Jump to content
Guest iceman1234

Среща в Пловдив, 05.03.06г.

Recommended Posts

Guest iceman1234

05.03.06г. Неделя от 13ч полигона на "Гребната база"

Също така се чуха предложения за пистата в Калояново - за частно парти за нашия клуб ... Трябва да видим как ще е, има ли желаещи и т.н.

А за спорта ние с колегата с белия сивик приверихме как е положението на Първенец на пистата. Амии, пистата е цяла все още, може да се стигне до нея, макар и с повишено внимание. Иначе боклуците са на лице, все пак пътя до пистата минава през бунище. Ето снимки: Първенец

Публикувано изображение

А иначе и приблизително замерихме дължината на пистата ... около 350м използваемо пространство, това ще рече дръпки на под 300м ... :) Решението е ваше - моето лично мнение е, че Калояново макар и по-далече е мнооого по-добра алтернатива.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest mihho

абе да са надяваме че ще ни се усмихне Баба Марта и времето нема да е сгомнясано ...а и на мене ми се струва по добре Калояново ...не че съм ходил на Първенец ама не е в разцвет пистата....аа аз и имам да са изфукам с разни неща по красавицата :):P:D:D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

да, ама на Първенец е много по-спокойно и може се пускаш колкото си искаш. Ама кут кайте :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest joro_bul

ми то и в Калояново мой цял ден да си връткащ :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest atanasbe

колко далеч е това от пловдив че пак маи няма да се оправя сам

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iceman1234

Наско, споко де, това ще е след като се съберем на гребната. Така че заповядай там, а после ще видим!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iceman1234

Реших да се поразровя за писта Дракон и да видя как са нещата, та цитирам:"Ако има желаещи при хубаво време да покарат по пистата, условията са да са минимум 10 коли и да обявят желанието си не по-късно от 3 дена предварително. Заявки приемаме със stefanbga на ЛС или на е-mail ask_dracon@abv.bg. Ако имате въпроси, мнения и предложения към нас можете да ползвате същите координати.АСК Дракон и Христо Стоилов пожелават весели коледни и новогодишни празници!"Цялата тема: тукТака че смятам до сряда, четвътък не е лошо да сме решили за Калояново и да сме питали!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Добре колеги , тогава ще се свържа с нещо като отганизатор:unsure: и ще се уговоря към 15 часа ще дофтаса една сурия хонди :angry: съгласни ???

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest joro_bul

ok :unsure: Tino кажи си тел на л.с. за да ти звънна, че може да ми се наложи да дойда направо на Калояново към 15.00ч. :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest mihho

ахам и аз съм за .....стига метерологичните условия да са както си му е реда...слънчице или поне да е сухо :unsure:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest HondaFen

Тоз път и аз съм на линия, стига наистина времето да е с нас, че имаме една закачка с joro_bul. Преди време си говорихме за инжекции и карбуратори ;) Само уточнете часа на срещата.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lz2lps

Искате ли гости от Велико Търново ;) . Аз съм навит за пистата стига да не ми се отвори работа в неделя и стига да мога да я намеря. Тъй че ако ще се събирате там драснете едно редче във форума за да знам.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest joro_bul

Тоз път и аз съм на линия, стига наистина времето да е с нас, че имаме една закачка с joro_bul. Преди време си говорихме за инжекции и карбуратори  ;)

Само уточнете часа на срещата.

<{POST_SNAPBACK}>

ха, ха ;);)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest joro_bul

ми ако е хубаво времето, сме там -------почвам да стягам баба - яга за дръпки ;);):D:D;);););););)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

ми ако е хубаво времето, сме там -------

почвам да стягам баба - яга за дръпки ;)  ;)  :P  :P  ;)  :hondarulez:  :P  ;)  :P  ;)

<{POST_SNAPBACK}>

ми напрао я олекоти, като и манеш матора, ша та дърпам до там и обратно кат садран чувал ;) ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest atanasbe

почвам да стягам баба - яга за дръпки ;)  ;)  :P  :P  ;)  :hondarulez:  :P  ;)  :P  ;)

<{POST_SNAPBACK}>

ми напрао я олекоти, като и манеш матора, ша та дърпам до там и обратно кат садран чувал ;) ;)

