Jump to content
Guest ma4o

некоректност

Recommended Posts

Guest ma4o

в каталога на Сиджи си намирам снимки на колата :lol: която тои не я е правил :unsure: и вобще не съм стъпвал при него :o колата ми е правена при Любо ;) според мен това изобщо не е коректно :lol: нетриабва да си преписваш труда на другите :angry: снимките в галерията на Сиджи :wub:http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/sgtuning0...ing06/my_photos

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Plqko

Трябва да вземеш някакви мерки!А иначе споко личи си че не е правена там :unsure:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

Трябва да вземеш някакви мерки!

А иначе споко личи си че не е правена там  :unsure:

<{POST_SNAPBACK}>

то на снимката отзад :lol: се вижда от дясно лепенката на фенклуба :lol: а от ляво лепенката на Любо-Дилов :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest V-tec

Гадория Ma4о много хора така си преписват чужди неща :unsure: .И за кво са я изтъпанчили там се едно могат да ги направят :angry: . До колкото си спомням Любо не е оставял какъвто и да е било калъп там.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

Сиджи ги прави тези неща от много одавна. Както си беше лепнал, че работи от името на известна световна тунинг фирма, а те не бяха чували никога за него.Наистина е много грозно и некоректно да си правиш реклама с труда и името на други хора! Мачо, според мен имаш сериозни основания да го държиш отговорен за това което е направил.п.п. Между другото повечето коли не са правени от него. Това са снимки свалени от интернет и са правени в чужбина. Дажe регистрациите на автомобилите не са български. Предполагам, че може да се похвали само с изпълненията на автомобилите снимани до гаража му, a те се разпознават от далече :unsure:

Редактирано от Demon

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest surr3a1

Идеята е било да покаже модел, а не кола според мен.Ако стои зад това може и да мине... ама се пак не е добре де...или трябва да има голям надпис, че това е само за модел и не е правено от него!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

Сиджи ги прави тези неща от много одавна. Както си беше лепнал, че работи от името на известна световна тунинг фирма, а те не бяха чували никога за него.

Наистина е много грозно и некоректно да си правиш реклама с труда и името на други хора! Мачо, според мен имаш сериозни основания да го държиш отговорен за това което е направил.

п.п. Между другото повечето коли не са правени от него. Това са снимки свалени от интернет и са правени в чужбина. Дажe регистрациите на автомобилите не са български. Предполагам, че може да се похвали само с изпълненията на автомобилите снимани до гаража му, a те се разпознават от далече  :angry:

<{POST_SNAPBACK}>

аз му писах в форома :lol: да видя какво ще ми отговори :unsure:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

Ако стои зад това може и да мине... ама се пак не е добре де...или трябва да има голям надпис, че това е само за модел и не е правено от него!

<{POST_SNAPBACK}>

Точно за това говорим :unsure:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest pit

май вече е изтрит постати от форума ня сиджи

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dancing_niki

Хора, не се впрягайте толкова на тези "професионалисти", всеки Умен ентусиаст и разбиращ поне малко от качествен тунинг ще се досети какво могат "великите" SiGi. Само ще дам за пример няколкото таксита в София и... айде да не задълбавам. Аз лично като видя безвкусно сложени "тунинг" брони или елементи веднага правя асоцияцията със SiGi. Повече няма да казвам, все пак сме умни и разбрани хора ;)

Редактирано от dancing_niki

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest d15b2

май вече е изтрит постати от форума ня сиджи

<{POST_SNAPBACK}>

не са го изтрили ама още няма отговор

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

то и какво ли да отговорят... ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest paRADOx

НИКОГА не съм харесвал SIGI tunning!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

Хора, не се впрягайте толкова на тези "професионалисти", всеки Умен ентусиаст и разбиращ поне малко от качествен тунинг ще се досети какво могат "великите" SiGi.  Само ще дам за пример няколкото таксита в София и...

<{POST_SNAPBACK}>

;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

то и какво ли да отговорят... ;)

<{POST_SNAPBACK}>

отговорил ми е на лично ;) извинява се и се обяснява :D казва ,че ако ме дразни снимката на колатами в неговата галерия ;) щял да я махне :D

и разни други такива работи ;)

казва ,че само като модел ги показвал ;) но какли ? като неговата броня не е точно такава ;) а задна такава изобщо незнам и подобна да е правил ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest radio_manbg

бате незнам какво толкова се шашкаш......не е гот ама пък какво те бърка теб ... в смисал Дилов трябва да го държи отговорен ....... пък и сега колко повече хора ще видят колата на Бат Мачо и ще и се нарадват ;)така или иначе доколкото разбирам ти е дал някакъв човешки отговор..... пък и доколкото те познавам не вярвам да му скочиш с майагерите в глават ;)та оставиго нека си се оправя пък то си е за него ако някой си я поръча и той я осере......айде живи и здрави ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

бате незнам какво толкова се шашкаш......

не е гот ама пък какво те бърка теб ... в смисал Дилов трябва да го държи отговорен ....... пък и сега колко повече хора ще видят колата на Бат Мачо и ще и се нарадват ;)

така или иначе доколкото разбирам ти е дал някакъв човешки отговор..... пък и доколкото те познавам не вярвам да му скочиш с майагерите в глават ;)

та оставиго нека си се оправя пък то си е за него ако някой си я поръча и той я осере......

айде живи и здрави :D

<{POST_SNAPBACK}>

аз см доволен от неговото писмо :D изненада ме с постъпката си ;)

вече ми помина ;) щом се извини ;) но все пак е некоректно ;) според мен ;) тово исках да му кажа на него ;) и да го споделя с вас ;)

пък всеки да си прави изводи ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest mafiaboyzclan

"ПРЕМАХНИ" МУ И МАЛКОТО ОСТАНАЛИ ЗЪБИ И ЩЕ СЕ ОПРАВИ

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dominic

<{POST_SNAPBACK}>

Хаха :hondarulez:

Мачо, колата ти си е готина. Не се ядосвай. Аз не знам точно какъв е случея, но като гледам снимките не са на страница или лично пространство а в Yahoo Photos - Значи си ги сабира човека от хоби :P

Пък и важното е дали някой има толкова средства колкото ти, и твоята кола, за да я направи такава. Така че Твойта си остава уникат :P

Безаварийно каране и леко с качването на бордюри :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

<{POST_SNAPBACK}>

Хаха ;)

Мачо, колата ти си е готина. Не се ядосвай. Аз не знам точно какъв е случея, но като гледам снимките не са на страница или лично пространство а в Yahoo Photos - Значи си ги сабира човека от хоби ;)

Пък и важното е дали някой има толкова средства колкото ти, и твоята кола, за да я направи такава. Така че Твойта си остава уникат ;)

Безаварийно каране и леко с качването на бордюри ;)

<{POST_SNAPBACK}>

мерси ;);):(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest radio_manbg
;) ех че и срамежлив даже бре.... :(;) Впрочем допихте ли си с Тишо след като си тръгнахме....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dj_mi6o

Много е гадно и некоректно да се постъпва така, но явно в България е нормално всеки да си преписва заслуги на други.Евала за извинението все пак! :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...