Alexandyr 2 #1 Публикувано 26 Април, 2010 Колеги, при натискане на газта се чува някакво "стържене" или "виене"( незнам кое е най-правилното определение) в ляво от към двигателя(поне така мисля) ...това е само при натискане на газта...придружено с глъхнене(все едно почва да гасне, въздух ли не достига?!? ...) ..това се случва само при загрял двигател и от 1ва и 2ра скорост...и ми се струва, че трудно се "развърта" (не може хубаво да вкара високи обороти, имам чувството,че след 4000 оборота ще се счупи нещо )... Някакви предложения какви са приблемите? ..Мерси! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nikolay Kozloduy 6 #2 Отговорено 26 Април, 2010 Да се изкажа като "специалист" - неграмотно зацепен ангренажен ремък (според мен) (или прехвърлил някой др. зъб) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Alexandyr 2 #3 Отговорено 26 Април, 2010 Малко ме съмнява да е от ремъка...но ще го имам впредвид при прегледа( смятам да и направя някаква диагностика , че в последно време нещо не ми харесва как се държи...главно от към работа на двигателя....изпреварват ме разни каручки 1.2 и 1.4 ... (срам) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове