Jump to content
Guest iceman1234

Среща в Пловдив, 05.03.06г.

Recommended Posts

Guest mihho

а дано се задържи и а дано да ми е готова колата до тогава

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest zhivko

А някой да познава детегледачка ,щото трбва да забирам дъщерята с мен или в противен случай ще я учим на полигона да шофира ама на 4 г. не дават книжки дори и да издържи изпита.Като гледам постовете съм сигурен че в неделя ще се заформи супер срещичка а аз ще съм добрата майка,моля помогнете!!!!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Времето наистина е непредсказуемо :cool: вчера вечерта казаха , че събота и неделя времето ще се постопли !!! Но пък вчера вечерта в София валя сняг и си натрупа 2-3 пръста !!! ( пак ми бяха залепнали гумите на вратата !!! ) Днеска времето в Пловдив като се прибрах беше много хубаво и ме накефи !!! дано и утре е така , ако пак е хубаво ще звънна на Георги Киров и ако мисли , че става ще отскочим до Калояново !!!:D но и според мен пистат ще става само за дръпки , врътвал съм се на пистата и дори лятото 3 дена след като е валял дъжд имаше една специфична локва в последния ляв остър завой на пистата , която си беше жабунясала и за малко да се врътна ( хубаво , че не карах бързо ) , а други коли редовно си се връткаха !!! Ще видим , дано ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest joro_bul
Отговорено (Редактирано)

ми то тва е най важното - на 400м :D да ви объркам представите :D:huh:

Редактирано от joro_bul

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest joro_bul

в тоз момент на Калояново правят тест на един Type-r за високопланински ралита, но нямам възможност да скоча до там, щото съм на работа :huh:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Значи колеги чух се с Жоро и ми обясни , че на пистата след зимата е голям хаос :huh: На паркинга през който се минава , за да стигнеш до пистата има кал до ушите и в последните метри на отсечката се е наслоила кал и пясък !!! Каза ми , че го е страх да не вземе някой да се пързулне и после да се чудим какво да прайм , също така каза , че са излезни някви подпочвени води и точно на входа на писта та има река :D С две думи , не иска да се изложим и да станат някой издънки , и аз мисля така !!! Най-добре да изчакаме до другата среща и да се замислим какво можем да направим по организацията , състезанията и т.н. !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iceman1234

Това като предложение ли дойде или като заключение? Защото аз пък разбрах, че днеска е било пълно с хора и е било голяма лудница!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Това като предложение ли дойде или като заключение? Защото аз пък разбрах, че днеска е било пълно с хора и е било голяма лудница!

<{POST_SNAPBACK}>

Не , това говорих с Жоро , в краен случай , ако толкова много ни се ходи , и Жоро се съгласи можем и да отскочим !!! това вече не е мое решение , аз желание имам , и той каза , че така или иначе няма какво да прави :huh:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iceman1234

Тогава значи на място ще преценим, като се видим на срещата! Най-добре!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

абе аз поизтупах филтъра за всеки случай........ :);)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest mihho
Отговорено (Редактирано)

много гадна работа...така ми се искаше да дойда ама червения змей още не е готов..тряя да му се тури боя :);)

Редактирано от mihho

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iceman1234

много гадна работа...така ми се искаше да дойда ама червения змей още не е готов..тряя да  му се тури боя :)  ;)

<{POST_SNAPBACK}>

Айде сега извинения ... боята утре, днеска среща - идвай!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

няма те върнем без боята :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest mihho

е да ама тея стопове без боята не върват..трябва да е напълно готово..майсторите нема ми я дадат ;) .....а с другата красавица съм са разбрал ;);) ...другия път ша са изфукам като по добава :D:D ..кво да са праи :):P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest atanasbe
Отговорено (Редактирано)

е да ама тея стопове без боята не върват..трябва да е напълно готово..майсторите нема ми я дадат  ;) .....а с другата красавица съм са разбрал ;)  ;) ...другия път ша са изфукам като по добава :D  :P ..кво да са праи :)  ;)

<{POST_SNAPBACK}>

сори брат ми ама и аз не мога да доида

кво да се прави другия път ще идем

кото става въпрос за боя то и аз съм малко шарен вече предната броня е черна и нова :D

Редактирано от atanasbe

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest joro_bul

ха ха - днес всички които участвахме на срещата в Пловдив станахме известни в редиците на КАТ, :) ченгетата си направиха списък с над 20 Хонди ;);):D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

мислех да ви посетя и аз ;) но за нещастие :D куките ме спряха снощи :) (и ми напомниха ,че съм закъснял с един месец да мина на преглед :D а в неделя сутринта нямаше каде да мина :P и затова ви пропуснах ;) иначе имах желание ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

ха ха - днес всички които участвахме на срещата в Пловдив станахме известни в редиците на КАТ,  :) ченгетата си направиха  списък с над 20 Хонди ;)  :D  :D

<{POST_SNAPBACK}>

не е лошо и по една снимка да ни напраат другия път ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Ranger

ха ха - днес всички които участвахме на срещата в Пловдив станахме известни в редиците на КАТ,  :) ченгетата си направиха  списък с над 20 Хонди ;)  :D  :D

<{POST_SNAPBACK}>

Хах

Какув списък са направили ? :>

Че нещо не разбрах ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

ха ха - днес всички които участвахме на срещата в Пловдив станахме известни в редиците на КАТ,  :) ченгетата си направиха  списък с над 20 Хонди ;)  :D  ;)

<{POST_SNAPBACK}>

не е лошо и по една снимка да ни напраат другия път ;)

<{POST_SNAPBACK}>

ква щуротия сте правили :D просветете ни и нас :P кви списъци???кви 5 лв. ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest joro_bul

събрахме се на гребната/ще видете на снимките и клиповете малко по-късно, колко сме/ и след това решихме да скочим на околовръсното, което е затворено за ремонт, но с чисто нов асфалт с права отсечка около 1 км. и тъкмо направихме 2 старта и ченгетата дофтасаха и ни записаха на всички номерата и естествено ни разкараха, а след това на Първенец си напраинме 20-тина дръпки на 200/300м. :);)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest DjSprite

Ей аз 4ак от Банско да дойда ...и да ме запишат катаджийте ..ужаааас ...ама :););)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest zhivko

Егати късмета някаъв полицай-селския на с.Рогош минавал и ни видял на оклоловръсното и пратил куките от града иначе имахме протекцията на полицаите от поста на с.Войводиново и даже един цивилен,но уви късмет а тва дето записваха номерата е пунтаж само и само да ни разпръснат не се притеснявайте въобще.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Срещата беше яка !!!:) не ми се мисли какво ще бъде следващия път на Калояново ;) Раздвижихме усърдно кокалите на хондите ни !!! и наказахме една фиеста 1.8 i 16v ( честно казано много се очудих , че го дръпнах , ма кво се прай , Хонда ;) ) Спора с Майната , че сивика му може да ме бие и с още един човек при мене се реши :D Абе накефих се тотално !!! чакам с нетърпение следващата среща !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest joro_bul

и аз се накефих а кат сложа и бензина - малииииий , тогава ша видите кво прай 4ген. седан :););)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest vtec

Здравейте Хондаджии ;):) супер срещтичка е станала.Съжалявам че нямах жъзможност да дойда.Само така!!!;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest HondaFen

Почва да ме хваща яд че не успях да дойда, ама понеже имах информация, че пистата ще ни се размине, не си дадох много зор да приключа с работата до 13,00. Виждам че въпреки това добре сте си прекарали, за което искрено ви завиждам. Нещо не ми стана ясно обаче :hondarulez:

Спора с Майната , че сивика му може да ме бие и с още един човек при мене се реши 

Кво точно се е случило? Я дайте повече инфо, че ми е интересно.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest joro_bul

ами Tino с навигатор Joro скъса Майната с наколко метра, а Joro и Майната са с разлика 50см. в полза на Майната ама Joro е на газ :hondarulez::D:thumbs1:;);)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iceman1234

Стигнахме и до клипчетата. Някои са репортажни, някои са от дръпки. За съжаление пистата беше мнооого мръсна и прашна, та като цяло се вижда само старта, който рядко е и изхода на състезанието (само Рендето си падаше от край до край :hondarulez: ) Та стига приказки - клипове

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest atanasbe
Отговорено (Редактирано)

гледах снимките сега дърпам клиповете ама от това което видях то е било като национална среща

Редактирано от atanasbe

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iceman1234

гледах снимките сега дърпам клиповете ама от това което видях то е било като национална среща

<{POST_SNAPBACK}>

Ха ха ха, даа, тренираме за тогава - само може да съжаляваш, че не дойде! :hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

ами Tino с навигатор Joro скъса Майната  с наколко метра, а Joro  и Майната са с разлика 50см. в полза на Майната ама Joro  е на газ :censored:  :P  ;)  ;)  :D

<{POST_SNAPBACK}>

"няколкото метра" бяха половин кола, която ми взе след лош старт от моя страна и така остана до края, сами като се пускахме 2-3 пъти, ме дърпа с кола и малко, но това не е 1.1 сек., с колкото трябва да е по-бърз по каталог, а някви десети :P Всъщност на Майната "слабушката" падна само от Тино :blink::o:)Много съм доволен от "Барбито" ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

ами Tino с навигатор Joro скъса Майната  с наколко метра, а Joro  и Майната са с разлика 50см. в полза на Майната ама Joro  е на газ :censored:  :P  ;)  ;)  :D

<{POST_SNAPBACK}>

"няколкото метра" бяха половин кола, която ми взе след лош старт от моя страна и така остана до края, сами като се пускахме 2-3 пъти, ме дърпа с кола и малко, но това не е 1.1 сек., с колкото трябва да е по-бърз по каталог, а някви десети :P Всъщност на Майната "слабушката" падна само от Тино :blink::o:)Много съм доволен от "Барбито" ;)

<{POST_SNAPBACK}>

Майна , ако не съм стегнал сивика до следващата среща или отидем преди това с тебе до Калояново ти обещавам , че ще направим колкоти искаш дръпки , с колкото искаш хора (при мен) ;)!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest joro_bul
Отговорено (Редактирано)

не забравяй , че съм само на газ :blink: а после кат слога бензина - ша са няколко десетки метра след мен :censored: ха ха :o

Редактирано от joro_bul

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

само кажи къде да идем на кантар преди това, още тази седмица може, да се убедиш каква разлика имат в теглото!!!:censored: а за тебе ВИНАГИ ГОТОВ :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

не забравяй , че съм само на газ :blink:  а после кат слога бензина - ша са няколко десетки метра след мен :censored:  ха ха :D

<{POST_SNAPBACK}>

само да не се окаже, че на газ ти върви повече......... :):o

Жоре, сто и колко магарета беше твоята?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest joro_bul

нямам идея - щото с тез карбурации един господ знае кво става :censored:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest atanasbe

нямам идея - щото с тез карбурации един господ знае кво става :tooth:

<{POST_SNAPBACK}>

бате жоре тия се ебават с карбораторите пусни я на бензин и им разкажи играта :fun:

ша видат едни моно инжекции пълни инжекции :drunk:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest joro_bul

ахха ша видят те кон боб яде ли!!!:drunk:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...