Jump to content
Guest bobo21

обтегачи и ролки

Recommended Posts

Guest bobo21

Сменял ли е някой ангренажен ремък с обтегачите и ролките (не съм поглеждал колко са) на F20B6?Казаха ми, че ремъка не е за смяна, но май ми свири ролчица не мен.Ако да - от къде, за колко пари ги е взел и колко му се е вързала операцията?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

Ако си сигурен, че ти "свири ролчицата", значи скоро ще ревеш!!! Бягай я сменяй и не питай колко :) Обикновенно са около 60-70лв, ама сменяй и ремъка-50лв :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Lyubo

Здрасти колега :) Аз ги сменях октомври, две ролки и два ремъка са.Платих около 360 лв. , но вътре влизаше и смяна на масло на двигателя, маслен и въздушен филтър. Без допълнителните работи предполагам ще е към 280 лв.Тогава звънях и на някоко магазизина. Цените са много различни : и ремъците и ролките са от 50 до 100 лв., и всеки си хвали неговата стока, а на какво ще попаднеш сигурно е въпрос на късмет. :D Между другото на тоя модел му дават смяна на ремъците на 100-120 хил.км.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Hronos

Дават ги на 90 хил./км. но с оригинални ремъци и ролки а не с неизвестен произход.Снени ги в сервиз където са наясно с Хонда защото имаш 2 балансиращи вала и като не се зацепят правилно се почват едни вибрации и ходене по мъките.Не са много сервизите където могат да зацепят правилно двигатели с 2 бал.вала.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Spectator

А на някой от вас колеги (bobo21 или Lyubo) не му ли е омръзнала вече колата (доколкото може да омръзне тази кола) :P и да иска да я продава? :hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest bobo21

Там е работата, че вече съм направил над 5 000 км откакто я взех и колкото си свиреше в началото - толкова свири и сега.Ще намина да каже майстор какво свири и защо, че ако дам 300лв и пак свири ще е неприятно ..

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...