Jump to content
Guest iceto80

Харчене

Recommended Posts

Guest iceto80

Колеги скоро си купих сивик сглобка в UK която е 1.6 16v 113 коня не съм засичал разхода досега но ми се струва че е множко Моля ако някой има такава да ме консултира колко приблизително трябва да е :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ZERO

10 градско и малко по малко извън :unsure: сега ще се почне "... а пък мойта харчи 6 градско и под 5 извънградско като не пада под 120" :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest bvo

Колеги скоро си купих сивик сглобка в UK която е 1.6 16v 113 коня не съм засичал разхода досега но ми се струва че е множко Моля ако някой има такава да ме консултира колко приблизително трябва да е :unsure:

<{POST_SNAPBACK}>

Ами да ти кажа, той колегата ZERO си го каза: "10 градско, извън града някъде между 6 л./ 100км. и 9 л./ 100км. (много зависи как я караш, настъпи я на 5-та на 3000 оборота и ти гарантирам 6/100; ама я почни едни цедилки - 3-та до 7000 оборота, 4-та 7000 оборота, пета за малко и пак отначало, така може и 10/100 да стигнеш, пробвал съм)

Успех и по-леко с педала ако не искаш голям разход

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iceto80

абе да ви кажа с близо 1/3 резервоар на стрелката минах едва към 100 км което ми се струва множко ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

абе да ви кажа с близо 1/3 резервоар на стрелката минах едва към 100 км което ми се струва множко ;)

<{POST_SNAPBACK}>

това не означава АБСОЛЮТНО НИЩО!!!

засича се пълен - пълен резервоар ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest slus4o

По каталог средното 7.7 означава 10-11 максимум 12 (с нашето Софийско-градско) ако всичко ти е на "6" и не я настъпваш над 3000 оборота и без рязкото настъпване на десния педал ;)

КЛИК ИНФО

Редактирано от slus4o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest mihho

колега не гледай стрелката.....и при мене е така ...малко е страннно....бързо спада надоло ама си има още бая бензинец....както казаха колегите ....от резеарвор до резервоар ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest benji_crx

трябва да знаеш че колкото и сложиш толкова ще ти изгори. ;) никога нищо не връща ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dj_mi6o

абе да ви кажа с близо 1/3 резервоар на стрелката минах едва към 100 км което ми се струва множко :drunk:

<{POST_SNAPBACK}>

не гледай тая стрелка - мисла че това са логаритмични измерватели и не може да се ръководиш по тях. при мен показва пълен резервоар - карам некви километри и изведнъж пада стрелката! Най-добре напълни догоре мини 100км и пак зареди. Въпреки че всеки път човек кара различно,зависи и от времето...., но пробвай все пак. :tooth:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...