имаш сериозни основания да го държиш отговорен за това което е направил. п.п. Между другото повечето коли не са правени от него. Това са снимки свалени от интернет и са правени в чужбина. Дажe регистрациите на автомобилите не са български. Предполагам, че може да се похвали само с изпълненията на автомобилите снимани до гаража му, a те се разпознават от далече <{POST_SNAPBACK}> аз му писах в форома да видя какво ще ми отговори Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Demon #8 Отговорено 27 Февруари, 2006 Ако стои зад това може и да мине... ама се пак не е добре де...или трябва да има голям надпис, че това е само за модел и не е правено от него! <{POST_SNAPBACK}> Точно за това говорим Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest pit #9 Отговорено 27 Февруари, 2006 май вече е изтрит постати от форума ня сиджи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest dancing_niki #10 Отговорено 27 Февруари, 2006 (Редактирано) Хора, не се впрягайте толкова на тези "професионалисти", всеки Умен ентусиаст и разбиращ поне малко от качествен тунинг ще се досети какво могат "великите" SiGi. Само ще дам за пример няколкото таксита в София и... айде да не задълбавам. Аз лично като видя безвкусно сложени "тунинг" брони или елементи веднага правя асоцияцията със SiGi. Повече няма да казвам, все пак сме умни и разбрани хора Редактирано 27 Февруари, 2006 от dancing_niki Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest d15b2 #11 Отговорено 27 Февруари, 2006 май вече е изтрит постати от форума ня сиджи <{POST_SNAPBACK}> не са го изтрили ама още няма отговор Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen #12 Отговорено 27 Февруари, 2006 то и какво ли да отговорят... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest paRADOx #13 Отговорено 27 Февруари, 2006 НИКОГА не съм харесвал SIGI tunning! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Demon #14 Отговорено 27 Февруари, 2006 Хора, не се впрягайте толкова на тези "професионалисти", всеки Умен ентусиаст и разбиращ поне малко от качествен тунинг ще се досети какво могат "великите" SiGi. Само ще дам за пример няколкото таксита в София и... <{POST_SNAPBACK}> Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ma4o #15 Отговорено 27 Февруари, 2006 то и какво ли да отговорят... <{POST_SNAPBACK}> отговорил ми е на лично извинява се и се обяснява казва ,че ако ме дразни снимката на колатами в неговата галерия щял да я махне и разни други такива работи казва ,че само като модел ги показвал но какли ? като неговата броня не е точно такава а задна такава изобщо незнам и подобна да е правил Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest radio_manbg #16 Отговорено 27 Февруари, 2006 бате незнам какво толкова се шашкаш......не е гот ама пък какво те бърка теб ... в смисал Дилов трябва да го държи отговорен ....... пък и сега колко повече хора ще видят колата на Бат Мачо и ще и се нарадват така или иначе доколкото разбирам ти е дал някакъв човешки отговор..... пък и доколкото те познавам не вярвам да му скочиш с майагерите в глават та оставиго нека си се оправя пък то си е за него ако някой си я поръча и той я осере......айде живи и здрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ma4o #17 Отговорено 27 Февруари, 2006 бате незнам какво толкова се шашкаш...... не е гот ама пък какво те бърка теб ... в смисал Дилов трябва да го държи отговорен ....... пък и сега колко повече хора ще видят колата на Бат Мачо и ще и се нарадват така или иначе доколкото разбирам ти е дал някакъв човешки отговор..... пък и доколкото те познавам не вярвам да му скочиш с майагерите в глават та оставиго нека си се оправя пък то си е за него ако някой си я поръча и той я осере...... айде живи и здрави <{POST_SNAPBACK}> аз см доволен от неговото писмо изненада ме с постъпката си вече ми помина щом се извини но все пак е некоректно според мен тово исках да му кажа на него и да го споделя с вас пък всеки да си прави изводи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest mafiaboyzclan #18 Отговорено 28 Февруари, 2006 "ПРЕМАХНИ" МУ И МАЛКОТО ОСТАНАЛИ ЗЪБИ И ЩЕ СЕ ОПРАВИ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Dominic #19 Отговорено 28 Февруари, 2006 "ПРЕМАХНИ" МУ И МАЛКОТО ОСТАНАЛИ ЗЪБИ И ЩЕ СЕ ОПРАВИ <{POST_SNAPBACK}> Хаха Мачо, колата ти си е готина. Не се ядосвай. Аз не знам точно какъв е случея, но като гледам снимките не са на страница или лично пространство а в Yahoo Photos - Значи си ги сабира човека от хоби Пък и важното е дали някой има толкова средства колкото ти, и твоята кола, за да я направи такава. Така че Твойта си остава уникат Безаварийно каране и леко с качването на бордюри Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ma4o #20 Отговорено 1 Март, 2006 "ПРЕМАХНИ" МУ И МАЛКОТО ОСТАНАЛИ ЗЪБИ И ЩЕ СЕ ОПРАВИ <{POST_SNAPBACK}> Хаха Мачо, колата ти си е готина. Не се ядосвай. Аз не знам точно какъв е случея, но като гледам снимките не са на страница или лично пространство а в Yahoo Photos - Значи си ги сабира човека от хоби Пък и важното е дали някой има толкова средства колкото ти, и твоята кола, за да я направи такава. Така че Твойта си остава уникат Безаварийно каране и леко с качването на бордюри <{POST_SNAPBACK}> мерси Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest radio_manbg #21 Отговорено 2 Март, 2006 ех че и срамежлив даже бре.... Впрочем допихте ли си с Тишо след като си тръгнахме.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest dj_mi6o #22 Отговорено 2 Март, 2006 Много е гадно и некоректно да се постъпва така, но явно в България е нормално всеки да си преписва заслуги на други.Евала за извинението все пак! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове