Jump to content
lgtori

предложения за усилване по двигателя

Recommended Posts

колеги давайте предложения за усилване по двигателя на д15б2 и д15з1 . И нека предложенията са в рамките на нормалното ,демек да не се предлага турбо щот не ми са дават пари колкото колата :) .. защото смятам да зимам хондичка с такъв двигател , а и ако някой има за продан такъва хонда нека на ЛС да пише .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Има доста теми ..... и двата двигателя могат доста стига да ти се занимава. И естествено без пари не става ....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

занимава ми се и ест. че без пари не става , но мога да отделя около 1000 лева за подсилване по двигателя та за това исках малко предложения...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=47261 където пише д15з3 чети д15з1 :Dhttp://forums.hondabg.com/index.php?showto...t=0&start=0 това е за д15б2

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря ти за бързите отговори. Благодаря и за доста полезната информация.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За нищо :D Остава само да закачиш Булсат-а и да пуснеш "сериала" :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега даи да видим кой ще е пръв и да споделяме опит.Който и от двата мотора да вземеш се си хонда, а сички знаем, че по-добро от тва нема.А Теро къ не го е зрам да пуска линкове към чужди теми и я ненам.Поздрави на всички фенове.ПС: Съединителя почна да ми мирише яко на феродо като я изрезвам и хич не ме кефи.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сменяй го направо с кутията :D Ама един джокер: взимай някакъв по-здрав, защото пак няма да издържи много .. тествано. Най-малко стейдж 2. Просто англичанката е доста тежка и съединителя при старт или каране на ръчка вижда доста зор . Аз съм безсрамник :D

Редактирано от teror1sta

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...