<{POST_SNAPBACK}>

тва искам да го вида ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest The_fastest

почвам да стягам баба - яга за дръпки ;)  :P  :P  ;)  ;)  :hondarulez:  :P  ;)  :P  ;)

<{POST_SNAPBACK}>

<{POST_SNAPBACK}>

Еййй, замълчете ! ;) Ши сложа от "спициалната" нафта ( на Майната от бидоните имам предвид ) и ще си записвате задния ми номер ! ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ZnipeR

ако сме на кеф ще минем аз и черния дел сол да видим кво правите :hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest roadracer

Гости от ЗараКлуб приемат ли се.... :hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest doof

мом4ета става ли да се разбереме ако има хора от софия да тръгнеме заедно щото аз не знам каде се събират в пловдив

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Founder

Има леееееееееееееееек вариант да дофтасат и Ямболски феное :):D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest mihho

никой нема да го върнат....а и колкото повече толкова по добре :D:D:)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest joro_bul

ако сме на кеф ще минем аз и черния дел сол да видим кво правите :D

<{POST_SNAPBACK}>

що ако !!! аз мисля , че и да не сте на кеф, кат се съберем повечко хондаджии, ша стане голям кеф :):D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Аз призовавал всеки един ентусиаст , който има желание и има възможност да дойде на порочената дата , за да ни е хубаво на всички :) Това е последното съобщение от организатора :D Надявам се много да не вали предишните дни и да е хубаво времето :

Така, по ред на номерата  : Такса този път няма да плащате . Засега обаче като времеизмерване можем да ви предложим само замерване с хронометър, защото чакаме да се стопли (и изсуши )времето за първите тестове на измервателната система. Аз ще съм там, Христо Стоилов също, а и някои от момчетата от клуба. Благодаря за предложението за возенето, но няма нужда.  От теб искам само да ми кажеш горе-долу някаква примерна програма на това как ще протече събирането (в смисъл обиколки, драг, италианско и т.н.) и горе-долу бройка коли. Смятаме да затворим пистата за чужди посетители и да е само за вас, затова разчитам на едно разумно мероприятие без ексцесии (въртежи по паркинга и т.н.). Аз през седмицата съм в София и не влизам често в интернет, затова ако имаш някакви въпроси направо звънкай. И още нещо: понеже гледам, че по прогноза го дават проливен дъжд, имайте предвид, че дори и дъжда да спре в неделя сутринта да речем, по пистата ще има локви, което прави карането невъзможно за жалост...

Така че да гледаме да се представиме добре :D Знипер ти недей се крии , а покажи пауар :D :D :D Софиянци , айде чаками ва и вас :D П.П. Чакам предложения за това как да мине мироприятието , а и също така отзиви за по нататашно голямо мироприятие за бъдещата организиращата се национална среща ;) Нали се сещате , през деня яко гонки на пистата , а вечерта .... кой квото му е на душата ;) то Пловдив също е нещо като Центъра на България !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest joro_bul

всичко е много хубаво, но ако вали и е замръзнало - си губи смисъла :D:D:)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest roadracer

всичко е много хубаво, но ако вали и е замръзнало - си губи смисъла :D  :)  :D

<{POST_SNAPBACK}>

Не ми се ще да развалям всеобщото настроение....ама го дават/времето/ да се сговнясва :D ....сняг,дъжд и такива мизерий....да го е..... :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

ако вали, кръчмата я знаем :D има голяма вероятност (още не мога да реша) да обявя промоция на хондата за съклубари, та ако някой е мераклия да идва да гледа, пробва.............. :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest joro_bul

надявам се да не завали, но дори и да е така - ние сме на полигона а след това ? :D:P:D ха ха в кръчмата :) п.п. ако не завали се надявам да скочим до Калояново :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

На срещата наистина на дали ще можем да отидем до Калояново и да ни е приятно , дават го че ще вали , а и собствениците казаха , че дори да не вали на същия ден , то предишните дни ако е валяло ще има локви и няма да може да се кара приятно :) Можем да го отложим за срещата Април месец и да съберем срещите на София - Пловдив и който дойде , та да се съберем една сурия коли и да ни е яко , а аз си мисля и за напред , че няма да е лошо както има драг състезание в софия на Божурище , да си направим и ние едно такова на Калояново + обиколки !!! Любителско , да отредин първите места на най-бързите хонди в класовете си !!! и най-добрите пилото :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest mihho

Тино на мене лично идеята ми харесва адски многоо...нема смисал да са състезаваме за пари или некви награди а за удовлствие...което аз искам много :) подкрепям те с двата крака :D:D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest coso
Отговорено (Редактирано)

Това за Калояново много ме радва - по принцип планирам да съм около Хисар за почивните дни, така че ако се организира нещо в района ще е супер гот да се видим някъде извън София ! :) Дайте някакви подробности кога евентуално ще тръгнете към Калояново или телефон, за да се чуем към 3-4 часа следобяд

Редактирано от coso

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

ейй, ше ми вземат май хондичката до тогава, ама пак ще дойда да ва напухам с автоматика :) ето ти моя тел. да провериш къде сме - 0887334908 - Майната :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest edikoisi

колко хора се сабирате на срещите в плвдив

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iceman1234

Прецени сам, ето малко снимки от срещите!

Снимки

мостра

Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Georgi Kirov
Отговорено (Редактирано)

Здравейте. Нещото като организатор имаше дързостта да се регистрира във вашия форум с единствената цел да ви информира какво е положението с пистата :) Ситуацията е следната: въпреки на пръв поглед хубавото време, на пистата има ДОСТА големи локви и шансът да изчезнат до неделя е минимален, още повече като гледам и прогнозите какви са... Освен това проливният дъжд е изкарал пясък от канавките върху пистата, което значи, че пистата трябва да изсъхне добре, за да може след това да се почисти... Дори и да изсъхне до неделя, мисля, че ще се получи една доста изнервена ситуация, която няма да е приятна нито за вас, нито за нас, по простата причина, че всичко ще е "в последния момент". Очаквахме в неделя сутрин и един небезизвестен рали пилот за тестове, но по всяка вероятност и той се отказва.Пиша ви не за друго, но защото виждам, че има хора от други градове и не искам да се получи така, че да се разкарват напразно и да останат разочаровани. Предложението ни е да го отложите за по-нататък, когато времето се стабилизира. Пистата няма да избяга, а пък и ние умеем да помним обещанията си. :P Това беше от нас, за повече информация можете да се обръщате на ask_dracon@abv.bg. Успешен и безавариен събор! Георги Киров,АСК ДраконП.С. От чисто любопитство бих попитал какво по-спокойно намирате в пистата на Първенец, пред това писта Дракон да е затворена само за вас?

Редактирано от Georgi Kirov

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

П.С. От чисто любопитство бих попитал какво по-спокойно намирате в пистата на Първенец, пред това писта Дракон да е затворена само за вас?

<{POST_SNAPBACK}>

нищо разбира се, просто виж хронологията на постовете и информацията :)

разбира се че Дракона няма конкуренция :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iceman1234

Цитирам част от прогнозата за уикенда:"В събота и неделя ще има променлива облачност и на места е възможно да превали краткотраен дъжд. Ще се усили вятърът от югозапад, по-чувствително в Източна България и в северните подножия на планините. Температурите ще се повишат и в неделя в по-голямата част от страната минималните ще бъдат между 2 и 7°, а максималните – между 13 и 18°."Цялата прогноза: тукИначе тъкмо прочетох и организатора какво е писал ... изглежда до последно няма да е ясно... :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

"В събота и неделя ще има променлива облачност и на места е възможно да превали краткотраен дъжд. Ще се усили вятърът от югозапад, по-чувствително в Източна България и в северните подножия на планините. Температурите ще се повишат и в неделя в по-голямата част от страната минималните ще бъдат между 2 и 7°, а максималните – между 13 и 18°."

<{POST_SNAPBACK}>

.........Това беше от нашия дежурен метеоролог Любко Кумчев (Ментата), следват РЕКЛАМИ................

:P:)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest joro_bul

като гледам къв вятър духа, ако продължи така до утре без да вали, то дори и пясък по пистата няма да остане :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest joro_bul

пичове и пички!!!:) предлагам ако наистина времето се задържи в това положение, да напраим срещата на полигона от 13.00ч. до 14.00ч. и от там да скочим до Калояново - всички заедно :P:P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...