Jump to content
Guest d15b2

Japan Parts, какво мисилте за тях

Recommended Posts

Guest d15b2

Този път въпроса ми е дали сте пазарували от Japan Parts и какво мислите за тях, Видях че предлагат амортисьори KYB а съм чел добри неща за тях. Вие какво ще кажете?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Vaso

Този път въпроса ми е дали сте пазарували от Japan Parts и какво мислите за тях, Видях че предлагат амортисьори KYB а съм чел добри неща за тях. Вие какво ще кажете?

Не съм много вещ за амортисьорите но поне като ги разгледах моите на тях пишеше TOKICO.Потърсих и попаднах на такива (нови) в АУТОПАРТС на Ботев 101 /ъгъла на Ботев и Симеон до магазина за щори/, от тях съм си взимал накрайници,накладки,лагери,съединител и др. и съм доволен и от качеството и от цените може би най добрите??За моята кола:Пример задни торсионни 90лв. 2 бр.газови са.Предни макфер. 160лв. 2бр.Поне това че японеца ги е сложил такива ми вдъхна доверие.Относно Japanparts не знам нищо не сам пазарувал от тях.Ако имаш време отиди и питай само си вземи номерата от тези които имаш ако са ти оригиналните още. А ето ти и телефона на магазина 02/931 14 43Успех.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest jamie

Джапан Партс са абсолютни мошеници - искаха ми за капак на старо Акорд 83-та 150 лева. Е, купих го за 25 ....За Аутопартс/Балканпартс - пазарувал съм МНОГО от тях, представят се отлично - добри цени и добро качество. Може да си купиш и яки ментета оттам, НО ще ти кажат че това е менте - ти като купувач сам си решаваш. Младия продавач в магазина на ъгъла Ботев/Симеон е изключително в час !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...