spooner 11 #1 Публикувано 24 Април, 2010 Здравеите, интересува ме как да прочета грешките на CR-V , има ли нещо общо с четенето на грешки с това на CIVIC дали пак се дава на късо едната буксичка и къде се намира тя. Търсих в търсачката ,но без резултат Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GoroB 4 #2 Отговорено 24 Април, 2010 Здрасти,общо много, даже си е направо същото :-).Различното е, че буксите на ЦР-В се намират в долната дясна част отзад на средната конзола (закачени са на специална поставчица), окъсяваш, даваш контакт, броиш ...... това е за ЦР-В 1997 - 2002, за по-новите не знам.Успех Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
spooner 11 #3 Отговорено 24 Април, 2010 Благодаря колега за бързия отговор Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
crv-fan 3 #4 Отговорено 25 Април, 2010 За какво четене на грешки става въпрос ? Аз нещо съм назад май. Може ли някой да обясни по-подробно ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
spooner 11 #5 Отговорено 25 Април, 2010 Чека на един познат светваше като я кара на газ ,явно газаджиите несая направили до край дава грешка за някакъв регулатор на гориво . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове