Jump to content
Guest bob

Спирачки .АБС.стопсветлина-проблем

Recommended Posts

Guest bob

Колеги-случи ми се нещо интересно. Преди един ден ми светна лампата за АБС-а . а днес вече свети лампата за спирачките и *brake lamp*.Не свети и задна лява стоп светлина.Преди време задно ляво колело задържаше и беше поизтъркана вътрешната накладка раздвижихме апарата и се оправиха нещата.Възможно ли е да е от нея или пък от ръчната но тогава защо не свети левият стоп? Иначе си спира ОК. Дайте идеи. Благодаря предварително.

Редактирано от bob

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest tirex

Смени крушката на стопа и няма да имаш грижи!Същото бе и при мен.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest bob

Смени крушката на стопа и няма да имаш грижи!Същото бе и при мен.

<{POST_SNAPBACK}>

Благодаря ти за съвета -смених крушката и проблема със стопа .червената лампа за спирачките и *брейк ламп* се оправиха но продължава да свети АБС.Дали има връзка с изгорялата крушка или е нещо друго ще видим като я качим на канала.При теб светеше ли АБС-а?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest tirex

Всъщност при мен след потегляне всичко си бе нормално.Като натисна педала на спирачката ,светваше лампата за ръчната спирачка,тя е комбинирана.След около 5-10мин. светваше и АБС-а.Колата обаче си спираше нормално,но не съм пробвал дали работеше АБС-а.След гасене на двигатела и ново запалване всичко се повтаряше.Аз съм с по две крушки на стоп,на десния бе изгоряла едната и след като я смених всичко се оправи,работи и АБС-а.При теб може би трябва де се изчисти грешката от компютъра.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest bobo21

Ниво на спирачната течност?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest bob

Всъщност при мен след потегляне всичко си бе нормално.Като натисна педала на спирачката ,светваше лампата за ръчната спирачка,тя е комбинирана.След около 5-10мин. светваше и АБС-а.Колата обаче си спираше нормално,но не съм пробвал дали работеше АБС-а.След гасене на двигатела и ново запалване всичко се повтаряше.Аз съм с по две крушки на стоп,на десния бе изгоряла едната и след като я смених всичко се оправи,работи и АБС-а.При теб може би трябва де се изчисти грешката от компютъра.

<{POST_SNAPBACK}>

dNES ZA MALKO NE MI SVETESHE abs-A NO POSLE PAK SVETNA -MOJE BI SI PRAV CHE TRJABVA DA IZCHISTI GRESHKITE NO OT SAMO SEBE SI LI SHTE STANE ILI DA IZKLUCHA EDNATA KLEMA NA AKUMULATORA ZA MALKO NE ZNAM A INACHE IMA SPIRACHNA TECHNOST .

PS.IZVINJAVAM SE ZA LATINICATA NO NA TOZI COMP I TARSACHKA NE SE POJAVJAVA IKONKATA S SHRIFTOVETE.

bLAGODARJA NA VSICHKI OTZOVALI SE I CHESTITA BABA MARTA!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

това с откачането и закачането на едната клема на аком. не е много добра идея ;) въпреки ,че върши работа ;) но понякои път ;) и компа заминава :(;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...