Martin Raynov 29 #1 Публикувано 26 Април, 2010 Продавам 2 броя гуми Nankang Ultra Sport NS-II 205/55/15.ДОТ 10Н7,което не знам на каква година отговаря,но гумите са буквално нови с игличките и маркерите за вентилите,нямат никакво износване и са много меки на допир.Бяха сложени в Англия според фактурата 10 дни преди да купя колата и лично аз съм им врътнал около 100 километра.Ще се опитам тези дни да пусна снимки.Цена-90 лева за 2 брояГСМ:0894412175-Мартин(Шумен)ПС:Изпращам по Еконт.http://blog.voodoo.dk/wp-content/uploads/2...nankang_ns2.jpg - това е моделът на гумите. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ogi_Stoev 2 #2 Отговорено 26 Април, 2010 (Редактирано) Искам ги имаш ЛС Редактирано 26 Април, 2010 от Ogi_Stoev Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Martin Raynov 29 #3 Отговорено 28 Април, 2010 Продадени! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ogi_Stoev 2 #4 Отговорено 28 Април, 2010 Продадени!но не на мен Вярно, че всеки има личното право да продава каквото си иска на когото си желае, но все пак е желателно, когато има отправено запитване за гумите от преди 2 дни да се получи някакъв отговор или да се упомене в обявата, че контакт се осъществява само по телефон.Желая успех на колегата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Martin Raynov 29 #5 Отговорено 28 Април, 2010 Оги,5 минути след като пуснах обявата се обади колега от форума и поиска да му ги пратя.Нямах възможност да информирам в обявата,че гумите са продадени,за което се извинявам!Ли4но аз никога не съм предпо4итал личните съобщения като сигурна връзка с даден човек и според мен най-сигурният вариант е телефонното обаждане.ПС:В мой интерес щеше да е,да ти пратя гумите на теб,тъй като ти си ги пожелал на споменатата цена от 90 лева,а колегата,който ги взе,ме помоли за отстъпка и аз му ги продадох за 80 лева.Друг е въпроса,че никога не бих постъпил по този начин. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове